Hoe scheer je je hoofd? [Updated 2023 Ultimate Guide]
Nieuws

Hoe scheer je je hoofd? [Updated 2023 Ultimate Guide]

Het kale hoofd is een nieuwe schoonheidstrend geworden en het is tegenwoordig heel populair. Aangezien mensen de neiging hebben om hun leven te vereenvoudigen, is het scheren van hun hoofd een van de beste manieren om bezoeken aan kapperszaken te vermijden, waarbij je tijd of geld verspilt. Met de ontwikkeling van geavanceerde technologieën, kunt u nu scheren haar op Huis helemaal zelf, want het is heel gemakkelijk en snel, plus niet duur noch schadelijk voor uw gezondheid. Bovendien, een ander voordeel van scheren yons eigen hoofd is dat u het kunt doen waar en wanneer u maar wilt.
Er zijn nog enkele voorzorgsmaatregelen om rekening mee te houden. Volg deze 5 eenvoudige stappen om te leren hoe je je hoofd moet scheren:

  1. Trim je haar eerst

  2. Nat of droog scheren, met of zonder schuim

  3. Aftershave gel, gebruik het altijd

  4. Spoel het scheerhoofd en de tondeuse af

  5. De frequentie van de scheerbeurt

 

 

1. Trim je haar eerst

Een man vol met haar die zijn haar knipt met een Beast ClipperAls je nieuw bent met het scheren van je hoofd vraag je je waarschijnlijk af waar je moet beginnen en hoe je haartjes moet scheren op Huis met een elektrisch scheerapparaat.
Allereerst moet u uw haar heel kort knippen voordat u uw hoofd gaat scheren, anders kunt u zich bezeren en kneuzingen en snijwonden op uw huid krijgen/ Tip: hoe dunner het haar, hoe korter wij adviseren uw haar te knippen voordat u het scheerapparaat gebruikt. Bijvoorbeeld, als u van plan bent om Skull Shaver te gebruiken, raden wij u aan om haar met een maximale lengte van 4mm te intrekken. Haren langer dan 4mm raden wij aan af te knippen met een tondeuse/trimmer (kijk eens naar de Beast Clipper voor schedel scheerapparaten), en dan pas onze scheerapparaten gebruiken, om verstopte mesjes, getrokken haar en een onaangename scheerervaring te voorkomen.

De volgende logische vraag om te beantwoorden is: "Hoe scheer je je hoofd met een tondeuse?". Je kunt een tondeuse, een tondeuse en een kaalschaar gebruiken om je haar te knippen. Het belangrijkste verschil tussen hen is dat tondeuses ook voor het knippen van lang haar zijn en verschillende opzetstukken hebben om de lengte van het haar aan te passen. Terwijl tondeuses geschikt zijn voor korter haar en voor gebieden zoals de kin en nek. Wij adviseren onze Beast Clippers te gebruiken voor haar langer dan 0,5-1 mm. Hiermee kunt u uw haar echt kort trimmen en uw huid voorbereiden op een volledig glad scheerresultaat. De Beast Clipper is ook perfect voor degenen die een beetje pluis of stoppels willen laten zitten. Skull Shaver tondeuses hebben 8 snijkammen van 3mm, 6mm, 9mm en 12mm geschikt voor elk type haar, waarmee u gemakkelijk op moeilijke plaatsen kunt komen, bijvoorbeeld om het haar op de achterkant van uw hoofd of de zijkanten van uw hoofd te knippen.


Met Pitbull éénhandig scheerapparaat bespaart u tijd en moeite, bovendien kunt u het overal mee naar toe nemen omdat het een perfect reisscheerapparaat is. Pitbull Platinum men's head shaver heeft een slimme vergrendeling voor niet te worden ingeschakeld in bagage. Skull Shaver Pitbull Platinum biedt ook een reisetui voor veilig vervoer. Dankzij de krachtige lithium-ion batterij kunt u onze scheerapparaten in draadloze modus tot 90 minuten gebruiken.
Dankzij de extra scherpe messen en het ergonomische handvat, dat perfect in uw hand ligt, hebt u in een paar minuten uw haar geknipt, zonder geld uit te geven aan schoonheidssalons en kappers.

 

2. Nat of droog scheren, met of zonder schuim

Wet Pitbull Platinum scheerapparaat van Skull Shaver- scheerapparaat voor kaal hoofd

Als je je haar hebt laten knippen, is het tijd om te kiezen tussen nat of droog scheren. In tegenstelling tot scheermesjes, kunt u met de waterdichte scheerapparaten van Pitbull uw hoofd en gezicht zowel met als zonder water scheren. U kunt zich zelfs onder de douche scheren, want de scheerapparaten van Pitbull zijn verrijkt met de IPX5-technologie voor 100% waterdichtheid. Het is echter niet toegestaan om het scheerapparaat in het water onder te dompelen, aangezien dit de motor zal beschadigen. Dankzij de grote aandrijving en de superflexibele structuur krijgt u een extreem gladde snede en een schone scheerbeurt op uw hoofd in slechts een paar minuten. Onze scheerapparaten voor kaal hoofd worden geleverd met opnieuw ontworpen messen van hoge kwaliteit, die zorgen voor een echt glad en zacht scheerresultaat. Deze scherpe mesjes beschermen uw huid en maken het scheren veel gemakkelijker. Een ander voordeel ten opzichte van mechanische scheerapparaten is dat elektrische scheerapparaten geen pijnlijke inkepingen of snijwonden veroorzaken, waardoor uw huid wordt beschermd. Het is een perfecte oplossing voor mensen met een gevoelige huid, met tatoeages, moedervlekken, moedervlekken of andere huidproblemen. Dit maakt het gebruik van elektrische scheerapparaten zoals Pitbull vrij veilig. Dit geeft ook de vrijheid om te kiezen tussen nat of droog scheren, afhankelijk van uw voorkeuren. Of het nu met gewoon water, zeep, scheerschuim of gel is, u krijgt altijd het resultaat waar u naar op zoek bent.

 

Hoe kun je je hoofd nat scheren?


Als je besluit voor nat scheren te kiezen, zijn hier een paar snelle tips voor een optimaal resultaat.

  • Vermijd stompe scheermesjes. Zorg ervoor dat de mesjes van het elektrisch scheerapparaat scherp genoeg zijn om scheerbrand, huidirritatie, inkepingen, snijwonden en scheerbultjes.
  • Exfolieer de huid voor het scheren. Zo haal je dode huidcellen weg voor een extra glad scheerresultaat. U kunt exfoliërende borstels gebruiken van Skull Shaver
  • Was uw gezicht met warm water. Was je gezicht met warm water om de poriën te openen en de huid te kalmeren of leg gewoon een warme natte handdoek op de plekken die je gaat scheren. Het verzacht de haarzakjes en maakt het makkelijker voor het scheermes om de haartjes eraf te halen
  • Gebruik scheerkwasten. Synthetische haren van scheerkwasten houden veel water vast en zorgen zo voor een dikker schuim van scheerschuim. De scheerkwast zal ook masseren en verzachten uw huid en voor te bereiden op een veilige scheerbeurt door het verhogen van de bloedcirculatie en de bescherming van de huid tegen irritaties, inkepingen en snijwonden. U kunt proberen Skull Shaver scheerkwasten!
  • Breng scheerschuim, -schuim of -gel aan. Verdeel het schuim, de gel of de crème goed en til de gezichtsharen op met de scheerkwast voor een extra glad scheerresultaat. Geef de voorkeur aan gel op basis van glycerine, aangezien een gel op basis van alcohol uw gezicht uitdroogt.
  • Breng het elektrische scheerapparaat met ronddraaiende bewegingen aan op uw huid
  • Spoel je gezicht af met koud water, om de poriën te sluiten zodat ze kunnen regenereren
  • Gebruik een aftershave of vochtinbrengende crème. Dit zal uw huid genezen en hydrateren na het scheren en zal dienen als een extra beschermlaag omdat u net haar en huidcellen bent kwijtgeraakt.
  • Spoel de scheerkwast
  • Het scheerapparaat afspoelen. U kunt de mesjes gewoon onder het stromende water afspoelen of ze in een handomdraai openen voor een grondiger reiniging van binnen en buiten.

 

3. Aftershave gel, breng het altijd aan

Als je al geleerd hebt hoe je helemaal zelf je hoofd kaal kunt scheren, lees dan verder om tips te ontdekken voor de aftershave verzorging van je kale hoofd. Onze scheerapparaten zijn bewezen de beste voor de gevoelige huid, omdat ze zorgen voor een zachte scheerbeurt terwijl de huid zo min mogelijk geïrriteerd raakt. Hoewel het scheerapparaat een primaire rol speelt, raden wij toch aan om aftershave gel, balsem, lotion of verkoelende vochtinbrengende crème te gebruiken om uw kaalgeschoren hoofd glad en vochtig te houden. Ze zullen infecties voorkomen en scheerbrand verminderen, ook zullen ze de geïrriteerde huid kalmeren en herstellen. Je moet ook weten dat een pas geschoren huid meer kans heeft om te verbranden. Daarom adviseren wij u zonnebrandcrème te gebruiken voordat u aan de zon wordt blootgesteld. Misschien denk je nu hoe je een goed en betrouwbaar huidverzorgingsmerk kunt vinden. Volgens ons gedegen onderzoek, denken wij dat het voor u gunstig zou zijn om pre- en post-shave producten te gebruiken van Rituals, Molton Brown London en Gezondheid. U kunt scheergels, -crèmes, -schuim, -stokjes en ook een verscheidenheid aan aftershave verzorgingsproducten van deze merken gebruiken en uw huid op zijn best laten voelen.

 

4. Spoel het scheerhoofd en de tondeuse af

 

Huis gemakkelijk scheerhoofd - een Platinum scheerapparaat door Skull Shaver gezet in een spoel stand
Uw hoofd en huid vereisen de juiste verzorging voor en na het scheren, maar laten we het scheerapparaat zelf niet vergeten, dat ook verzorgd moet worden. U bent minder dan een minuut bezig met het afspoelen van onze Pitbull zelfreinigende scheerapparaten. De Platinum spoelstandaard, inbegrepen in de Pitbull Platinum kit of apart verkrijgbaar, maakt het reinigen eenvoudig en snel. Plaats het scheerapparaat op de spoelstandaard en dompel de scheerbladen in warm water. Zet vervolgens het scheerapparaat aan en wacht 10-15 seconden. Dat is het, het scheerapparaat is schoon.
Bovendien brengen de nieuwste generatie PRO-mesjes het schoonmaken op een heel nieuw niveau, aangezien ze in een handomdraai kunnen worden geopend voor een snelle spoeling onder stromend water. Vergeet niet dat regelmatig schoonmaken ervoor zorgt dat de mesjes van het scheerapparaat scherper blijven, ze veel langer meegaan en de motor geen extra slijtage ondergaat.  

 

 

5. De frequentie van de scheerbeurt

Dit is altijd een controversiële vraag geweest, en er is geen universeel antwoord op te geven omdat het sterk afhangt van je haar- en huidkenmerken. Vaak scheren heeft zowel voor- als nadelen. Scheren verwijdert dode huidcellen van je lichaam, dus het is goed voor de gezondheid van je huid. Tegelijkertijd zie je er na het scheren fris en verzorgd uit en vrouwen houden van een frisse kale look. Als uw huid echter te gevoelig is, of u gebruikt mechanische scheerapparaten of scheerapparaten uit het lagere segment, die meestal huidirritatie veroorzaken, heeft uw huid tijd nodig om te herstellen. Dat betekent dat je je niet elke dag kunt scheren. Integendeel, als uw haar nogal snel groeit, moet u zich misschien elke dag scheren. Onze Pitbull scheerapparaten zijn bewezen beschermend voor uw huid. Dankzij de extra scherpe mesjes en de flexibele structuur, geven de Pitbull scheerapparaten u een perfect scheerresultaat, zonder uw huid te beschadigen. Het is echter belangrijk te weten dat uw huid enige tijd nodig heeft om zich aan te passen aan de nieuwe scheerroutine als u eenmaal bent overgestapt op Skull Shaver. Wees dus niet gestresst als de resultaten na de eerste scheerbeurt niet bevredigend zijn. Geef uw huid 2 tot 3 weken de tijd om zich aan te passen en de resultaten zullen verrassend zijn.

 

Hopelijk weet u na het lezen van dit artikel al zeker hoe u uw hoofd moet scheren. Om uw hoofd op de juiste manier te scheren, moet u eerst uw haar knippen als het langer is dan 4 mm, en vervolgens kiezen tussen nat of droog scheren Verwaarloos niet de voordelen van het gebruik van aftershave verzorgingsproducten. Vergeet niet uw scheerapparaat goed te onderhouden en spoel de mesjes af na elke scheerbeurt. En natuurlijk, investeer wat tijd in onderzoek om er zeker van te zijn dat u een scheerapparaat kiest dat goed is aangepast aan uw type haar en huid.

One thought on "Hoe scheer je je hoofd? [Updated 2023 Ultimate Guide]"

  1. avatar Eamon zegt:

    Hoe dicht snijdt het schedelapparaat op je hoofd? Ik wil er niet kaal uitzien, maar zo dicht mogelijk bij de schedel. Wat is het laagste wat ik kan doen?

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *