Vinden vrouwen kale mannen aantrekkelijk? [2023 Nieuw Onderzoek]
Nieuws

Vinden vrouwen kale mannen aantrekkelijk? [2023 Nieuw Onderzoek]

Een man die erover denkt om kaal te worden, houdt over het algemeen rekening met een aantal belangrijke factoren alvorens zijn beslissing te nemen: "Houden vrouwen van kale mannen?", "Wat zeggen ze over kale mannen?", "Zijn kale mannen voor hen even aantrekkelijk als mannen met een hoofd vol haar" enz. We hebben dit artikel geschreven op basis van de antwoorden van honderden ondervraagde vrouwen om het voor jou gemakkelijker te maken om te beslissen of je ervoor gaat of niet!

Na het lezen van het artikel zult u antwoorden vinden op de volgende vragen: 

Vragen over kale mannen in blauwe cirkel illustraties

 

Laten we eerst de oorzaken van haaruitval ontdekken en de gevoelens van een kalende man achterhalen, alvorens de resultaten van de enquête voor te stellen.


Wat zijn de redenen van haaruitval?

Meer dan 50% van de mannen heeft op 50-jarige leeftijd tekenen van haaruitval en op 70-jarige leeftijd is dat al bij 4 op de 5 mannen het geval. Bovendien krijgt de jongere generatie tegenwoordig op jongere leeftijd te maken met haaruitval dan een paar eeuwen geleden. Volgens onderzoek van de NHS begint 25% van de mannen die aan kaalheid bij mannen (MPB) lijden, hun haar te verliezen tegen de leeftijd van 20-21 jaar. De redenen voor haaruitval zijn zeer individueel en we hebben een aantal van hen hieronder vermeld:

Overzicht van de belangrijkste oorzaken van haaruitval

 


Hoe een kalende man zich voelt?

Bent u ooit verplicht geweest iets te doen wat u eigenlijk niet wilde en waarvan u niet zeker wist of het wel goed voor u zou zijn? Zo ja, dan begrijpt u waarschijnlijk een man die zijn haar verliest en zijn hoofd moet zijn hoofd scheren.

Als mannen hun terugwijkende haarlijn opmerken, voelen ze zich vaak erg onzeker. Dat komt omdat ze denken dat ze hun aantrekkelijkheid verliezen en tekenen van veroudering beginnen te vertonen. Daarom zoekt elke kalende man naar een snelle en doeltreffende oplossing. Ten eerste evalueert hij alle voor- en nadelen van kaal zijn, ten tweede zoekt hij naar de beste manier om hun hoofd te scherens en neemt uiteindelijk een beslissing!

Of je er goed uitziet met een geschoren hoofd of niet hangt vooral van jezelf af: als je je look opfleurt met een baard of dat u harder werkt aan uw lichaam en alle andere kenmerken die uw uiterlijk aantrekkelijker kunnen maken, is uw keuze.

 

Het nieuwe onderzoek

We hebben onlangs 1000 vrouwen ondervraagd om het antwoord op deze vraag te achterhalen: "Waar moet men aan werken om zijn kale look te rocken?"

Laten we eens kijken wat vrouwen adviseren:

advies van vrouwen aan kale mannen getoond op een grafiek
46,2% van de vrouwen raadde kale mannen aan meer vertrouwen in zichzelf te hebben en ook in de mensen om hen heen

36,8% raadde aan een mooi stukje baard te laten groeien

12,7% stelde voor zich te concentreren op een fit en mannelijk lichaam

10% van de vrouwen vindt een tatoeage een goede manier om een kale look te rocken

8,8% denkt dat mode zal helpen om een geschoren hoofd look te rocken

6,4% van de vrouwen vindt kale mannen aantrekkelijk, sexy en kale rotsen op zich

 

Wat is de houding van vrouwen tegenover kale of geschoren mannen? Houden vrouwen van kale mannen?

Honderden vrouwen van verschillende leeftijden en gewoonten zijn ondervraagd om de antwoorden op de meest gestelde vragen te weten te komen. Misschien denkt u nu dat de meeste vrouwen negatieve antwoorden hebben gegeven? Trek niet te snel uw conclusies, lees verder, want er staan heel wat verrassende en vrolijke feiten voor u op een rijtje!

Op de vraag "Vallen vrouwen op kale mannen?" gaf de overgrote meerderheid van de vrouwen een positief antwoord. 87,5% van de ondervraagde vrouwen van verschillende leeftijden en nationaliteiten vinden kale mannen aantrekkelijk, tegenover slechts 12,5% van de vrouwen die een negatief antwoord gaven. 

Laten we eens kijken wat ze zeggen over kale mannen:

 

Cirkeldiagram met het percentage positieve en negatieve antwoorden van vrouwen over kale mannen

"Wat vinden vrouwen van kale of geschoren mannen?"

Veel vrouwen vonden dat niet het haar of de afwezigheid ervan doorslaggevend is, maar de persoonlijkheid van de man. Sommige vrouwen verklaarden zelfs dat zij kaalheid zien als een vorm van naaktheid die een teken van eerlijkheid lijkt te zijn, waardoor het gemakkelijker is om kale mannen te vertrouwen.

Een andere groep van vrouwen vindt haaruitval een secundaire en niet-significante factor. Bovendien letten ze veel meer op het gevoel voor humor van een man en op andere persoonlijke kenmerken zoals intelligentie, sociabiliteit, zelfvertrouwen dan op het haar op het hoofd. Een redelijke vrouw zou nooit haar soulmate kiezen op basis van zijn gezichtsuitdrukking. En voor degenen die dat wel doen, die verdienen nauwelijks je aandacht.

Tientallen vrouwen zeiden dat het gezicht en de hoofdvorm van een man er vaak perfect uitzien met een kaal hoofd. Meestal verwijzen vrouwen met deze woorden naar beroemdheden als Bruce Willis, Patrick Stewart, Jason Statham, Dwayne Johnson. Ook op de vraag "Is een kaalgeschoren hoofd onaantrekkelijk?" was het antwoord een volmondig "nee".

Een ander geruststellend feit voor kale mannen - vrouwen waarderen het als mannen hun hoofd scheren in plaats van te proberen hun haarverlies te camoufleren. Het wordt gezien als een zelfverzekerde daad waardoor ze de man bewonderen. Bovendien, vrouwen en geschoren hoofd vrouw zeggen dat het niet om haar gaat, maar om zelfvertrouwen: in dat geval doet haar of het gebrek eraan er niet zoveel toe. Vrouwen vinden het leuk als mannen zorgen voor zichzelf dus een gestroomlijnd en goed verzorgd uiterlijk wordt altijd gewaardeerd․

  Laten we eens kijken wat vrouwen zeiden. Gebruikers van Quora en Reddit:

Volgens alle informatie waarover mijn puberbrein beschikte, was de kaalste man die ik kende, om volkomen ongerelateerde en perifere redenen, het meest overtuigende voorbeeld van mannelijkheid OOIT.

Als je er goed mee omgaat... zelfverzekerd... warm genoeg en aan het eind van de dag INTELLECTUEEL. Je kaal zijn doet er niet toe. Wees zelfverzekerd en draag het slim.

Vrouwen respecteren en waarderen mannen om wie ze zijn en niet om hoe ze eruit zien. En als iemand zegt, uiterlijk is alles, dan is dat maar kwestie, ik kan niet voor andere vrouwen pleiten, maar persoonlijk heb ik veel liever een kale man met een vurige houding dan een man met verbazingwekkend lange lokken.

Sinds wanneer is haar een criterium om een man te beoordelen? Er zijn andere dingen om je zorgen over te maken... ;) Zolang de man van zijn stijl houdt en het goed uitdraagt, wat maakt het uit of hij kaal is of een Mohawk heeft?! Wat je hot en sympathiek maakt is je persoonlijkheid, niet alleen je kapsel...


"Vinden vrouwen kale mannen aantrekkelijk?"

Ga er niet van uit dat je kaalheid de oorzaak is van alle afwijzingen die je ervaart. Een grote meerderheid van de ondervraagde vrouwen, bevestigde dat eigenlijk, het haarverlies niet is wat telt maar wie een man is, en dat is wat een man aantrekkelijk maakt. Dus het antwoord is absoluut JA! De houding van de man ten opzichte van zijn eigen uiterlijk en de manier waarop hij zichzelf ziet, heeft een directe invloed op de houding van vrouwen. Steeds vaker gaan vrouwen niet alleen voor het uiterlijk, maar waarderen ze ook de persoonlijkheid, de maniertjes en het algehele charisma van een persoon.

Zoals we allemaal weten, voelen vrouwen zich over het algemeen aangetrokken tot de volgende kenmerken van mannen, ruwweg in de volgende verhoudingen:

Fysiek: uiterlijk, verschijning, symmetrie: 20%

Materiaal: rijkdom, smaak, mogelijkheden: 40%

Sociaal: aantrekkelijkheid voor andere vrouwen, zelfvertrouwen, leiderschap: 40%

Cirkeldiagram met een groep kenmerken van mannen waar vrouwen normaliter dol op zijn

Het gaat allemaal om zelfvertrouwen, charisma en persoonlijkheid.

Als je deze 3 eigenschappen hebt, zal kaalheid geen verschil maken om de juiste soort mensen aan te trekken met de juiste vibes (^_^)

Het minst aantrekkelijk is je er voor schamen of het proberen te verbergen. De enige keer dat dunner worden lelijk is, is als het gepaard gaat met een onlogische haarsnit, bijvoorbeeld kaal van boven en lang haar aan de zijkanten.

Maar helemaal kaal, of heel kort gekapt, kan heel heet zijn, afhankelijk van of je een mooi gevormd hoofd hebt. Als je een mooi gevormd hoofd hebt, ga dan kaal. Zo niet, houd je haar dan kort, maar knip het misschien op sommige plekken strategisch korter dan op andere.

Nou, naar mijn mening, sommige zien er beter uit zonder haar en sommige niet. Sommigen zien er behoorlijk badass uit, maar het is niet het kaal zijn dat daar de hoofdreden voor is, het draagt alleen maar bij aan de look. Voor mij is haar of het gebrek eraan geen doorslaggevende factor of ik een man aantrekkelijk vind.

Het enige dat telt is de innerlijke schoonheid en de innerlijke persoonlijkheid van een persoon. Als iemand dat niet waardeert, zal dat later alleen maar tot ontevredenheid leiden. Ik ben het ermee eens dat het eerste wat iemand waarneemt over een persoon het fysieke uiterlijk is. Maar er is veel meer te leren en te waarderen over een ander persoon dan zijn of haar fysieke schoonheid.

Hij kan altijd een goede dermatoloog raadplegen en zijn verloren haar terugwinnen. Als dat de grootste zorg voor u is.

Mijn advies is, ontmoet hem en leer hem kennen. Als je persoonlijkheid bij hem past, voila, dan heb je een perfecte match.

Ik weet niet zeker waarom, maar de hoofdvormen en gelaatstrekken van sommige mensen zien er gewoon goed uit zonder haar - net zoals mensen er beter of slechter uit kunnen zien met verschillende haarstijlen.

Ik vind dat mannen die hun haar verliezen, zich er niets van aantrekken en alles afscheren, veel zelfvertrouwen uitstralen en persoonlijk vind ik dat aantrekkelijk.

Sommige kerels hebben misschien mooi haar, maar hebben een zwakke kaak, overgewicht, of een vreselijk postuur, enz... dan zal dat dikke haar niet veel voor hem doen.

"Vinden vrouwen het erg om met een kale man uit te gaan?"

De overgrote meerderheid van de vrouwen die deze vraag beantwoordden, vermeldden dat kaal zijn geen belemmering is om te daten. De uiterlijke verschijning is echter ook heel belangrijk, vooral voor de eerste ontmoeting. Vrouwen raadden mannen aan hun uiterlijk af te maken met een mooi stuk baard, een modieuze bril en andere mode accessoires om het beste van hun kale look te maken.

 Gebruikers van Reddit en Quora:

"Ik ben bereid om met een man uit te gaan die mijn carrière prioriteiten begrijpt, mijn verantwoordelijkheid tegenover mijn familie is loyaal en intelligent. Met of zonder haar.

Ik ga al uit met iemand die me laat uitbarsten van het lachen op mijn telefoon in kruispunten. Maar als hij kaal was, zou ik nog steeds met hem uitgaan.

Yep, sommige vrouwen haten het en zullen zelfs niet overwegen om te daten met een man met dunner wordend haar of die helemaal kaal is. Deze vrouwen zijn oppervlakkige idioten, die denken dat de bewondering van hun vriendjes voor hun vriendje heel belangrijk is. Ik ben niet zo'n diepzinnig iemand die alleen naar innerlijke schoonheid kijkt... Ik hou van uiterlijke schoonheid, maar als hij minder haar op zijn hoofd heeft dan anderen, nou dan zijn er grotere problemen en ik heb zeker mijn eerlijk deel van de follically challenged gedateerd. Ik denk dat de meeste vrouwen net als ik zijn op dit punt.

Ja, ik heb zowel met kale mannen als met mannen met haar gedate, en ik heb geen enkele voorkeur. Deze vraag is erg subjectief en het zal van vrouw tot vrouw verschillen.

Maar mijn meest recente date was met een jongen zonder haar en het enige nadeel is dat ze altijd klaar zijn om te gaan- het kost ze geen tijd om klaar te komen dus zullen ze waarschijnlijk vaker op je wachten. Maar dat is het enige nadeel naar mijn mening. :)

"Zouden vrouwen met een kale man trouwen?"

Het huwelijk is geen spelletje en wordt beschouwd als een van de belangrijkste beslissingen in ons leven. Maar iedereen heeft wel iets in zijn huwelijk ingebouwd, want niets is perfect in deze wereld.

De meeste vrouwen zullen met een man trouwen zonder er zelfs maar over na te denken of hij al dan niet kaal is en er zullen er zijn voor wie kaal zijn een huwelijksbelemmering kan zijn. Maar één ding is waar, geen enkele liefhebbende vrouw zal zijn geliefde verlaten omwille van haarverlies. Echter, we zijn hier niet om vrouwen beoordelen maar om te presenteren wat ze zeggen.

 

Gebruikers van Quora:

Ik weet niet of je mij een 'mooi' meisje kunt noemen, maar ja, ik zou met een kale man trouwen, zonder twijfel. Kale mannen zijn sexy, tenzij ze dik zijn.

Ik weet eigenlijk niet of meisjes, in het algemeen, met een kale man zouden willen trouwen of niet; want ik kan het niet voor iedereen zeggen en ik ben ook niet toevallig een of ander opiniebureau, maar ik heb heel wat meisjes in het echt zien trouwen met kale mannen.

Ik ben een vrouw, geen meisje... en ik zal antwoorden vanuit het perspectief van een vrouw. Ik ben niet vies van kale mannen. Het is het zelfvertrouwen waarmee een man zichzelf houdt dat een vrouw aantrekt. Het maakt niet uit of je lang of kort bent, atletisch gebouwd of te zwaar, kaal of met een volle bos haar... Houd jezelf met vertrouwen en houding. Het is genoeg ... Ik weet dat het klinkt als een algemeen antwoord, maar het is de waarheid. Ik heb jongens gezien die er niet goed uitzagen, maar met een twinkeling in hun ogen, een menigte vol vrouwen betoverden. Het gaat allemaal om zelfvertrouwen. En wat het trouwen met een man betreft, waarom niet? Het is niet iets wat een vrouw erg zou vinden.

"Wat zouden vrouwen een man adviseren die zijn haar verliest en kaal wordt?" 

In feite zijn het de mannen die angstig zijn om hun haar te verliezen en kaal te worden. Maar wat als jullie het zelf eens vanuit een ander perspectief gaan bekijken? Wist je dat de meeste vrouwen bewijzen dat de manier waarop ze een kale man zien en behandelen direct afhangt van de houding van de man en zijn verdere gedrag? Als je zelfverzekerd genoeg bent en van je eigen uiterlijk houdt, zullen vrouwen je kaalheid als een voordeel zien en het antwoord op de vraag "Vinden vrouwen kale mannen sexy" zal JA zijn. Bovendien houden vrouwen van je algehele uiterlijk, je karakter en jou als mens.

De meeste vrouwen raden mannen aan trots te zijn op het kaal zijn, maar, ook begeleiden de kale look met een mooie baard en een fit lichaam.

Vrouwen vinden dit een geweldige manier om de mannelijke en stoere kant van een man te benadrukken en een uiterst aantrekkelijke en charmante uitstraling te creëren. Uit de statistieken bleek dat foto's van kale mannen met een baard door vrouwen 6 % zelfverzekerder, 10 % mannelijker, 13 % dominanter, ongeveer een centimeter langer en 13 % sterker werden beoordeeld dan de foto's van mannen met een hoofd vol haar.

Staafdiagram ter vergelijking tussen mannen met vol haar en geschoren hoofd

 

Gebruikers van Quora:

Je moet er alleen slimmer mee omgaan. Je MOET absoluut zelfverzekerd zijn en je goed voelen over jezelf (wat moeilijk kan zijn als je de hele tijd kale grappen hoort). Blijf ook in vorm! Als je je onzekerheid laat voeden door je kaalheid, creëer je een vicieuze cirkel die moeilijk te doorbreken zal zijn. WEES ZELFVERZEKERD. WEES DAPPER. HOU VAN WIE JE BENT.

Werk aan acceptatie en wees heel met jezelf, precies zoals je bent.

Top 5 aantrekkelijke kale mannen in 2023

Hier vind je de top 5 van de aantrekkelijkste kale mannen in 2023!

Patrick Stewart

1 / 5

John Travolta

2 / 5

Jeremy Meeks

3 / 5

Samuel L. Jackson

4 / 5

Tyson Beckford

5 / 5

Beeldbron:
https://bit.ly/3AuvhBT
https://imdb.to/3IyxxuM
https://bit.ly/33JTs3u
https://bit.ly/3KFMmOc
https://bit.ly/3nSD0oe

Het laatste woord!


Tot slot wil ik mijn advies geven aan mannen die hun haar verliezen. Als vrouw kan ik bevestigen dat geen enkele vrouw verliefd wordt op alleen het uiterlijk van een man. Wat het meest telt is het karakter van een man en wie hij is. Je moet gewoon zelfverzekerd zijn en je onzekerheden met betrekking tot je kaalheid bestrijden. Concentreer je niet op het feit dat je haar verliest en als je echt gelooft dat kaalheid een aantrekkelijke eigenschap voor je is, zullen anderen dat ook zien. Wees gewoon jezelf! Kale mensen, of ze nu oud of jong zijn, zijn knap zoals ze zijn! Veel succes!

 

 

 

3 gedachten over "Vinden vrouwen kale mannen aantrekkelijk? [2023 Nieuw Onderzoek]"

  1. avatar Robert Parks zegt:

    Toen ik jong was verafgoodde ik een personage op tv met de naam Kojak, gespeeld door Telly Savalas. Ik zwoer dat ik nooit een kam over zou doen. In mijn twintiger jaren begon mijn haar echt dunner te worden. Ik bleef maar denken aan Telly en het vertrouwen dat hij uitstraalde. Toen ik het afschoor had ik het gevoel dat de wereld anders naar me keek ......... dat de dames een beetje anders naar me keken op een positieve manier. Mijn vrouw houdt absoluut van me als ik kaal ben. Als ik het laat gaan en me een week of zo niet scheer, begint ze op me te vitten. Scheer het eraf, kijk in de spiegel en wees trots. Koop wat nieuwe kleren waarin je je goed voelt. Ik ben wat afgevallen en pas nu in broekmaat 32 .......... Ik weeg nu ongeveer 176 pond en voel me voor 50 pond beter dan ooit tevoren.

  2. avatar Norwoodreaper zegt:

    Wow de cope hier is echt....

  3. avatar Bill Weaver zegt:

    Bedankt ik ben kaal de commentaren je bent echt goed net als leeftijden het is gewoon een nummer ga door met het goede werk bedankt dames

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *