kale man verkleedpartijtjes voor halloween
Nieuws

Top 20 Kale Halloween Kostuum Ideeën voor 2023

Top 20 Kale Halloween Kostuum Ideeën voor 2023

Als je een grote liefhebber bent van Halloweenfeesten, dan is dit artikel iets voor jou!

Zoals je waarschijnlijk wel weet, wordt Halloween elk jaar op 31 oktober over de hele wereld gevierd. Op deze dag geeft elke bar, café, restaurant of zelfs een vriend een feest waar je in een passend kostuum moet verschijnen. Aangezien je kaal bent, heb je geluk dat je de kans hebt om te veranderen in een van de vele bekende kaal personages van alle tijden. Om het je gemakkelijker te maken, hebben we besloten om je de lijst van de meest bekende kaal personages, die jou de ster van het feest maken.

Hier zijn de top 20 kale Halloween kostuum ideeën van 2023! 

1. Soldaat - Inktvis Spel

 

kale man verkleedpartijtje - squidgame
Afbeelding met dank aan: https://bit.ly/3b8Lfpy

Klaar om het spel op te zetten? Als je het meest trendy kostuum van 2023 wilt hebben, dan is de Red Jumpsuit van Squid game iets voor jou! Ongetwijfeld past een soldatenmasker perfect bij je kale hoofd! Bovendien is een soldatenkostuum de perfecte keuze voor jou als je niet goed bent in make-up, want in dit geval heb je er geen nodig. Denk bij het kiezen van het masker aan wie je in de hiërarchie wilt zijn: driehoek, cirkel of vierkant.
Krijg kostuums hier!

 

2. Freddy Krueger - A Nightmare on Elm Street 3

Freddy Krueger met een scalp in zijn hand
Afbeelding met dank aan: http://bit.ly/2MM7eaJ

Bij Freddy Krueger denken we aan een verbrand, gekwetst gezicht, een vieze rood-groen gestreepte trui en een bruine fedora. En het belangrijkste punt van het personage - bruin lederen handschoen met metalen klauwen alleen aan de rechterhand. Bekijk ook deze Freddy Krueger make-up uitleg. Heb je jezelf al voorgesteld in dit enge Halloween kostuum? Haast je om het uiterste van je look te doen! Koop een kostuum hier.  

 

3. Morpheus - Matrix 

Morpheus van Matrix in zwarte lange leren jas en met een pistool in zijn hand

image courtesy: http://bit.ly/2JkXh1B

Een leider in de echte wereld, trouw en dapper in het aangezicht van groot gevaar en uitdagingen - dit is een ander cool Halloween kostuum idee voor jou. Zwarte ronde bril, leren jas en formele kleding met een fijne stropdas - dit is alles wat u hoeft te dragen! Koop een kostuum hier.

 

4. Hitman

makkelijk kaal halloween kostuum - Hitman

Afbeelding met dank aan: http://bit.ly/2pU5X8b

Als u nog geen tijd had om u klaar te maken voor Halloween is dit last-minute Halloween kostuum uw beste keuze! Elegant en opwindend tegelijk! Wit overhemd met knoopsluiting, zwarte broek en blazer, rode das en lederen handschoenen. Poeder je gezicht, pak het "pistool" en geniet van het feest! 

 

5. Thanos - Avengers 

Thanos uit Avengers staat met zijn handen naar beneden

 Afbeelding met dank aan: http://bit.ly/35Ybawl

Bovenmenselijke kracht, snelheid, uithoudingsvermogen, onsterfelijkheid en onkwetsbaarheid, naast andere kwaliteiten die samenkomen in één personage. Leg de nadruk op make-up en kies een passend kostuum. Dit kan ook een opblaasbaar Halloween kostuum worden voor het geval je besluit om er net zo groot uit te zien als Thanos in feite! Verkrijg kostuum hier.

 

6. Professor X - X-Men

Professor X van X Men in zwart jasje
Afbeelding met dank aan: http://bit.ly/2MKSUyQ

De serieuze look en het onverslaanbare charisma zijn alles wat u nodig hebt om in het nooit vervagende personage te veranderen! Een zwarte coltrui, een harnasvest en een leren jack zullen u helpen als u het exacte Professor X kostuum niet kon vinden.

7. Geest - Aladdin 

verkleedkostuum kale man voor halloween - aladdin
image courtesy: http://bit.ly/32MIZhS , https://bbc.in/2qH0Cle , http://bit.ly/32EKbUB

Nou, hier heb je twee opties: of uit blauwe rook komen of op twee benen! Zwart haar gebonden in een paardenstaart (makkelijk om een neppe te bevestigen) en een baard met een draaikolk dat bij de kin uitsteekt is hoe dan ook een must-do. Verlevendig de zaken met een typische make-up en accessoires om een van de beroemde mannelijke Halloween kostuums te krijgen! Kostuum kopen hier.


8. Popeye the Sailor 

Popeye the Sailor staat met een pijp in zijn mond

Afbeelding met dank aan: http://bit.ly/2Pglyd9

Wie herinnert zich nu niet deze kleine zeeman met een altijd aanwezige pijp in zijn mond, uitpuilende onderarmen, schele ogen en een verwrongen gezicht - grappig mannen Halloween kostuum. Zoek de bijpassende outfit en kruid het met een moedig, mannelijk gedrag van een heer - u bent klaar en het is tijd om plezier te maken! Kostuum kopen hier.

 

9. Het masker 

Het masker Jim Carey in geel pak en groen masker

Afbeelding met dank aan: http://bit.ly/35ZkakW

In de brede waaier van Halloween kostuumideeën voor mannen, is dit een van de meest populaire jaren 90 Halloween kostuums. "The Mask", ook bekend als de "Big Head", is een klassiek Halloween personage - altijd onverslaanbaar, nooit vergeten! Helemaal in het geel - blazer, pantalon en hoed met een veer erop, zwarte stropdas met bretels, wit overhemd en het bekende groene masker! Vergeet niet uw wenkbrauwen te vervagen om uw onberispelijke look af te maken! Kostuum kopen hier.

  

10. Varys - Game of Thrones

Varys uit Game of Thrones in zwarte kleren

 

 Afbeelding met dank aan: http://bit.ly/31EDHnf

Op zoek naar een betaalbaar en makkelijk Halloween kostuum? Probeer te incarneren naar Varys uit Game of Thrones. Een enorm intelligente, mysterieuze en laffe man met verwijfd gedrag. Poeder je gezicht, trek een paar zachte slippers aan en kleding in schandalige kleuren. Een vriendelijke herinnering, dat Varys meestal naar lila ruikt:)

11.Voldemort - Harry Potter

Voldemort uit Harry Potter met wit gezicht zwarte kleren

 Afbeelding met dank aan: http://bit.ly/361t1CK

Voldemort of "de kwaadaardigste tovenaar sinds honderden en honderden jaren" - een uitstekend Harry Potter Halloween kostuum. Een razende psychopaat met één en enige ambitie in zijn leven - almachtig en onsterfelijk worden. De platte neus (die je kunt krijgen met een make-up), wit gepoederde gezicht en een mysterieuze blik. Een van de eenvoudigste jongens Halloween kostuums, zo niet voor de make-up - een lange zwarte mantel die je bedekt tot onder de nek, met uitzondering van je handen. Krijgen kostuum hier.

12. Dr Evil - Austin Powers 

Dr Evil van Austin Powers zit met zijn pink in de mond

image courtesy: http://bit.ly/342nwC6

Een crimineel genie die moeite heeft met het begrijpen van geld. Blauwe glazen, licht gewitte wenkbrauwen, grote ring aan de pink en grijs-blauwe colbert. En het laatste shot - wenkbrauw omhoog zoals Dr Evil doet. Haal kostuum hier.

 

13. Oom Fester - Addams Family

Oom Fester uit Addams Family met wit gezicht en donkere onderogen

  Afbeelding met dank aan: http://bit.ly/2oiRgeG 

Een simpel Addams Family Halloween kostuum: Oom Fester. Een gebogen, tonvormige kale man met donkere, ingevallen ogen (voeg zwarte oogschaduw toe onder je ogen nadat je je gezicht hebt gepoederd) en vaak een gestoorde glimlach. Draag gewoon een zware, lange bontjas en poeder je gezicht. Heel eenvoudig en een perfect plus size Halloween kostuum idee, is het niet? Koop een kostuum hier.

 

14. Graaf Orlok - Nosferatu

Nosferatu vampier in zwarte lange jas

 

image courtesy: http://bit.ly/2NeFM46
Een raar vampier Halloween kostuum: enge en angstaanjagende vampier, die iedereen in de stad in vervoering kan brengen! Wit gezicht, lange en puntige oren, lange vingers, stoere wenkbrauwen en een lange zwarte mantel (make-up tutorial voor Nosferatu gezicht) - een van de beste Halloween kostuums aller tijden. U kunt de gasten de stuipen op het lijf jagen met de vampier van Nosferatu. Hier
vindt u het kostuum.

15. Nux - Mad Max: Fury Road

sexy halloween kostuum ideeën voor mannen - Naakte Nux van Mad Max
image courtesy: http://bit.ly/2MJWF7S
Een "harde noot om te kraken" met een religieuze toewijding die wordt voorgesteld door een litteken op zijn borst in de vorm van een motorblok. Nux is hoogstwaarschijnlijk een van de beste Halloween kostuums voor mannen kaal op 20. Blauwe lenzen, leren kleding en de juiste make up kan je in een paar minuten veranderen in Nux en je hete en sexy Halloween kostuum is klaar!
 

 

16. Val Valentino - Magician Secret 

Val Valentino van goochelgeheim
Afbeelding met dank aan: http://bit.ly/2Nco559
Een mysterieuze en betweterige persoonlijkheid! Zwarte velours handschoenen, zwarte blazer en het bekende zwart-witte masker - klaar!

  

17. Darth Maul - Star Wars

Darth Maul uit Star Wars, staand in zwarte kleren en rood masker

 

image courtesy: http://bit.ly/2BHu0da
Een ervaren vechter met een lichtzwaard en een angstaanjagende look - met een lichtzwaard - rood masker, geel-rode ogen, zwarte lange jas met een enorme kap - dit creatieve Halloween kostuum idee is precies wat je nodig hebt. En dit make-up tutorial zal ervoor zorgen dat je de look compleet maakt. Krijgen kostuum hier.

 

18. Walter White - Breaking Bad

Walter White in een gele overall en een roze gasmasker
Afbeelding met dank aan: http://bit.ly/2PiYzxY

Het karakter van Walter White is een perfect idee voor een zelfgemaakt en eenvoudig Halloween kostuum als je een handige gele jumpsuit hebt! Mildgemanierde schoolleraar en familieman tot meedogenloos crimineel meesterbrein en moordenaar - de 50-jarige Walter White uit Breaking Bad is een van de meest tegenstrijdige personages van onze tijd. Een gele jumpsuit en een gasmasker - jouw versie van Walter White is er helemaal klaar voor! Dit is een perfect Halloween kostuum voor kale mannen met baarden! Krijg kostuum hier.

  

19. John Coffey - The Green Mile 

sexy halloween kostuum ideeën voor mannen - John Coffey uit The Green Mile

Afbeelding met dank aan: http://bit.ly/2Nayz53

Een vrij goed en simpel Halloween kostuum voor jou: onschuldige, kinderlijke geest verzadigd in een krachtig fysiek lichaam! Trek een denim uitgescheurde jumpsuit aan en een geel vuil t-shirt - eenvoudiger kan je Halloween kostuum niet zijn!

  

20. Ragnar Lodbrok (Lothbrok) - De Vikingen

 sexy halloween kostuum ideeën voor mannen - Ragnar Lodbrok

  Afbeelding met dank aan: http://bit.ly/2qzv28P

Heb je nog sexy Halloween kostuum ideeën nodig, Ragnar Lodbrok is hier voor jou! Slimme, moedige, bloeddorstige krijger volledig toegewijd aan zijn familie, vrienden en krijgers. A gladde scheerbeurt met een haveloze volle baard en Viking kostuum is de beste manier om het karakter van Ragnar Lodbrok te creëren! Hier vindt u het kostuum .

 

21. Hebben we iets gemist? Als jij het vindt, stel dan jouw versie van een kaal Halloween figuur voor in de commentaren. Het beste idee krijgt 5% korting op elke aankoop op onze website!

 

 

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *