laatste mode voor mannen - kale mannen mode tips
Nieuws

Wat zijn de nieuwste kale mannen modetips van 2023? [Ultieme Gids]

 

Wie zegt kale mannen zijn minder aantrekkelijk of een minder winnend uiterlijk hebben? Als iemand het zei, was het een grote vergissing! Wij hebben al vele malen het tegendeel bewezen en nu zullen we je helpen het beste uit je uiterlijk te halen door een paar handige tips te geven over kale mannen mode.

 

Let beter op: 

1. Bovenlichaam - Het bovenlichaam van een geschoren hoofd man lijkt groter. De reden daarvoor is het kale hoofd dat in contrast daarmee kleiner lijkt. Dus, het eerste en belangrijkste advies voor u: vermijd het dragen van grote en losse volumineuze shirts.

2. Broeken - Om de juiste broek te kiezen, moet je ervoor zorgen dat hij niet te lang is en dat er maar twee of drie vouwen in zitten, want de stof heeft de neiging om rond je enkels te gaan hangen. Nog een goede raad voor u: vermijd te wijde of te dunne broeken, geen van beide ziet er cool uit!

3. Garderobe - Een andere nuttige kale mode tip voor mannen: update je garderobe ten minste 2 keer in een jaar. Op die manier volg je de laatste trends van elk seizoen en zie je er altijd modieus uit.

4. Comfort - Om het risico te vermijden dat u uw bloedtoevoer afsnijdt met te kleine kleding, geeft u de voorkeur aan kleding die comfortabeler zit. Denk eraan, u ziet er goed uit als u zich goed voelt!

5. Kleur - Normaal gesproken vormt het haar op het hoofd een contrast met de huidskleur. Daarom is de kleur van de hoofdhuid van een kale man het meest dominante aspect dat zijn uiterlijk beïnvloedt. En de enige manier waarop je contrast kunt creëren is met de kleur van de kleding die je gaat dragen. Hier zijn een paar overwegingen om in gedachten te houden:

 

Donkere kleuren bij een lichte huidskleur: Bleke huidtinten zien er geweldig uit in natuurlijke kleuren en in donkerdere tinten, omdat ze je perzikkleurige ondertonen complimenteren. Een kale man met een lichte huidskleur zou kleuren als gebrand oranje of bosgroen, grijs en bruin moeten proberen. Maar vermijd wit en pastelkleuren, want die wassen je teint uit.

 

Licht getinte neutralen met een medium huidskleur: Medium huidtinten hebben een olijfkleurige tint. Als de monotone look niet de look is die je zoekt, vermijd dan kleuren als geel, oranje of olijfkleurige ondertonen. De winnende optie voor een baldie met een medium huidskleur zijn natuurlijke lichte kleuren of koningspaars, dieprood, zwart en navy.

 

Heldere kleuren met donkere huidskleuren: Donker getinte mannen met een geschoren hoofd zien er perfect uit met elke kleur. Bruintinten die op de huidskleur lijken, kunnen echter een monotone en saaie look creëren. Dus, de beste keuze is heldere kleuren, wit en zelfs zwart.

 

6. Patronen - Een andere unieke oplossing om de modestijl van een kale man te completeren is het dragen van kleding met trendy patronen. Indien juist gekozen helpen patronen bij het bereiken van een pezige en expressieve look van jou. Hier zijn enkele van de trending patronen van 2023 die je in gedachten kunt hebben: verticale en horizontale strepen, geometrische ontwerpen, letters, woorden of zinnen en abstracte bloemen.

7. Leeftijd - Houd rekening met een van de belangrijkste aspecten in de kale man mode: het kleden van je leeftijd. Door de beslissing te nemen en je hoofd kaal te scheren kom je dichter bij een jongere uitstraling, dus kom nog dichter bij en kies kleding die overeenkomt met je leeftijd. Als je kaal worden op je 20ste, vermijd te wijde kleding, sandalen met sokken en andere verouderde trends doen je er tot 10 jaar ouder uitzien dan je echte leeftijd. En omgekeerd zullen te magere kleren en tienertrends voor kale mannen boven de 50 een vreemde en afstandelijke uitstraling geven. 

8. Gelegenheid - Niet alleen de leeftijd, maar ook de gelegenheid moet in aanmerking worden genomen bij het kiezen van kleding. Men moet voorzichtig zijn bij het kiezen van outfits voor speciale evenementen, theaters, gala's enz. Sommige soorten evenementen vereisen gewoon een presentabel uiterlijk en dat is waar je moet voldoen aan de verwachtingen. Lees verder om nuttige tips te vinden voor het creëren van uw uitgaansstijl.

9. Seizoen - Kleed u altijd naar het weer en het seizoen buiten. Boven alle herenmode trends is uw gezondheid en welzijn altijd het belangrijkst. Bovendien zal het opfrissen van uw dagelijkse look met nieuwe kledingstukken en accessoires voor elk seizoen uw verschijning nog interessanter maken. 

10. Accessoires - Accessoires zijn een must-have voor een kale man. Probeer eens een paar modieuze hoeden in de zomer en beanies in de winter. Om de mode-look voor mannen in de herfst/winter compleet te maken kunnen een mooie sjaal en een paar handschoenen worden toegevoegd. Het dragen van een bril die bij uw gezichtsvorm en stijl past is ook een goed idee

11. Baard - Een geschoren hoofd met een mooi stukje baard is een uitstekende combinatie, die je moet proberen. Een kale man met een baard is tegenwoordig een nieuw mode-icoon.

12. Spieren en tatoeages - Spieren en tatoeages geven uitdrukking aan de mannelijke en stoere kant van een man. Ze zien er gek en wild uit, maar tegelijkertijd mannelijk en sexy, vooral met een gladgeschoren hoofd. Dus wees niet bang om het te proberen, ondanks je leeftijd.

 

Al deze attributen vormen en vormen je totale look, dus ze op de juiste manier kiezen en combineren is soms niet zo vanzelfsprekend! Maar eerst het belangrijkste! Kies een stijl die bij je persoonlijkheid past. 

 

 

Enkele nuttige kale mode tips voor het creëren van uw look

Nu is het tijd om je hele look te creëren met onze ultieme stijlgids voor mannen. Eerst en vooral, kies een stijl die bij je karakter past of die je wil creëren. De volgende stap is het vinden van je favoriete stijl uit de lijst hieronder. Soms vereisen onze banen en vergaderingen wat formele kleding en zakelijke dresscode, waar ook tot in detail over nagedacht moet worden en waar we ons ook op hebben ingesteld.

 

 

Stoere jongens look

JASON STATHAM loopt op straat in een leren jas en een zonnebril
Afbeelding met dank aan: http://bit.ly/33BWHV3
 
  • Leren jack en gescheurde jeans 

Rock de kaalkop stoere jongen look met een zwart of bruin leren jack. Maak het af met een gescheurde jeans en je bent klaar om te gaan! 

  • Stevige accessoires 

Leren manchet, bandana, een band t-shirt en een neusring - dit is alles wat je nodig hebt! Als je veganist bent, hoef je je geen zorgen te maken: vegan leer is tegenwoordig makkelijker te vinden. 

  • Juist schoeisel 

Keds, skaterschoenen met de lange tong en veters, Doc Martens en Timberlands - er wordt niets overgeslagen.  

  • Een baard laten groeien 

Niets kan een man met een kaal hoofd een stoerdere en mannelijkere uitstraling geven dan het gezichtshaar. Een juist gekozen baard kan alles op zijn plaats zetten.

  • Neem een tatoeage

Een van de beste manieren om er mannelijk uit te zien is waarschijnlijk een tatoeage. Zet hem op je borst, benen, biceps, rug, onderarm of bovenarm. De meest populaire voor een mannelijke look zijn de hoofdhuid, tribal tatoeages, dieren, namen en lettertatoeages.

 

 

De kale Hipster Look 

JASON STATHAM in groene jas met een bijl
Afbeelding met dank aan: http://bit.ly/2OMMQHK

Er zijn talrijke mode-ideeën voor mannen om een kale hipsterlook te creëren, dus laten we ze allemaal een voor een bespreken: 

  • Koop geen kleding met een etiket

Typische hipster mode tip voor kale jongens is het kopen bij lokale modewinkels die gemengde stijlen aanbieden.

  • Geef de voorkeur aan dunne kleurrijke broeken

Hier zijn een paar kale mannen modetips voor het kiezen van de juiste hipsterbroek: skinny broeken in felle kleuren, zoals groen, blauw, rood, geel enz.

  • Verlevendig de boel met een bril 

Een oversized bril met een kunststof montuur is de juiste keuze. De wayfarer bril met flitsende kleuren is het meest geliefd bij hipster kalebassen. U kunt een ander nuttig artikel bekijken om uit te vinden wat de juiste brilmonturen volgens uw gezichtsvorm.

  • Topjes met vintage gebloemde of geruite 

Een van de levendige kenmerken van kale hipsters zijn vintage gebloemde topjes, topjes met personages uit kindertelevisieshows, met ironische citaten of teksten enz.

 

 

Mannen mode casual look

JASON STATHAM in wit overhemd, spijkerbroek, pet en zonnebril loopt op straat

 

Afbeelding met dank aan: http://bit.ly/2qfMSOa

Vrijetijdskleding is een belangrijk onderdeel van de garderobe van elke kale man, omdat het geschikt is voor het weekend, uitstapjes, vriendenuitstapjes enz. Een unieke casual look voor kale mannen is waarschijnlijk een van de gemakkelijkste stijlen om te creëren

  • T-shirts of een casual shirt 

Een casual t-shirt of gewoon een overhemd in een effen kleur of met een trendy print is iets! Creëer je casual stijl door een overhemd te combineren met een mooie jeans en de final touch kan een knappe blazer of een fijn jasje zijn. Leg de nadruk op gedurfde patronen en felle kleuren om de eentonigheid te doorbreken en de afwezigheid van haar op te vullen. Het overhemd van linnen-katoen met een broek van jute zal de volgende uitstekende keuze van jou zijn om een casual en toch geraffineerde look te creëren!

  • Jeans en nog eens Jeans!

Vanaf de jaren zestig is de jeans heel gewoon geworden en tegenwoordig wordt hij beschouwd als een onafscheidelijk onderdeel van de dagelijkse kledingcollectie van een man. Maar denk eraan dat noch te baggy noch te skinny jeans volstaan. Kies er een die comfortabel zit, goed past en een flatterende modieuze look geeft.

  • Het laatste woord!

Bepaal je proporties en zie er slanker uit met een coole riem, voeg een coole bril en een mooie pet toe. En het allerbelangrijkste, draag een paar comfortabele schoenen. Dat is het, de casual look is klaar om te rollen!

 

Formele kleding en professionele look 

jason statham in formele kleding met een koffer in zijn hand

 image courtasey: http://bit.ly/2VHylGF

Stijlvolle formele kleding is precies wat een kale man kan dragen om een streepje voor te hebben op het werk of op een zakelijke bijeenkomst. Geef je garderobe wat meer pit met deze overwegingen:

  • Overhemden met knopen en pantalons 

Voor een professionele look is de beste keuze een overhemd met een knoopsluiting en een split. Je kunt spelen met kleuren, patronen, prints of je look nieuw leven inblazen met stijlvolle modeschoenen voor heren en een blazer.

  • Speel met kleuren, patronen en prints 

Professioneel betekent niet alledaags of eentonig. Visueel interessante kledingstukken zijn onvermijdelijk voor kale mannen. Gebruik trendy kleuren en tinten, voeg interessante en actuele patronen en prints toe om uw verschijning interessant te maken. Maar kijk uit dat je de grens niet overschrijdt! Elk seizoen heeft zijn eigen trendkleuren en het is een goed idee om die te volgen.

  • Geklede schoenen voor je winnende look! 

Klassieke geklede schoenen mogen niet ontbreken in de garderobe van een kale man. Niets anders kan uw professionele look beter vergulden dan een paar geklede schoenen in een neutrale kleur, zoals bruin, zwart, donkerblauw en grijs. Dit is het onderpand van je winnende professionele look!

  • Herenmode blazers

Een blazer maakt uw look af en geeft u een professionelere uitstraling. Speel steeds weer met kleuren en doorbreek de eentonigheid! Kies tussen donkerblauw, grijs, zwart kleuren ze zijn altijd in de trend.

 

Classy en uitgaanskleding

jason statham in nachtkleding met zwarte vlinderdas
Afbeelding met dank aan: http://bit.ly/32jxEWr

Als kale man moet je juist experimenteren met ongewone kleuren en combinaties van patronen en prints. Zwart en wit is en blijft stijlvol, maar iets nieuws proberen is altijd interessant en boeiend.

  • Extravagante en experimentele stukken naast neutrale!

Een zwarte pantalon en een dichtgeknoopt overhemd zijn veilig. Maar om een interessante look te creëren, moet je kledingstukken toevoegen die boven de rest uitsteken. Een geweldige optie voor een man met een kaalgeschoren hoofd is een unieke blazer met een bijzondere kleur of patroon, een jasje met een verbazingwekkende en oogverblindende print of een geborduurd overhemd.

  • Zwart en wit - nooit saai

Ongetwijfeld blijven zwart-witte stukken altijd in de mode. Zorg dat je deze outfit in je garderobe hebt en je bent altijd klaar voor een avondje uit of een speciale gelegenheid. Zwart, bijvoorbeeld, is een onovertroffen manier om een mannelijke en mannelijke look te creëren voor kaalgeschoren mannen. Aan de andere kant zal het toevoegen van wat kleur uw zelfverzekerde kant onthullen en de interessante eigenschappen van u onderstrepen.

  • Accessoires 

Wil je een mind-blowing look te maken? Voeg accessoires toe aan uw outfits voor kale mannen, zoals modehorloges, broches, hoeden, sjaals, zonnebrillen en brillen. Het belang en het effect van deze accessoires zijn onbetwistbaar omdat ze de monotonie van de huidskleur doorbreken.

 

Herenmode trends van 2023  

Samengevat en om je te helpen bij je volgende shopping zijn hier de mannenmodetrends van 2023 om op te letten: 

 

  • Big Stompy Bootschoenen
  • Kwaliteit Witte T-shirts
  • Broek met losse pijpen
  • Cross-Body Tassen
  • Monochromatische pakken
  • Vesten
  • Taps toelopende geplooide chino
  • Met leder omzoomde Mesh Sneakers
  • Bruine kleur
  • All-Over Print Logo Down Jas

Het laatste woord

Wij hebben geprobeerd de laatste modetrends voor kale mannen te onthullen en hebben geprobeerd uw pad van het creëren van een trendy look te vereenvoudigen. Nu kent u de belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden en alle trucs om elk type stijl te creëren. We zijn er vrij zeker van dat u klaar bent om de wereld van de mode te veroveren! Vind je dat er iets ontbreekt of wil je gewoon je mening delen? Aarzel dan niet om uw commentaar achter te laten onder het artikel!!!

 

 

2 gedachten over "Wat zijn de nieuwste kale mannen modetips van 2023? [Ultieme Gids]"

  1. avatar Caped Baldy zegt:

    Wow, geweldige tips, dank je! Ik vond vooral al die kerels leuk die op Jason Statham lijken!

  2. avatar Chris Harrison zegt:

    Het hebben van een stijlvolle look is niet alleen voor mannen met geweldig haar. Iemand met een kaal hoofd kan ook een geweldige look creëren door het volgen van enkele mode-etiquetten. Bedankt voor het delen van deze geweldige blog post.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *