VROUWEN

De nieuwe Skull Shavers zijn de nieuwe scheerapparaten voor vrouwen, die zorgen voor een schone en gladde scheerbeurt voor armen, benen en andere delen van het lichaam. De scheerapparaten hebben een uniek en onderscheidend ontwerp dat elke vrouw zal bevallen, tegelijkertijd hebben ze een revolutionair ergonomisch handvat dat perfect in de palm van uw hand past en het scheerproces niets dan genot maakt. U zult versteld staan van het gemak waarmee u de moeilijk bereikbare plaatsen kunt bereiken met onze grote en flexibele scheerhoofden. Dankzij de geïntegreerde krachtige accu zult u overal het comfort van snoerloos scheren ervaren. Last but not the least, zult u verliefd worden op uw Skull Shaver, aangezien deze scheerapparaten uw huid glad en zacht zullen maken na elk gebruik.

Vlinderkus scheerapparaten voor dames van skull shaver

Ongeslagen Prestatie

De Butterfly Kiss Pro scheerapparaten zijn de nieuwste opgewaardeerde Skull Shaver's elektrische scheerapparaten voor vrouwen. Het nieuwe model heeft enorme verbeteringen ondergaan, zowel in het ontwerp als in de prestaties, waardoor het een fenomenaal scheerapparaat voor vrouwen is geworden. Als gevolg van deze verbeteringen, maakt het scheerapparaat nu mogelijk om een glad, snel en vooral veilig scheerresultaat te hebben.

scheerapparaten voor vrouwen - met bonus scrubborsteltje

Exfoliërende borstel

Voor een perfecte en gladde scheerbeurt moet je je huid eerst scrubben. Butterfly Kiss Pro biedt een exfoliërende borstel die gemakkelijk te gebruiken is en effectiever is dan gewone exfoliërende borstels. Dankzij de dikkere borstelharen, helpt het scrubben met de Butterfly Kiss Pro borstel je om je te ontdoen van elke dode huidcel die op zijn beurt zal helpen om een gladder scheerresultaat te krijgen dan ooit. De Butterfly Kiss Pro borstel is tijdbesparend en vereist een minimale inspanning om te werken in tegenstelling tot de gewone borstels die zeer vermoeiend kunnen zijn om te gebruiken. Verwissel gewoon de scheerkop van uw scheerapparaat voor de borstelkop, zet hem aan en laat de rest van het werk over aan de borstel.

scheerapparaten voor nat en droog scheren voor vrouwen

Diverse gebruiksmogelijkheden

Nat of droog, onderweg of onder de douche, met of zonder scheerschuim, crème of olie; het vernieuwde elektrische scheerapparaat voor vrouwen kan op elke manier worden gebruikt. Het laat u kiezen wat voor u het beste werkt, met uitzonderlijke resultaten in alle gevallen.

scheerapparaten voor vrouwen - veilig en snel scheren

Snel, gemakkelijk en veilig scheren

De Butterfly Kiss Pro is een van de toonaangevende scheerapparaten als het gaat om comfort en goede prestaties. Het scheerapparaat scheert 60 minuten zonder snoer en kan ook worden gebruikt met het snoer in het stopcontact. Het is het gemakkelijkst te gebruiken dankzij het verbeterde ontwerp dat perfect in uw hand past en zeer flexibel te bewegen is dankzij de ergonomische handgreep, die er allemaal voor zorgen dat u elk haartje op uw lichaam kunt vangen. Bovendien zijn de mesjes en folies grondig onderzocht om zelfs de meest gevoelige huid geen irritatie, snijwonden of inkepingen te bezorgen. Het scheerapparaat vangt de haren op en zorgt ervoor dat de huid na het scheren schoon blijft.