Informatie over retourneren en ruilen

De meeste bestellingen worden binnen 5-7 werkdagen geleverd. Bestellingen worden vanuit Slowakije verzonden met een van de volgende vervoerders:

GLS CZ
GLS DE
GLS IT
DHL Express
DPD AT
DPD PL
DPD SI
DPD GR
DPD HR
DPD HU
PPL CZ
Cargus RO
123 Kurier
Speedy BG
Posta Expres

 

Gedetailleerde informatie

Koopwaar kan worden geretourneerd voor een volledige terugbetaling binnen 30 dagen na de aankoopdatum. Als u een artikel terugstuurt voor een terugbetaling binnen het 30 dagen beleid, gelieve alles te verzenden dat u bij uw initiële aankoop ontving om een volledige terugbetaling te ontvangen. 

Artikelen die in aanmerking komen voor omruiling onder onze fabrieksgarantie kunnen binnen 24 maanden worden geretourneerd. Details over onze fabrieksgarantie vindt u hier: 

Deze garanties zijn alleen van toepassing op aankopen bij een van de geautoriseerde wederverkopers (Skull Shaver-accounts op externe marktplaatsen zoals Amazon) die hieronder worden vermeld vanaf december 2023. We werken deze lijst regelmatig bij:

 • schedelscheerder.eu
 • schedelscheerder.fr
 • doodshaver.de
 • skullshaver.com
 • Amazon.co.uk
 • Amazon.fr
 • Amazon.de
 • Amazon.es
 • Amazon.it
 • Amazon.pl
 • Amazon.se
 • Amazon.nl
 • Amazon.com.tr

 Alle bestellingen die op de site worden geplaatst, worden binnen 1-2 werkdagen verzonden. De gemiddelde levertijd in Europa is 5 tot 7 dagen. Deze periode gaat ervan uit dat de bestelling is geplaatst van maandag tot en met vrijdag voor 10:00 uur, met uitzondering van feestdagen of niet-werkdagen. Het product wordt geleverd op het postadres dat de Klant heeft opgegeven bij het plaatsen van de bestelling. Als gevolg van het toegenomen aantal bestellingen en de invloed van de locatie, zijn de levertijden langer dan gebruikelijk om uw bestelling uit te voeren. Ter informatie: klanten uit landen die geen lid zijn van de EU (de Europese Unie) moeten een douanebelasting/tarief betalen op opgelegde goederen/Schedelscheerapparaten wanneer deze over internationale grenzen/EU-grenzen worden vervoerd. De intentie van de douanerechten is afhankelijk van het land waar je je bevindt.

Geretourneerde artikelen moeten binnen de hierboven genoemde termijnen worden aangeboden. Het bedrijf dekt alleen de verzendkosten voor een omruiling/terugbetaling binnen de eerste 30 dagen (na de aankoopdatum). Klanten buiten de EU moeten de koopwaar op eigen kosten via een traceerbare methode retourneren. Artikelen die na de hierboven vermelde termijnen worden geretourneerd, kunnen worden geweigerd voor terugbetaling of omruiling. Verzend- en administratiekosten voor geretourneerde goederen worden niet gerestitueerd, tenzij we een verzendfout van onze kant hebben gemaakt.

Als u een elektrisch scheerapparaat terugstuurt voor reparatie of omruiling, doe dan het volgende ALLEEN stuur het scheerhandvat terug (tenzij anders aangegeven). Het scheerhandvat is de motor/batterij die het apparaat van stroom voorziet. We NIET moet je scheerbladen, spoelstandaards, reisetuis, opladers of andere accessoires die je hebt ontvangen terugsturen. Skull Shaver Estland OÜ is niet verantwoordelijk voor deze items als ze worden opgestuurd. We vervangen alleen het scheerhandvat/motor/batterij die onder de garantie valt. Scheerbladen en accessoires vallen niet onder de garantie.

Als u het artikel wilt ruilen, moet u rekening houden met 5-7 werkdagen extra om het artikel terug te ontvangen zodra ons magazijn het heeft ontvangen. Als uw artikel eenmaal is ontvangen voor een terugbetaling, duurt het 3-5 werkdagen voordat wij uw terugzending kunnen oplossen via de oorspronkelijke methode van aankoop.

 

Snelle probleemoplossing

Als uw scheerapparaat niet aangaat, probeer dan het mesje te verwijderen (trek het mesje en het scheerapparaat uit elkaar, dan komen ze los). Als het apparaat aangaat zonder dat de scheerbladen zijn bevestigd, zit het scheerblad vast en moet het worden vervangen. Vervangende mesjes zijn hier verkrijgbaar:

Skull Shaver Pro bladen hermontage

Pitbull Scheerapparaat Verwijdering

Als u het scheerhoofd nog nooit hebt verwijderd, kunnen de bevestigingsveren erg strak zitten en is er meer kracht nodig dan u zou verwachten om het scheerhoofd van het scheerhuis/handvat te scheiden.

 

Beleid inzake toevoegingen en gebundelde producten:

 • Indien een aanvullend of gebundeld item is gekocht als onderdeel van een bundel, en andere bundelitems worden geretourneerd, maar het aanvullend item niet wordt geretourneerd, zal de terugbetaling worden aangepast voor de volledige winkelwaarde van het aanvullend of gebundeld item dat wordt gehouden.

 • Een klant koopt bijvoorbeeld een Pitbull Shaver voor £ 219,99 en voegt daar een Beast Clipper aan toe voor een gereduceerde prijs van £ 0,99. Het totaalbedrag van de bestelling is £220,98. De klant besluit de gebundelde Beast Clipper te houden en de Pitbull Shaver terug te sturen. De Beast Clipper heeft een normale verkoopprijs van € 59,99 en de terugbetaling wordt aangepast alsof de klant gewoon een retail Beast Clipper heeft gekocht. In dit geval ontvangt de klant een terugbetaling van £160,99 (220,98 - 59,99 = 160,99). Als de klant beide producten retourneert, ontvangt hij het volledige bedrag van £220,98 terug.

 

Overzicht van ons proces

1) Als je item nog steeds niet goed werkt na het volgen van onze probleemoplossingsgids, of als je een item retourneert voor terugbetaling, neem dan contact op met onze klantenservice(cs@skullshaver.eu), zodat we een omruiling voor je kunnen regelen.

2) Als u binnen 2 werkdagen geen antwoord ontvangt, controleer dan uw spamfolder. 

 

Voor alle vragen, gelieve onze klantendienst te contacteren

Klantenservice VK en EU: [email protected]

Klantenservice VS en wereldwijd: [email protected]