Gebruik en onderhoud van scheerhoofd

  

Skull Shaver PRO volgende generatie mesjes met 4 koppen laat u sneller scheren dan onze vorige ontwerpen. De mesjes passen zich perfect aan uw hoofd en gezicht aan tijdens het scheren: elk mesje zweeft onafhankelijk, waardoor u 360° kunt scheren, en elk zwevend mesje is gemonteerd in een buigzame kop die zich automatisch aanpast voor strakkere of grotere rondingen. De beschikbaarheid van diepere reiniging verlengt de levensduur van de mesjes en houdt uw scheerbeurten zo glad als de eerste dag. De afneembare PRO-mesjes kunnen in een handomdraai worden verwijderd, zodat u uw mesjes gemakkelijk van binnen en van buiten kunt reinigen.

 

 

Hoe het scheerhoofd te openen

 

Hoe de messen te reinigen

Eenvoudig 5 seconden spoelen houdt de messen schoon en scherp

 

Tips om scheerhoofden in een kopje te wassen 1. Verwijder het bovenste deel van het blad en spoel het af onder stromend water.
Tips om scheerhoofden in een kopje te wassen 2. Plaats het scheerapparaat (met het mes bevestigd) in de spoelstand (of in een kopje) gevuld met water (bij voorkeur warm).
Tips om scheerhoofden in een kopje te wassen 3. Zet het scheerapparaat 20 seconden aan, en je bent klaar.

Onze scheerapparaten zijn uitgerust met onze kenmerkende gepatenteerde innovatieve ergonomische handgreep, die een gemakkelijke grip biedt en perfect in uw hand ligt voor een comfortabel en intuïtief scheren van uw hoofd en gezicht.

Head Shave | Elektrisch Scheerapparaat
Head Shave | Elektrisch Scheerapparaat
Head Shave | Elektrisch Scheerapparaat