zonnebrandcrème voor kaal hoofd - zonnebrandcrème voor mannen
Nieuws

Top 10 Zonnebrandcrèmes voor kaal hoofd in 2023 [Bijgewerkte versie]

 

Waarom zonnecrème gebruiken op het kale hoofd?

De zomer komt eraan en het is tijd om je klaar te maken voor de zonnige dagen!

Steeds meer mensen besluiten hun hoofd scherenals ze het antwoord hebben gevonden op de spreekwoordelijke vraag "Moet ik mijn hoofd kaalscheren?". Een kaalgeschoren hoofd heeft vele voordelen, maar vergeet niet je hoofd goed te verzorgen, vooral op zonnige dagen, om te voorkomen dat je verbrandt door de zon. je kaalgeschoren hoofd. 

Wilt u weten hoe u de hoofdhuid tegen zonnebrand kunt beschermen? Hier vindt u alles over bescherming van het kale hoofd.

Een kaal hoofd verbrandt heel snel, vooral als je net je hoofd kaalgeschoren. De reden hiervoor is de afwezigheid van haar, want haar vermindert de schadelijke effecten van de zon. Daarom is het aan te raden zonnebrandcrème voor je hoofd te gebruiken om te voorkomen dat je verbrandt. Zonnebrandcrème heeft veel meer functies dan alleen het beschermen van de huid tegen zonnebrand. Zonnebrandcrème beschermt tegen schadelijke UV-stralen, verlaagt het risico op huidkanker, voorkomt vroegtijdige veroudering en bevordert de gezondheid van de huid. We hebben allemaal de zon nodig om onze dagelijkse dosis vitamine D binnen te krijgen, maar we lopen een groter risico om door de schadelijke UV-stralen te worden getroffen omdat de ozonlaag gedeeltelijk is aangetast. Het is dus belangrijk om ons in te smeren met zonnebrandcrème voordat we de deur uitgaan, om te voorkomen dat deze schadelijke stralen de huid binnendringen en huidaandoeningen veroorzaken.

 

Hoe kiest u de juiste zonnecrème?

Het kiezen van de juiste zonnebrandcrème is waar je moet beginnen. Er zijn enkele belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de zonnebrandcrème:

-SPF van het zonnebrandmiddel

SPF is de zonbeschermingsfactor. Met andere woorden, het SPF-getal geeft aan hoe doeltreffend de zonnebrandcrème UVB-stralen tegenhoudt. Om de betekenis van het SPF-getal te verduidelijken, geven we een voorbeeld: als een man na 10 minuten begint te verbranden en hij gebruikt een zonnebrandmiddel met een SPF van 30, betekent dit dat het zonnebrandmiddel u in staat stelt 300 minuten onder de zon te blijven (30x10=300) voordat u verbrandt. Het is belangrijk te weten dat geen enkele zonnebrandcrème 100% van de UVB-stralen kan tegenhouden. SPF 15 kan 93% van de UVB-stralen blokkeren, SPF 30 blokkeert 97% en SPF 50 blokkeert 98% van de UVB-stralen. Het verschil tussen SPF 30 en SPF 50 is dus slechts ongeveer 1 %. 

een kleurrijke grafiek met SPF- en UVB-beschermingspercentages

-Breed spectrum zonnefilter

Het SPF-getal heeft alleen betrekking op de UVB-stralen, maar de zon zendt ook UVA-stralen uit, die ook schadelijk zijn voor onze huid. Deze UVA-stralen kunnen leiden tot huidveroudering en kunnen rimpels, donkere of lichte vlekken veroorzaken. Een breedspectrum zonnebrandcrème biedt bescherming tegen zowel UVA- als UVB-stralen. Om er zeker van te zijn dat de zonnebrandcrème een breedspectrum heeft, moet u de woorden "breedspectrum" en "UVA/UVB" op het etiket zoeken.

-Waterbestendigheid

Een kaal hoofd zal waarschijnlijk gaan zweten vanwege de hoge temperatuur buiten en zelfs tijdens het zwemmen is ons lichaam niet langer beschermd tegen de zon als we een gewone, niet waterbestendige zonnebrandcrème gebruiken. Daarom raden wij aan een waterbestendige zonnebrandcrème te gebruiken. Maar let wel, meestal zijn de meeste zonnebrandcrèmes slechts 40 of 80 minuten waterbestendig. Dit betekent dat u zich regelmatig, om de 40 of 80 minuten, opnieuw moet insmeren om voldoende beschermd te zijn. Het verschil tussen waterbestendige en gewone zonnebrandcrèmes is dat waterbestendige zonnebrandcrèmes uw huid blijven beschermen, bijvoorbeeld zelfs 40 of 80 minuten nadat ze met water zijn vermengd, terwijl gewone zonnebrandcrèmes uw huid niet meer beschermen als ze met water zijn vermengd.

-Fysisch of Chemisch

Bij het kiezen van de juiste zonnefilter kunt u te maken krijgen met fysische en chemische zonnefilters. Laten we nu eens nagaan wat het verschil tussen beide is en wat beter is voor onze gezondheid. Het belangrijkste verschil is dat chemische zonnefilters de UV-stralen absorberen wanneer ze uw huid bereiken, terwijl fysische zonnefilters de UV-stralen weerkaatsen voordat ze uw huid bereiken. Het is duidelijk dat de chemische zonnefilters meestal chemicaliën bevatten die onze hormonen verstoren, iets wat we moeten vermijden. Daarom raden wij het gebruik van fysieke zonnefilters ten zeerste aan, omdat ze vrij zijn van ingrediënten die als hormoonontregelaars zijn geclassificeerd. Vooral als u zonnebrandcrème aanbrengt op een kwetsbaar deel van uw lichaam, zoals uw kale hoofdhuid, is het van essentieel belang een fysieke zonnebrandcrème te gebruiken met veilige en zachte ingrediënten. Voor de keuze van een fysieke zonnebrandcrème moet u op het etiket letten op de woorden "Mineral" of "Physical".

 

Hoe gebruik je zonnebrandcrème?

Misschien denkt u nu wat er zo bijzonder is aan het gebruik van zonnebrandcrème. Geloof me, als je niet volgen de gemeenschappelijke regels de zonnebrandcrème zal niet alleen nutteloos zijn, maar het kan ook schadelijk zijn. Laten we nu eens uitleggen wat de juiste manier is om zonnebrandcrème te gebruiken.

Controleer de vervaldatum.

Het eerste wat u moet doen voordat u de zonnebrandcrème aanbrengt, is de vervaldatum ervan controleren. De zonnefilters zijn ontworpen om tot 3 jaar mee te gaan. Dit betekent dat de resterende zonnebrandcrème van het ene op het andere jaar kan worden gebruikt.

Probeer eerst een kleine portie.

Als u de houdbaarheidsdatum van de zonnebrandcrème al hebt gecontroleerd en u hebt vastgesteld dat het veilig is om te gebruiken, is de volgende stap een klein beetje uitproberen. Doe een klein beetje op uw hoofd, om er zeker van te zijn dat het geen irritatie van uw huid. Als er na zo'n 30-45 minuten niets vreemds gebeurt, breng het dan gerust aan, het is veilig! 

-Aanbrengen voordat je de zon in gaat.

U moet zich 30 minuten voordat u de zon ingaat insmeren met zonnebrandcrème. De zonnebrandcrème moet in de huid trekken om uw hoofd volledig te beschermen. Dit geldt ook voor waterbestendige zonnefilters, die u 30 minuten voordat u het water ingaat opnieuw moet aanbrengen om niet te veel van de bescherming te verliezen.

-Repliceer regelmatig

Zoals gezegd moet u, zelfs als u een waterbestendige zonnebrandcrème kiest, deze regelmatig opnieuw aanbrengen om uw hoofd en lichaam tegen UV-stralen te beschermen. Als u een gewone, niet-waterbestendige zonnebrandcrème gebruikt, moet u die om de 15-30 minuten opnieuw aanbrengen. En waterbestendige zonnefilters moet u om de 40-80 minuten opnieuw aanbrengen, afhankelijk van de capaciteit van de zonnefilter. Breng de zonnebrandcrème na het afdrogen met een handdoek opnieuw aan, ongeacht of deze waterbestendig is of niet.


Wat zijn de top 10 zonnefilters voor het kale hoofd in 2023?

Op zoek naar een doeltreffende en veilige zonnebrandcrème? Dan bent u hier aan het juiste adres!

Hier hebben we 10 beste zonnefilters voor kaal hoofd en kale plekken opgesomd, gebaseerd op ons onderzoek.

1. Denksport

Thinksport opent de lijst van top 10. De zonnebrandcrèmes van Thinksport zijn zeer effectief en zijn perfect voor dagelijks gebruik op uw kale hoofd omdat ze verrijkt zijn met 20% zinkoxide. Naast de belangrijke functie van bescherming, zijn het ook goede vochtinbrengers voor kale hoofden. De Thinksport zonnefilters hebben een verantwoorde SPF 50+ rating en vallen in de hoogste categorie voor waterbestendigheid (80 minuten) zoals gedefinieerd in de voorgestelde 2012 FDA Sunscreen Monograph. Bovendien bieden deze fysieke zonnefilters een breedspectrum bescherming. Dit betekent dat de zonnefilters van Thinksport geen ingrediënten bevatten die bekend staan als hormoonontregelaars en uw hoofdhuid beschermen tegen zowel UVA- als UVB-stralen.

Thinksport zonnefilters zijn verkrijgbaar in 3 vormen: lotion, roll-on stick en balsem. Thinksport en Thinkbaby bieden niet alleen zonnefilters aan maar ook tal van andere huidverzorgingsproducten zowel voor kinderen als voor volwassenen, inclusief die met een gevoelige huid.

Deze zonnefilters hebben geen opdringerige geur die veel biologische zonnefilters wel hebben. U moet deze opbrengen voordat u de zon in gaat en gewoon om de 2 uur opnieuw aanbrengen. Een ander goed punt is dat deze zonnebrandcrème niet veel vet bevat. Hij heeft echter wel een dikke formule, dus wrijf hem goed in om geen witte waas achter te laten op je kale plekken.

De zonnecrèmes van Thinksport zijn in feite de eerste die voldoen aan de vereisten voor premium verzorging van Whole Foods en ze houden zich strikt aan de richtlijnen van de FDA. Nog een belangrijke opmerking: de verpakking is gemaakt van milieuvriendelijke ingrediënten die geen BPA, vinyl of ftalaten bevatten.

Een kleurrijk schema met de voor- en nadelen van Thinksport zonnebrandcrème

 

2. Badger

Hier is nog een heel doeltreffend zonnebrandmiddel voor kale hoofden en kale plekken.

Badger biedt tal van huidverzorgingsproducten, waaronder zonnebrandcrèmes, zowel voor kinderen als voor volwassenen.

De fysische zonnebrandcrèmes van Badger bieden een breedspectrum bescherming voor uw hoofdhuid en zijn wederom verrijkt met zinkoxide met een concentratie van 22,5%. Zo wordt uw kale hoofd beschermd tegen UVA- en UVB-stralen zonder dat de zonnebrandcrème uw hormonen verstoort.

Deze zonnefilters hebben een ongelooflijk eenvoudige formule en bevatten de volgende 5 hoofdingrediënten: zinkoxide, biologische zonnebloemolie, biologische bijenwas, biologische jojobaolie en zonnebloemvitamine E. Zoals u kunt zien, zijn de zonnefilters gemaakt van uitsluitend biologische ingrediënten en zijn ze vrij van chemische stoffen. De Badger zonnefilters zijn dus perfect geschikt voor dagelijks gebruik en voor het gevoelige huidtype. En wat nog belangrijker is, u hoeft zich niet elke 15 minuten opnieuw in te smeren, want de Badger zonnefilters zijn 80 minuten waterbestendig. Gewoon één keer per 2 uur aanbrengen en genieten maar.

Badger biedt u talrijke soorten zonnebrandcrèmes, van lotion tot roll-on stick, in verschillende SPF-waarden van 15 tot 40. En opnieuw door de dikke formule, laat het waarschijnlijk een witte afdruk achter, dus je moet het goed over je hoofdhuid verdelen.

Wat de certificeringen betreft, zijn de Badger-producten getest en gecertificeerd door de USDA en de Gluten-Free Certification Organization.

Een kleurrijke grafiek met de voor- en nadelen van Badger zonnebrandcrème

 

3. EltaMD 

Een andere optie van natuurlijke en effectieve zonnebrandcrème voor kale hoofden is EltaMD.

EltaMD biedt zonnefilters en andere huidverzorgingsproducten aan die verrijkt zijn met natuurlijke ingrediënten en vrij zijn van schadelijke chemische bestanddelen.

De fysische zonnefilters van EltaMD bieden uw kale hoofd een breedspectrum bescherming tegen zowel UVA- als UVB-stralen en zullen na het eerste gebruik een must-have worden. Het SPF-getal varieert van 30 tot 50 SPF en de Skin Cancer Foundation beveelt dit product aan als een effectieve breedspectrum zonnebrandcrème.

De 2 hoofdbestanddelen, zinkoxide (10%) en titaniumdioxide (5,5%), maken deze zonnefilters perfect geschikt voor dagelijks gebruik. Dankzij de formule met een waterbestendigheid van 80 minuten hoeft u zich geen zorgen te maken over zweten en over het te vaak opnieuw aanbrengen van de zonnecrème. De gebruiksaanwijzing van de EltaMD zonnefilters is heel eenvoudig: 15 minuten voordat u in de zon gaat, insmeren. Breng het opnieuw aan na 80 minuten zwemmen of zweten, onmiddellijk na het afdrogen met een handdoek en ten minste om de 2 uur.

Dankzij de lichte en milde formule laten de zonnefilters van EltaMD geen witte waas achter op uw hoofdhuid en geven ze geen vette uitstraling. Het is ook zeer geschikt voor de gevoelige huid, omdat het niet-comedogeen is en vrij van parabenen, geurstoffen, oliën, kleurstoffen, hormonen en gluten.

Het staat u vrij de meest geschikte zonnebrandcrème te kiezen: lotion, spray, roll-on stick en andere.

Een kleurrijke grafiek met de voor- en nadelen van EltaMD zonnebrandcrème

 

4. Cerave

Hier is nog een merk zonnebrand dat perfect geschikt is voor kale hoofden.

Cerave biedt u een lijst van minerale huidverzorgingsproducten die in samenwerking met dermatologen zijn ontwikkeld en op basis van natuurlijke ingrediënten zijn vervaardigd. U vindt er een verscheidenheid aan verzorgingsproducten, waaronder zonnebrandcrèmes voor zowel kinderen als volwassenen: hydraterende crèmes en lotions voor hoofd en gezicht, hydraterende zonnebrandcrèmes, huidvernieuwende dagcrèmelotion, minerale zonnebrandstick en hydraterende zonnebrandcrème bodylotion, allemaal met een beschermingsfactor van 30-50 SPF.

De Cerave breedspectrum zonnefilters met hydraterende bestanddelen en SPF zijn van cruciaal belang om uw hoofdhuid te helpen beschermen tegen UVA- en UVB-stralen. De zonnefilters zijn verrijkt met de volgende actieve ingrediënten: Homosalate (12%), Octinoxate (7,5%), Octocrylene (2%), Zinc Oxide (6,5%). Deze zonnefilters zijn perfect voor dagelijks gebruik, voor vette, droge en gevoelige huidtypes. De formule van de zonnefilters met 3 ceramiden helpt de natuurlijke barrière van de huid te herstellen en te behouden. Dankzij de natuurlijke ingrediënten veroorzaken ze geen irritatie.

Bovendien is het zeer gemakkelijk te gebruiken: u hoeft het alleen 15 minuten vóór blootstelling aan de zon aan te brengen en ten minste om de 2 uur opnieuw te smeren.

Een kleurrijk overzicht van de voor- en nadelen van de zonnebrandcrème van Cerave

 

5. Pevonia

Pevonia is een huidverzorgingsmerk dat wordt aanbevolen door dermatologen en dat een breed scala aan huid- en lichaamsverzorgingsproducten biedt. Dit merk is bekend om zijn zonverzorgingslijn: hydraterende zonnefilters, verzachtende gels na de zon en fyto aromatische mist, die perfect zijn voor de verzorging van uw kale hoofd tijdens zonnige dagen, vooral na een scheerbeurt. De Pevonia breedspectrum zonnefilters zijn verrijkt met 30 SPF en bieden 97% bescherming tegen zowel UVA/UVB als infrarood stralen. Deze zonnefilters voorkomen zonnebrand, hydrateren en kalmeren, gaan huidbeschadiging door de zon tegen en zijn geschikt voor het hele gezin. Ze worden aanbevolen voor een volledige bescherming van gezicht en lichaam en voor alle huidtypes. Dankzij de zijdezachte textuur is het zeer gemakkelijk in gebruik: gewoon zachtjes op uw hoofd aanbrengen en opnieuw insmeren tijdens langdurige blootstelling aan de zon of tijdens het zwemmen, en het zal onmiddellijk bescherming bieden.

De actieve ingrediënten in de Pevonia zonnefilters zijn Franse Rozenolie, Aloë Vera bladgel en Titaniumdioxide, waardoor u deze zonnefilters elke dag kunt gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over huidirritatie.

Een kleurrijke grafiek met de voor- en nadelen van Pevonia zonnebrandcrème

 

6. Shiseido

Shiseido is rijk aan huid-, lichaams- en haarverzorgingsproducten die geschikt zijn voor alle soorten huidtypes. De door hen aangeboden producten zijn getest door dermatologen en oogartsen. De zonnefilters van Shiseido zijn perfect voor de bescherming van uw hoofdhuid, want met de zonnefilters van Shiseido kunt u met een gerust hart genieten van een verblijf in de buitenlucht. Beschermingslotions en -crèmes tegen veroudering van de zon, zonnebrandlotions voor kaal hoofd, sprays, crèmes en beschermingscrèmes voor de stedelijke omgeving - dit is een klein deel van het ruime assortiment zonbeschermingsproducten. Deze zonnefilters met 10-50 SPF bieden uw kale hoofd een breedspectrum bescherming tegen UVA/UVB-stralen. Bij blootstelling aan water of transpiratie worden deze waterproof zonbeschermingslotions nog sterker, terwijl ze volledig onzichtbaar blijven op uw hoofd. Dankzij de zachte formule smeert de zonnebrandcrème gemakkelijk uit en bedekt hij het hoofd gelijkmatig. Voor het aanbrengen de fles goed schudden en vervolgens op de hoofdhuid aanbrengen. Maar vergeet niet om het regelmatig opnieuw aan te brengen om de bescherming te behouden, vooral na transpireren of afdrogen. De hydraterende werking van de Shiseido zonnefilters houdt het vochtgehalte op peil en maakt de huid glad.

Met de zonnefilters van Shiseido geniet u optimaal van uw tijd!

Een kleurrijk schema met voor- en nadelen van shiseido scalp protector

  

7. Groene mensen

"Green People" biedt een ongelooflijk groot assortiment huid-, haar-, lichaams- en gezondheidsproducten. Dit merk moedigt een biologische levensstijl aan en maakt alle producten met biologische actieve ingrediënten. U vindt er tientallen zonnebrandcrèmes voor volwassenen en kinderen, voor alle huidtypes, zonnebrandcrèmes voor dagelijks gebruik en after-sun huidverzorgingsproducten. Verrijkt met 15-50 SPF bieden deze breedspectrum zonnefilters uw kale hoofd een volledige bescherming van 98% tegen UVA/UVB-stralen van de zon. Geurvrije zonnebrandlotions en -crèmes, zonnebrandlotions met bruiningsversneller en dagcrèmes - al deze producten zijn er om uw dag goed te maken. Ze zijn allemaal geschikt voor dagelijks gebruik en zullen geen irritatie veroorzaken op je kale hoofd dankzij de biologische formule. Green People zonnefilters zijn waterafstotend maar niet verstoppend, ze laten je huid ademen en zijn rijk aan natuurlijke antioxidanten om de tere huid te beschermen. 84% van de gecertificeerde biologische ingrediënten beschermen je hoofdhuid zelfs in de heetste dagen. Giet 30 ml zonnebrandcrème in uw handpalm en breng het 15-20 minuten voor blootstelling aan de zon aan op uw kale hoofd. Vergeet niet om deze waterafstotende zonnecrème elke 2 uur of na het zwemmen opnieuw aan te brengen.

Nog een leuk weetje over dit merk is dat Green People de Marine Conservation Society steunt, de Britse liefdadigheidsinstelling voor de bescherming van de Britse zeeën, kusten en wilde dieren. Van elke verkoop van de zonneschermen wordt 30 p aan de Marine Conservation Society gedoneerd.

Een kleurrijk schema met de voor- en nadelen van Green People zonnebrandcrème

 

8. Eucerin

Als u op zoek bent naar een betrouwbare zonnebrandcrème voor de verzorging van uw kale hoofd, dan is hier nog een perfecte optie voor u. Eucerin biedt u lichaams-, huid- en gezichtsverzorgingsproducten die zijn afgestemd op uw huidconditie. Eucerin Sunblock producten bieden uitgebreide bescherming tegen UVA/UVB-stralen met antioxidant Licochalcone A voor bescherming tegen hoogenergetisch zichtbaar licht (HEVIS). Alle zonnefilters zijn aangepast aan verschillende huidtypes door verrijkt te zijn met actieve ingrediënten en 30-50+ SPF. Dankzij de biologische ingrediënten zijn deze zonnefilters perfect voor het gevoelige en allergische huidtype en bieden ze ook hoofdpigment-, allergie- en fotoverouderingsbestrijdende crèmes. Breng de zonnebrandcrème 15-20 minuten voor blootstelling aan de zon royaal aan. Vergeet niet om regelmatig opnieuw in te smeren, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen om de volledige bescherming te behouden. De Eucerin zonnebrandcrèmes bevatten geen parfum om het risico op huidirritatie te minimaliseren. Bovendien is de creme-gel niet vet en plakt hij niet, waardoor hij snel wordt opgenomen en waterbestendig is. Gewoon Eucerin zonnebrandcrème op je hoofdhuid smeren en een fijne dag hebben zonder te verbranden.

Een kleurrijke grafiek met de voor- en nadelen van Eucerin zonnebrandcrème

 

9. Bioderma

Bioderma is een merk van huidverzorgingsproducten. Bioderma zonverzorgingsproducten zijn een van de beste keuzes voor de bescherming van het kale hoofd. Deze zonneproducten zijn geschikt voor vette, droge en gevoelige huidtypes. Uw hoofd zal nooit geïrriteerd raken wanneer u de zonnecrèmes van Boderma gebruikt. Deze zonnefilters zijn verkrijgbaar in 3 versies - lotions, crèmes en sprays, om beter aan de behoeften van de klanten te voldoen. De Bioderma zonnefilters bieden uw kale hoofd een breedspectrum bescherming tegen UVA/UVB-stralen en zijn verrijkt met 15-50+ SPF. Deze zonbeschermingsproducten zijn vrij van parabenen, geurstoffen, alcohol en drijfgassen.

Dankzij de lichte formule geeft de zonnebrandcrème geen vlekken op uw hoofdhuid. Het gepatenteerde Aquagenium™ complex, het Cellular Bioprotection™ patent, in combinatie met een zonnebrandcrème complex, reactiveert de natuurlijke afweer van de huid. Om de zonnebrandcrème te gebruiken eerst schudden en dan 30 minuten voor het naar buiten gaan een handvol op uw hoofd aanbrengen. Let op: u moet het regelmatig opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen en afdrogen, om volledig beschermd te zijn tegen de UV-stralen.

Een kleurrijk schema met de voor- en nadelen van Bioderma zonnebrandcrème

 

10. Bondisands

Last but not least! Bondisands huidverzorgingsmerk biedt een grote keuze aan huidverzorgingsproducten. De Bondisands zonnebrandlotions en oliën zijn zeer geschikt voor dagelijks gebruik en voor de bescherming van uw kale hoofd. Ze zijn geschikt voor verschillende huidtypes, waaronder het gevoelige huidtype. Deze zonnefilters bieden u een breedspectrum bescherming tegen UVA- en UVB-stralen en zijn verrijkt met 15 - 50 SPF. Met de 4 uur waterbestendige zonnefilters kunt u met een gerust hart de zon in stappen en genieten van de zonnige dagen zonder te verbranden. De zonnefilters van Bondisands hydrateren uw hoofd en laten het op zijn best aanvoelen. 10,00% w/w Homosalate, 5,00% w/w Ethylhexyl Salicylate, 3,50% w/w Butyl Methoxydibenzoylmethane, 5,00% w/w Octocrylene, 1,50% w/w Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol - deze actieve ingrediënten minimaliseren het risico op het krijgen van irritatie. Om het product te gebruiken hoeft u alleen maar de fles te schudden en gelijkmatig op uw kale hoofd aan te brengen. Het is essentieel om de zonnebrand 15-30 minuten voor het naar buiten gaan in de zon aan te brengen. Vergeet niet om de zonnebrandcrème opnieuw aan te brengen na het zwemmen, sporten en handdoekdroging en elke 2-4 uur.

Een kleurrijk schema met de voor- en nadelen van zonnebrandcrème Bondisands

 

Kortom, nadat u hebt uitgelegd waarom het gebruik van zonnebrandcrème op uw kale hoofd zo belangrijk is, moet u op zoek naar een veilige en doeltreffende zonnebrandcrème. Bij het kiezen van een zonbeschermingsproduct moet u er rekening mee houden of de zonnebrandcrème breedspectrum, fysisch en waterbestendig is of niet. Wees ook voorzichtig met de SPF-getallen en bedenk dat geen enkele zonnebrandcrème 100% bescherming kan bieden tegen UV-stralen van de zon. De volgende en laatste stap is het aanbrengen van de zonnebrandcrème. Zoals hierboven vermeld probeert u eerst een klein beetje uit en brengt u het ongeveer 30 minuten voordat u de zon ingaat aan. Wat nog belangrijker is, vergeet niet om de zonnebrandcrème opnieuw aan te brengen om maximaal beschermd te zijn tegen de schadelijke effecten van de zon. Maak uw keuze en geniet van de zonnige dagen met de zonnebrandcrème op uw kale hoofd!

 

 

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *