Over ons

Skull Shaver® staat bekend om zijn zeer effectieve en gepatenteerde horizontale elektrische scheerapparaat body/handvat, in tegenstelling tot het traditionele elektrische scheerapparaat verticale handvat. Het ontwerp van deze handgreep maakt het mogelijk om de achterkant van het hoofd of been, of andere delen van het lichaam, veel gemakkelijker te bereiken dan ooit tevoren. Onze scheerapparaten hebben ook een grote, ronde, holle scheerkop die kan draaien, en ze bestaan ook uit vijf roterende snijbladen met individuele flex-actie. Hierdoor past het scheerapparaat zich automatisch aan elke ronding van de hoofdhuid, het gezicht of het been aan voor een comfortabele en gladde scheerbeurt. Geen enkel ander elektrisch scheerapparaat ter wereld kan aanspraak maken op al deze eigenschappen!

Huis van de horizontale Shaver Handle®

Onze eerste Skull Shaver ® werd voor het eerst aangeboden via Amazon in 2012 en werd meteen een hit. Sindsdien is Skull Shaver ® featured in verschillende lokale en nationale kranten, radiostations, websites en blogs.

We realiseerden ons al snel dat veel vrouwen spraken over Skull Shaver ®. Uit hun getuigenissen en feedback, leerden we dat ze het ontwerp van onze Butterfly Shaver zeer aantrekkelijk vonden, en hielden van het nut van het snel bestrijken van grote scheergebieden met een grote draaibare en flexibele scheerkop. Het unieke gepatenteerde ontwerp stelt vrouwen ook in staat om de achterkant van hun benen en andere delen van het lichaam gemakkelijker te bereiken. Ze vonden ook veel van onze accessoires en hulpstukken uiterst nuttig.

Voel terwijl u scheert®

Tegen het einde van 2013 had Skull Shaver® de markt voor elektrische scheerapparaten voor mannen en vrouwen op zijn kop gezet. Tegen die tijd waren onze scheerapparaten uitgerust met veel superieure technologie, materialen en functies, zoals:

  • LCD of LED batterij niveau display
  • Li-ion batterij
  • Nat of droog scheren
  • Snelle oplaadtijd

Onze scheerapparaten voor mannen worden verkocht onder de naam Bald Eagle Shavers® en onze scheerapparaten voor vrouwen worden verkocht onder de naam Butterfly Shavers®. Ons doel bij Skull Shaver® is om de beste, meest geavanceerde elektrische scheerapparaten en aanverwante producten ter wereld te produceren, die voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende consumenten en professionals. En daar zijn we bijzonder trots op.

De nieuwe norm voor elektrische scheerapparaten

In minder dan een jaar had Skull Shaver® klanten in alle 50 staten van de Verenigde Staten, en op elk van de zeven continenten. Wij geloven dat onze reis nog maar net begonnen is. Wij zullen onze klanten blijven bedienen en haarknip- en verzorgingsproducten blijven aanbieden op een manier die het leven van de mensen veel gemakkelijker zal maken.

Als u aan Skull Shaver® denkt, willen we dat u denkt aan de beste elektrische scheerapparaten die tijd en geld besparen en een van de meest comfortabele scheerapparaten is die er zijn.

Over de eigenaars:

Neel Kulshreshtha fungeert als President en CEO van Skull Shaver LLC. John Lyles fungeert als hoofdontwerper voor het bedrijf.

Toen John Lyles een goed elektrisch scheerapparaat voor zijn hoofd nodig had, kon hij er geen vinden in een winkel, of online. Toen werd het idee van Skull Shaver® geboren. Samen met Neel Kulshreshtha is het project dat in 2010 begon wereldberoemd geworden vanwege het gepatenteerde ontwerp. Skull Shaver® wordt nu wereldwijd erkend als een van de beste op de markt voor elektrische scheerapparaten.

Zowel Neel als John hebben ons land gediend, waardoor Skull Shaver een trots veteranenbedrijf is. Neel diende 13,5 jaar in de luchtmacht, en John diende vier jaar in de marine.