Matte of glanzende kale kop?
Nieuws

Glanzend kaal hoofd: Hoe de glans toevoegen of wegwerken? [2023]

 

Waarom glimmen sommige kaalkoppen?

Heb je ooit een kaal hoofd zien glanzen en vraag je je af hoe dat komt? Hier zijn de belangrijkste redenen waarom kale mannen glanzende hoofden hebben. Bedenk wat er gebeurt als je je haar dagenlang niet wast. Het zal vettig en vet worden, toch? Deze olie-achtige substantie op je haar heet talg en werkt in principe als een smeermiddel. Sebum blijft geproduceerd worden zelfs als er geen haar is, kale mensen produceren evenveel talg als mensen met haar op hun hoofd, en zweetklieren blijven functioneren. Als een persoon haar had, zou het alles absorberen, en als er geen haar is, hopen de afscheidingen zich op het hoofd op. Dit veroorzaakt de weerkaatsing van licht en maakt kale hoofden glanzend.

Kaal hoofd: glanzend of mat?

Zoals we weten, heeft iedereen zijn eigen smaak en voorkeuren, en het is volkomen normaal dat sommige mensen die hun hoofd scheren geloven dat een beetje glans op hun kale hoofd hen aantrekkelijker en knapper maakt. Toch, niet iedereen is trots op hun glanzende kaal hoofd, en ze zijn op zoek naar een meer matte look. Zo hebben we een groep van kale mannen die op zoek zijn naar manieren om hun hoofd glanzend te maken, en de andere groep, die zich inspant om de glans op hun kale hoofd te elimineren. Dus, het doel van dit artikel is om te reageren op de behoeften van deze twee verschillende soorten mannen voorstellen effectieve manieren voor het maken van iemands kaal hoofd glanzend, op hetzelfde moment oplossingen voor degenen die willen om de glans op hun kale hoofd te elimineren.

Beste manieren om kaal hoofd glanzend te maken

Zoals hierboven vermeld, kunnen kale hoofden om sommige redenen een natuurlijke glans hebben, maar ze kunnen ook glanzend worden door sommige scheertips. Sommige mensen denken dat als ze een kaal hoofd hebben, het niet nodig is om het te verzorgen. In feite is dat niet het geval. Dit "kapsel" vereist regelmatig onderhoud, en als je een kaal hoofd hebt en plus je wilt graag wat glans op je hoofd hebben, moet je een aantal tips volgen om de gewenste resultaten te krijgen.
Ten eerste moet u de juiste scheermethoden toepassen om uw kale hoofd te laten glanzen.

  • Gebruik altijd een scherp scheerapparaat voor een perfect schoon en glad scheerresultaat, bij voorkeur een versie met meerdere mesjes.
  • Om de haren zachter te maken en te zorgen voor een glad oppervlak voordat u met scheren begint, kunt u scheercrème gebruiken en een paar minuten onder de warme douche gaan staan.
  • Gebruik vochtinbrengende aftershave die je hoofdhuid gehydrateerd houdt.

De beste 4 producten voor een glanzend kaal hoofd

Als je je kaal wilt scheren en je hoofd gehydrateerd en je huid stralend wilt houden, kun je verschillende vochtinbrengende crèmes, huidreinigers, oliën en wassen gebruiken.
Dit soort producten varieert vooral in de ingrediënten die ze bevatten en de kwaliteit van die ingrediënten. Om elke vorm van irritatie van je hoofdhuid te voorkomen, moet je vochtinbrengende crèmes gebruiken die voornamelijk natuurlijke ingrediënten bevatten.
We willen graag een aantal producten met je delen die zijn gemaakt van ingrediënten van hoge kwaliteit en die je hoofd er niet alleen glanzend uit laten zien, maar ook gezonder laten aanvoelen.

 

PHYTO REPLENISH OLIE

PHYTO REPLENISH OLIE

Deze lichaamsolie bevat Franse pruimenzaadolie, avocado-olie en zonnebloemzaadolie, die allemaal rijk zijn aan huidherstellende omega-vetzuren zoals linolzuur, linoleenzuur en oliezuur, en vitamine E om de lipidenbarrière van de huid te helpen beschermen. De olie is ook verrijkt met kalmerende gefermenteerde rode ginseng en heeft een lichte geur van bergamot, neroli en sinaasappel, plus patchoeli en sandelhout. Phyto Replanish olie kalmeert en voedt de huid voor een gezonde, stralende uitstraling.

 

Klanten zeggen:

"Ruikt echt goed en droogt op de huid na het aanbrengen zonder al te vettig te zijn. Ik wou dat het een pompje had, want het gieten is een beetje vervelend. Helpt me om geen scheeruitslag te krijgen na het scheren en minder jeuk. Ik heb sowieso een vrij zachte huid, dus ik kan niet zeggen of dit product een zachtere huid oplevert. Duur voor wat het is, maar een luxe verwennerij."

 

BART'S PREMIUM AFTERSHAVE BALSEM

BART'S PREMIUM AFTERSHAVE BALSEM - BEN LOMOND (KANEEL EN PATCHOULI)

Bart's Premium Aftershave Balm is niet vet en voelt heel prettig en glad aan. De balsem trekt snel in en werkt goed. Het verzacht scheerbrand en laat je huid zacht en gehydrateerd aanvoelen. In tegenstelling tot vergelijkbare producten op de markt, verstopt deze balsem je huid niet en helpt effectief bij het verzachten, kalmeren en afkoelen van huidirritatie, na het scheren, waardoor de huid fris en glanzend aanvoelt.

 

Klanten zeggen:
"Zeer onder de indruk van deze balsem voor de prijs, gemakkelijk geabsorbeerd en geweldige geur ook. Samen met een uitstekende klantenservice."

 

HUID GLADMAKENDE CRÈME

HUID GLADMAKENDE CRÈME

Deze nieuwe generatie moisturizer maakt gebruik van Active HydraMesh Technology™ om de huid 48 uur lang continu te hydrateren en te beschermen tegen omgevingsstress. De formule bevat een complex dat op moleculair niveau werkt om Trans-Epidermal Water Loss (TEWL) te verminderen en de huid te voorzien van vocht. De moisturizer bevat ook hyaluronzuurcomplex met Mallow, Komkommer en Arnica om de hydratatie over de hele huid te verdelen, evenals natuurlijk antioxidant druivenpitextract, vitamine C en vitamine E.

 

Klanten zeggen:
"Ik hou van deze moisturizer, mijn huid voelt gladder en zachter aan. Ik gebruik het dagelijks, 's morgens en 's avonds samen met de clearing skin wash. Een geweldige investering, een echte aanrader."

 

BRO TO - FACE HERO

BRO TO - FACE HERO

Face Hero is een lichtgewicht, snel geabsorbeerde, niet-vette gezichtsolie, die de huid onmiddellijk kalmeert en aanvult. Dagelijks gebruiken om uw huid te revitaliseren en te voeden, en de prachtige gloed te verkrijgen die gewoonlijk is voorbehouden aan de goed uitgeslapen en genetisch gezegende mensen. Deze olie werkt ook magisch op een kaal hoofd. Een ware held. Lost elk huidprobleem op met snelheid en gratie. Of uw huid nu droog, vet, onzuiver, geïrriteerd, gevoelig of verweerd is: Face Hero kan het aan. Bovendien is het dermatologisch getest om geschikt te zijn voor de gevoelige huid.

 

Klanten zeggen:
"Ik klaagde erover dat ik een gevoelige en droge huid had, met kans op puistjes, dus ik dacht dat ik een Face Hero zou krijgen om uit te proberen. Ik had eerst mijn twijfels, omdat ik nog nooit een vochtinbrengende crème had gebruikt, maar nu gebruik ik hem trouw als onderdeel van mijn nieuwe huidregime. Mijn huid is zichtbaar beter, gezonder en glanst. Een echte aanrader." 

Beste manieren om een glimmend kaal hoofd weg te werken

Elke kale man kent de uitdagingen van het kaal zijn, en één daarvan is de beruchte glans of schittering van je schedel. In tegenstelling tot degenen die de voorkeur geven aan een glanzend kaal hoofd, zijn er ook mensen die juist de voorkeur geven aan een meer matte look, en zich inspannen om dat gewenste resultaat te bereiken. Hier zullen we effectieve manieren bespreken om de glans van je hoofd te minimaliseren of weg te werken. Er zijn verschillende manieren om de glans van het kale hoofd weg te werken.

  • Zoals u weet, geeft een perfect schone en gladde scheerbeurt uw hoofdhuid niet alleen een fris en schoon uiterlijk, maar ook een superglanzend uiterlijk. Daarom geven sommige mensen de voorkeur aan een gladgeschoren kapsel, om het hoofd extra te laten glanzen. Dus als je de glans wilt wegwerken, moet je het tegenovergestelde doen: een beetje stoppels op je hoofd laten staan in plaats van een gladde scheerbeurt.
  • Een andere manier om de glans van uw hoofd te verwijderen is regelmatig gebruik van een exfoliant tijdens het wassen van uw hoofdhuid. Exfoliëren is het proces waarbij dode huidcellen van de oppervlakte van uw huid worden verwijderd. Zo wordt uw huid fris - met een niet-vette textuur aan het oppervlak.
  • Tenslotte, om een glimmend kaal hoofd te elimineren, moet je de juiste producten voor je hoofd kiezen. We hebben al een aantal producten besproken die niet vet en vettig zijn, maar toch een effectieve manier zijn om je hoofd te laten glanzen, en er zijn genoeg producten die je zullen helpen je glimmende kale hoofd te voorkomen en te elimineren.

Top beste 4 glanzend kaal hoofd remedies

Wij hebben de volgende producten geselecteerd als remedie tegen je glimmende kale hoofd. Lees verder en ontdek welke voor jou het beste zal werken.

 

 

THE BALD BROTHERS - BALD BOSS SCALP & FACE MOISTURIZER

THE BALD BROTHERS - BALD BOSS SCALP & FACE MOISTURIZER

Dit product zal u helpen de glans te verminderen en uw hoofd in perfecte vorm te houden. Zonder enige glans achter te laten, zal het volgende product uw hoofdhuid verzachten en bevochtigen, evenals hydrateren en herstellen van uw uitgedroogde en beschadigde huid, helpen om een gezond uitziende hoofdhuid te behouden. Bald Boss Scalp and Face Moisturizer houdt uw hoofdhuid glad en fris voor een langere periode.

 

Klanten zeggen:
"Ik gebruik nu KaleBrothers en het is gewoon de beste balsem die ik ooit heb gebruikt. Het feit dat het 100% natuurlijk is en zo goed aanvoelt is geweldig. Dit product rockt."
"Deze moisturizer zorgt ervoor dat mijn hoofd zacht en gerevitaliseerd aanvoelt. Het is helemaal niet vet."

 

CLINIQUE OLIEVRIJE VOCHTINBRENGENDE CRÈME

CLINIQUE OLIEVRIJE VOCHTINBRENGENDE CRÈME

Deze oil control matterende moisturizer van Clinique is een van de beste moisturizers als u een vette huid heeft. Het brengt de vette huid in balans en helpt de overtollige oppervlakte-olie op de huid te matteren en te elimineren gedurende de dag. Het versterkt de huid met zonnebloempitextracten, gerstextracten en komkommerextracten, zodat het vocht beter blijft zitten en de huid er gezonder uitziet. De lichte, niet-vette formule trekt gemakkelijk in zonder een residu achter te laten.

 

Klanten zeggen:
"Ik heb lang gezocht naar een vochtinbrengende crème die glans onder controle kon houden, omdat ik een gemengde huid heb, met een vette T-zone en droge wangen. Bij elke moisturizer die ik tot nu toe heb geprobeerd, kreeg ik last van puistjes, behalve bij deze! Hij houdt het glimmen tegen, maar je moet hem waarschijnlijk wel een keer per dag opnieuw aanbrengen. Het houdt alle vervelende puistjes op afstand en lijkt zijn werk goed te doen. De huid ziet er gezonder uit en voelt veel prettiger aan. Ik zal deze zeker opnieuw kopen."

 

GEEN GLANS LAKENS

GEEN GLANS LAKENS

Geen glans. Geen zorgen. Onze No-Shine Sheets zijn gemaakt van Bamboo Charcoal en neutraliseren overtollige olie en vuilabsorberende glans voor een frisse, schone look. Neem het altijd en overal met je mee. Voor de beste absorptie van glans en overtollige olie, dep (niet vegen!) de sheet van de gewenste grootte op je hoofdhuid. Bamboe Houtskool is een duurzaam, hernieuwbaar materiaal dat onzuiverheden van de huid helpt verwijderen en absorberen.

 

Klanten zeggen:
"Deze no-shine sheets zijn perfect om je de hele dag mat te houden. Ik waardeer het echt dat ik iets heb om die extra olie/glans gedurende de dag op te deppen. Dit zal een nietje in mijn dagelijkse routine nu en voor de lange termijn!"
"Dankzij deze geweldige blotting sheets ben ik in staat geweest om de strijd die het hebben van een vet en glanzend hoofd is te bestrijden, bedankt voor het verstrekken van zo'n kwaliteitsproduct!"

 

WELEDA AFTERSHAVE BALSEM

WELEDA AFTERSHAVE BALSEM

Weleda is een hydraterende aftershave lotion met verfrissende eigenschappen. Het biedt u een snel geabsorbeerde dagelijkse vochtcrème met een zuivere, frisse geur, die uw huid de hele dag zal hydrateren, beschermen en gladmaken. Deze balsem is geformuleerd met verschillende natuurlijke ingrediënten en een lage concentratie alcohol. Gewoon schudden voor gebruik en zachtjes aanbrengen op uw gezicht en hoofd voor een frisse en matte uitstraling.

 

Klanten zeggen:
"Het heeft echt een lichte en subtiele geur en is uitstekend na je ochtendscheerbeurt. Ik heb er geen problemen mee gehad en zou aanraden om de Weleda mannen gezichtscrème erbij te gebruiken."
"Een heel licht prikkend gevoel als je het direct na het scheren aanbrengt, maar dit trekt snel weg en de huid blijft zacht, glad en fris achter."

 

Conclusie

We hebben gekeken naar de 2 tegenovergestelde opties van looks voor je kale hoofd. We hebben de beste manieren gezien om het kale hoofd glanzend te maken, evenals de beste manieren om je glanzende kale hoofd te elimineren, door het mat te maken. We hopen dat een van deze topproducten u van dienst zal zijn bij het hebben of verminderen van uw glanzende kale hoofd vanaf nu.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *