Beste tondeuse voor kalend haar

DIY knippen is nog nooit zo makkelijk geweest. De Skull Shaver Hair Clippers zijn de perfecte DIY tool. We hebben het knippen van haar opnieuw uitgevonden en nu kunt u genieten van het proces met een lichtgewicht tondeuse die een unieke en gepatenteerde ergonomische handgreep heeft, die perfect in de palm van uw hand past en het proces van knippen niets dan plezier maakt. De scherpe snijbladen en buigzame tondeuse koppen zorgen voor een gemakkelijke toegang tot alle delen van uw hoofd, wat resulteert in, snelle en perfecte resultaten na elk gebruik. De geïntegreerde krachtige accu geeft u de mogelijkheid om de tondeuse in een snoerloze modus te gebruiken en alle moeilijk bereikbare plaatsen met gemak te bereiken. We hebben het scheerproces naar een nieuw niveau van comfort en gemak gebracht, waar iedereen tevreden mee is.

img

Lichtgewicht en makkelijk te gebruiken ergonomisch ontwerpHet ultieme gereedschap voor doe-het-zelf kapsels

Uniek ontworpen tondeuse met ergonomisch handvat dat perfect tussen uw vingers past. Geniet van de snelle en gemakkelijke doe-het-zelf ervaring met haarknippen, waarmee u er elke dag perfect uitziet. Een onovertroffen comfort en prestaties van nauwkeurig knippen van haar, baard en snorren.

img

Het ultieme gereedschap voor doe-het-zelf kapsels

Nieuwe en heruitgevonden knipervaring dankzij de innovatieve lichtgewicht tondeuse die perfect ontworpen is voor eenvoudig en intuïtief gebruik wat resulteert in een perfect kapsel elke keer. Verschillende stijlen voor elk haartype en -lengte.

img

Krachtige batterij voor snoerloos gebruik

Geniet van het comfort en de vrijheid van snoerloos haar knippen en verzorgen dankzij de krachtige motor en de geïntegreerde lithium-ionbatterij, die snel en nauwkeurig haar knippen met slechts een paar bewegingen mogelijk maken. Een perfect gereedschap voor regelmatig Huis knippen.

img

Scherpe messen en verstelbare tondeusekop

Intuïtief knippen met weinig haperingen dankzij de scherpe mesjes en de flexibele tondeusekop, die het mogelijk maken om zich aan te passen aan de contouren van uw hoofd en toegang te krijgen tot moeilijk bereikbare plaatsen rond de oren en in de nek. Je haar knippen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Zie het in actie

5 stappen zelf kapsel
Geweldig voor baarden
DIY Knipbeurt How-To