Onze belofte aan u

U zult van uw scheerapparaat houden of wij geven u uw geld terug.
Wij geloven dat we een winnende formule hebben gevonden voor onze scheerapparaten. Wij zijn ervan overtuigd dat u er net zo over zult denken als u onze producten uitprobeert. Wij staan achter onze producten en onze garanties. Elke echte scheerapparaat van Skull Shaver wordt geleverd met de volgende bescherming bij aankoop van een geautoriseerde wederverkoper. 

Geld-terug-garantie

1 maand garantie op schedel scheerapparaat
Als u, om welke reden dan ook, niet tevreden bent met uw aankoop, betalen wij 100% van uw aankoopbedrag terug binnen 30 dagen na aankoop. We betalen zelfs voor de terugzending. Geen vragen, geen risico.

Garantie op defecten

1 jaar garantie op schedel scheerapparaat
De scheerapparaten van Skull Shaver worden gedekt door een garantie van 2 jaar, te rekenen vanaf de datum van aankoop. De garantie omvat alle gebreken of fouten in fabricage of vakmanschap. In het geval dat het scheerapparaat van Skull Shaver een defect of schade vertoont, heeft u het volste recht om contact op te nemen met de klantenservice op [email protected] en vraag om een vervanging. Het defecte artikel wordt omgeruild met een gloednieuw scheerapparaat. De mesjes en accessoires vallen niet onder de garantie omdat het verbruiksproducten zijn.

BEPERKTE GARANTIE

Deze garantie geldt voor scheerapparaten voor mannen en vrouwen (Pitbull, Palm, Butterfly series), evenals voor tondeuses gedurende 24 maanden vanaf de datum van aankoop. Raadpleeg de handleiding van uw product. Elk defect dat ontstaat als gevolg van materiaal- of fabricagefouten zal gratis worden vervangen, terugbetaald of gerepareerd zolang het product is gekocht bij de geautoriseerde dealer of rechtstreeks van Skull Shaver EU LTD. Deze garantie geldt niet voor verbruiksartikelen zoals het vervangen van de scheerkop, die na elke paar maanden vervangen moet worden.

Garanties zijn niet overdraagbaar en alleen van toepassing op de oorspronkelijke koper. Scheerapparaten gekocht van niet-erkende retailers (zoals derde partij, niet Skull Shaver verkopers op Amazon.co.uk, eBay.co.uk), worden niet gedekt door onze garanties. Als u hulp nodig heeft om te bepalen of een verkoper een geautoriseerde verkoper is, neem dan contact op met onze klantenservice.

Breng dit product niet terug naar de winkel waar het is gekocht.

Deze garantie is ongeldig en er zal geen reparatie of vervanging plaatsvinden onder deze garantie of anderszins indien:

1. Het product is op enige wijze gemodificeerd of gerepareerd door iemand anders dan Skull Shaver EU, LTD of onze geautoriseerde service provider.
2. 2. Het product is commercieel gebruikt of blootgesteld aan onredelijk gebruik.
3. 3. De messen zijn geopend of op enige wijze gewijzigd.

Deze garantie geeft u specifieke wettelijke rechten en u kunt ook andere rechten hebben die kunnen variëren. Er wordt geen andere schriftelijke uitdrukkelijke garantie gegeven. Elke impliciete garantie, met inbegrip van elke garantie van verkoopbaarheid die kan voortvloeien uit de aankoop of het gebruik, is beperkt tot de periode van 2 jaar die in deze uitdrukkelijke garantie is bepaald. Sommige gebieden kunnen een dergelijke beperking niet toestaan, zodat het mogelijk is dat deze niet op u van toepassing is. Er wordt geen verantwoordelijkheid aanvaard voor incidentele schade of gevolgschade van welke aard dan ook, of voor het gebruik van niet-geautoriseerde bijlagen. In sommige gebieden is de uitsluiting of beperking van incidentele schade of gevolgschade mogelijk niet toegestaan, zodat de beperking of uitsluiting mogelijk niet op u van toepassing is.