top 10 scheercrèmes voor de schoonste en gladste kale scheerbeurt ooit
Nieuws

De schoonste en gladste kale scheerbeurt ooit? Top 10 Scheercrèmes [2023]

Wil je de schoonste en gladste kale scheerbeurt van je leven?


Hier zijn 10 beste scheercrèmes om het goed te doen.

Als u al lang lid van de kale broederschap gemeenschap dan zeker dat je al je favoriete scheercrème of schuim. Nu, of het nu tijd is voor wat veranderingen of je bent net in onze mannelijke kale broederschap gemeenschap of nog overwegen Je hoofd scherenje nodig hebt om een paar dingen te overwegen voordat het kiezen van uw scheerschuim!

 

4 meest voorkomende scheercrèmes - scheerproducten voor mannen


4 types van de meest voorkomende scheercrèmes om uit te kiezen

  • Scheergel in blik/buis - scheergel is sterk geconcentreerd en schuimt romiger dan scheerschuim.
  • Scheercrème zonder schuim - dit zijn niet-schuimende crèmes, die een superdik oppervlak hebben. Scheercrèmes zonder schuim zijn de moderne vorm van traditionele scheercrèmes.
  • Scheerschuim in blik - heeft een luchtige textuur en is verrijkt met lucht. Het biedt niet hetzelfde niveau van beschermend smeermiddel voor de huid en kan leiden tot een droge huid en jeuk.
  • Traditionele Scheercrème Tube - Traditionele scheercrème hebben een zeer dikke formule en de juiste keuze voor degenen die liever rechte of veiligheidsscheermessen. Traditionele scheercrème vereist meer tijd en extra accessoires zoals een scheerkwast, een scuttle, enz.

Scheermes en scheerschuim compatibiliteit


Kies de juiste scheercrème voor uw scheermes en scheerapparaat

Voor het beste resultaat moet je ook weten welke scheercrème het beste werkt met je scheerapparaat. Gek hè? Maar geloof me, het zal de moeite lonen vrouwen vinden het sexy als je dat perfect glad geschoren hoofd hebt.
Er zijn 4 verschillende soorten scheermesjes; het rechte scheermes, het double edge safety razor, het cartridge of wegwerpscheermes en het elektrische scheerapparaat. Ben je nog steeds onzeker welke je moet kiezen? Ontdek het verschil tussen de elektrisch scheerapparaat vs scheermes en kies degene die voor jou het beste werkt.

Nu je je scheermes hebt gekozen, laten we eens kijken welke scheercrème het beste werkt met elk scheerapparaat.

  • Scheermes - scheerzeep, traditionele scheerschuim
  • Scheermes met dubbele rand - Scheerzeep, traditionele scheerschuim
  • Scheerapparaat in cassette of voor eenmalig gebruik - Scheergel, scheerschuim, scheercrème zonder schuim
  • Elektrisch scheerapparaat - scheercrème, scheerschuim, gel en zeep



Top 10 scheercrèmes voor de schoonste scheerbeurt van hoofd en gezicht


Nu u weet waar u precies op moet letten, laten we de 10 beste scheercrèmes voor hoofd en gezicht eens bekijken.

1. Eenvoudig Leven Gezond Leven Kruiden scheerschuim

natuurlijke scheerschuim - eenvoudige Living Healthy Life Herbal Shaving Cream

Om de beste scheercrème voor jezelf te kiezen, moet je de crème kiezen die voor jou het beste werkt. Je kunt echter niet zomaar iets kiezen, toch? Het allereerste waar je op moet letten zijn de ingrediënten van de scheercrème, want die zullen uiteindelijk ofwel een zegen voor je huid zijn of een vloek. Als je niet weet hoe de scheercrème werkt en welke ingrediënten je moet vermijden of waar je op moet letten, geven we je een paar snelle tips! Zoek naar parabeenvrije scheercrème, en zoek naar natuurlijke conserveringsmiddelen zoals vitamine E en natuurlijke oliën. De beste scheercrème voor mannen die vrij is van parabenen en gemaakt is van eersteklas kruiden is de Skull Shaver's Simple Living Healthy Life Herbal Shaving Cream. Deze scheercrème is niet luchtig en wordt geconcentreerd op uw huid waardoor u kunt zien waar u scheert en welk deel ontbrak. Het bereidt de haarzakjes voor op het scheren door ze zachter te maken, de poriën te reinigen waardoor het scheermes het dichtst mogelijke scheerresultaat geeft. Wat we ook geweldig vinden aan dit product is dat het cruelty-free is en niet op dieren is getest! Kun je scheerschuim gebruiken met een elektrisch scheerapparaat? Het antwoord is absoluut ja als het gaat om deze scheercrèmes. Door zijn textuur kan de scheercrème met een elektrisch scheerapparaat worden gebruikt zonder het te ontwijken. Deze scheercrèmes zijn perfect voor elk huidtype, zelfs voor de meest problematische. Het is praktisch genoeg om het mee te nemen en te gebruiken voor scheren op vakantie.

 

2. Clinique - Crème Scheerbeurt

Clinique - Scheercrème - premium scheercrème

Als je op zoek bent naar een scheercrème voor je gezicht die je een veilige scheerbeurt geeft en je huid heel glad maakt, dan moet je zeker eens kijken naar de Cream shave van Clinique! Het gebruik van de Cream Shave als een pre-shave crème bereidt de haartjes voor op het scheren door ze gladder te maken. Het heeft een dikke textuur dus het zal niet veel schuim produceren, maar door de crème aan te brengen in de tegenovergestelde richting dat het haar groeit en te bewaren in de richting dat het haar groeit, zorgt het voor goede resultaten. De klanten houden absoluut van de geur van deze scheercrème evenals de gladde huid als gevolg van het scheren met het.

 

3. Molton Brown - Huidkalm scheerschuim

Molton Brown - Skin-calm scheerschuim - british vegan scheerschuim

Als je op zoek bent naar cruelty-free scheercrème dan is American Barley Skin-calm Shaving Cream de perfecte keuze voor jou! Wat is er nu beter dan een parabeenvrije scheercrème die veganistisch en wreed is en geen enkel ingrediënt van dierlijke oorsprong bevat? Molton's Brown scheercrème is ook een goede oplossing voor mensen die op zoek zijn naar scheercrème voor de gevoelige huid, maar ook voor de droge huid. Het kalmeert de huid en bereidt voor op een glad scheerresultaat. Hoewel het weinig schuim produceert, is voor deze scheercrème niet veel schuim nodig, omdat het al een dikke textuur heeft en je er maar een kleine hoeveelheid van nodig hebt om te toveren!


4. Bij Kaal - Scheerschuim

Bee Bald - scheercrème - crème voor kaal hoofd

Heb je ooit gehoord van de voordelen van menthol scheerschuim? Wat als ik je zou vertellen dat Bee Blad's premium scheercrème niet alleen menthol bevat, maar ook ingrediënten zoals honing, pollenextracten, salicylzuur en zoethoutwortel. Het kan vermoeiend zijn om elk ingrediënt te onderzoeken en de voordelen te zien, dus laat me de voordelen van deze scheercrème voor je op een rijtje zetten. Voor de gladste scheerbeurt eerste wat je moet doen is het reinigen van je poriën, in plaats van exfoliëren die enige tijd kan duren, de Salicylzuur doet het werk door het reinigen en openen van de verstopte poriën. Je wilt er ook voor zorgen dat je huid gehydrateerd en gevoed wordt, daar zorgen de zoethoutwortel en het stuifmeelextract voor. En tenslotte, Honing Extract zorgt ervoor dat je huid niet gaat ontsteken en zal de reeds bestaande beschadigde gebieden op je huid genezen. De heerlijke menthol zorgt voor verkoeling en verfrissing van de huid. Dit alles in één product lijkt een van de beste scheercrèmes voor een kaal hoofd te zijn!


5. De Rituelen - Scheercrème

The Rituals - Scheercrème - scheerschuim

Dergelijke ingrediënten die worden beschouwd als "De koning der kruiden" en "De wortel van het leven" hebben hun plaats gevonden in de scheercrème van The Ritual of Samuari. De ingrediënten zijn respectievelijk Basilicum en Ginseng. Basilicum is een heilig kruid in India, terwijl ginseng symbool staat voor onsterfelijkheid en mannelijkheid. Met een niet-schuimende formule is het een van de beste scheercrèmes voor het gezicht en we houden absoluut van de filosofie achter het product! Het is perfect voor elk huidtype en dankzij de verpakking kunt u het zo vaak hervullen als u wilt, zodat uw omgeving net zo schoon blijft als uw gezicht na gebruik van deze scheercrème!

 

6. Triomf & Ramp - Ouderwetse scheerschuim

Triumph&Disaster - Ouderwetse scheerschuim - kwaliteit scheerschuim

Als u ouderwets bent en van traditioneel scheren houdt of dit ritueel op zijn minst wilt proberen, dan biedt Tripum&Disaster u de beste traditionele scheercrème. De hoofdingrediënten van dit scheerschuim zijn lanoline en een combinatie van kokosolie-extracten, organische verbindingen en vetzuren. Lanoline hydrateert en beschermt uw huid, terwijl andere bestanddelen precies de juiste hoeveelheid schuim creëren en de haarzakjes voorbereiden op het scheren, zodat de mesjes dichterbij kunnen komen en een superglad scheerresultaat geven. Als je je voor het eerst traditioneel gaat scheren en niet weet hoe je bijvoorbeeld een scheerkwast met crème moet gebruiken, dan hebben wij het voor je! Het enige wat je hoeft te doen is de haarzakjes zacht te maken door wat warm water op je huid aan te brengen. Breng een kleine hoeveelheid van de scheercrème aan op je hand of scheerkwast met weinig water. Gebruik de scheerkwast of je handen om een schuim te maken met ronddraaiende bewegingen, breng aan op je huid, scheer met lange halen met een vers scheermes, spoel schoon en voila!


7. Horace - Scheerschuim

Horace - scheerschuim - scheerschuim voor mannen

Horace's bijna geheel natuurlijke scheercrème bestaat voor 99% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Deze scheercrème met sheaboter bevat ook belangrijke ingrediënten zoals Shoreaboter, Kukui olie en Allantoïne. Al deze producten beschermen tegen scheerbrand, kalmeren de huid bij eventuele irritatie, hydrateren en verzachten tijdens en na het scheren. Het kan gebruikt worden voor alle huidtypes, hoewel het een ideale scheercrème is voor de gevoelige huid en het zelfs gebruikt wordt voor gevoelige zones zoals het hoofd. De crème heeft twee geuren, een groene en een citrusgeur, die niet te sterk zijn maar wel een verfrissende geur achterlaten. Het is ook siliconen-vrij, vrij van parabenen, vrij van minerale oliën.


8. Kiehl's - Scheerschuim

Wie de voorkeur geeft aan scheercrème in gelvorm, kan Kiehl's Smooth Glider Shave Cream gebruiken. Het is een transparante gel-lotion voor nauwkeurig scheren die de huid beschermt. Dankzij de Kukui notenolie en aromatische essentiële oliën verandert de crème in een transparante gel zodra het de huid raakt, waardoor je het scheerproces kunt zien, wat resulteert in een zeer precieze scheerbeurt. Voor degenen die niet zeker weten wat het beste voor hen is en willen weten wat het verschil is tussen scheergel en -crème, in het kort komt het neer op het schuim. Scheercrèmes moeten met water worden gemengd om een schuim te krijgen, terwijl scheergels een dikkere textuur hebben en geen schuim geven. Nu je een beslissing hebt genomen en je scheergel wilt, Kiehl's scheergel zit vol essentiële oliën en vitamine E die je huid verzorgen, zelfs na het scheren, dit moet een goede keuze zijn!


9. Crabtree & Evelyn - Scheerschuim

Kiehl's - Scheerschuim

We kunnen niet genoeg zeggen hoe belangrijk het is om je huid te exfoliëren. Maar als je jezelf niet te veel wilt lastig vallen en houdt van producten die de alles-in-één geven, dan is Crabtree & Evelyn's Clean +Smooth Shaving Cream precies goed voor jou! Deze scheercrème met opgeklopte textuur bestaat uit appelvezels die een natuurlijke exfoliërende pulp zijn. Het veegt zachtjes de dode huidcellen weg terwijl Apple AHS; Alpha Hydroxy Acids, ze 'ontlijmt' en een heldere huid onthult. Zwarte bessenpittenolie maakt het werk af door de huid te beschermen en te verzachten met Omega 6. Het enige wat je hoeft te doen is een dikke laag scheercrème op je natte huid aanbrengen, met het scheermes over de huid glijden, afspoelen met water en droogdeppen.

10. Cremo Company - Originele scheerschuim

Cremo Company - Originele scheerschuim

Veel mensen vermijden het gebruik van goedkope scheercrème, maar denk twee keer na voordat je deze laatste scheercrème op onze lijst vermijdt! Cremo's originele scheercrème is misschien verrassend goedkoop, maar we noemen het graag zeer betaalbaar omdat de prijs geen invloed heeft op de kwaliteit van deze scheercrème. Het heeft alle benodigde ingrediënten om een geweldige scheercrème voor u te zijn met een subtiele citrusgeur. Wat we leuk vinden aan dit product is dat het de beste formule voor de scheercrèmes die wordt geconcentreerd op je huid en stoort je niet door het hebben van troebele, luchtige formule die in feite is niet de beste smeermiddel en kan geven uw scheerbultjes na het scheren.



5 eenvoudige stappen om scheerschuim aan te brengen

5 eenvoudige stappen om scheerschuim aan te brengen voor een optimaal gebruik


Of de quarantaine u nu aan het denken heeft gezet van scheren tijdens de lockdown, je de behoefte hebt of gewoon je hoofd wilt scheren, hebben we snelle richtlijnen opgesteld over hoe je scheerschuim op kaal hoofd!

Om de scheercrème aan te brengen heb je een scheermok en een scheerkwast nodig of je kunt de crème met alleen je hand aanbrengen. Natuurlijk zijn er verschillende voordelen van het gebruik van een scheerkwast: het verzacht de haren, tilt ze op, en scrubt de huid zodat je je glad, veilig en pijnloos kunt scheren.


Volg deze 5 eenvoudige stappen om de scheerschuim goed aan te brengen:

1. Laatde scheerkwast weken in warm water
Bij de eerste stap moet je de scheerkwast laten weken in warm water of gewoon 30 seconden onder het stromende water houden.

2. Laat je hoofd verzadigen met warm water
Om een zachte en gladde scheerbeurt te krijgen, raden we aan om je haar te laten verzadigen met warm water. Het verzacht uw haar en huid en bereidt u voor op een uiterst gladde en zijdezachte scheerbeurt.

3. Breng de scheercrème aan op de scheerkwast
Nu moet u de scheercrème op de scheerkwast of op uw hand aanbrengen. De hoeveelheid scheerschuim die u gebruikt hangt af van de dikte van uw haar en in de meeste gevallen is ongeveer driekwart centimeter scheerschuim voldoende.

4. Klopde scheerkwast op in de scheerbeker
Je moet de scheercrème laten schuimen, dus je 4e stap is het opkloppen van de scheerkwast in de scheerbeker.

5. Breng de scheercrème aan
En de laatste stap is het aanbrengen van de scheercrème op het gebied dat u gaat scheren. Zoals hierboven vermeld, kun je het aanbrengen met een scheerkwast of met de palm van je hand en zorg ervoor dat je het grondig doet.

 

Tot slot, het allerbelangrijkste is consequent zijn. Kies wat voor jou het beste werkt en gebruik onze tabellen om te zien welk scheermes de beste resultaten geeft met welk type scheercrème. De nasleep van het scheren is net zo belangrijk, dus zorg ervoor dat je verzorgingsroutine voor je geschoren hoofd ook correct en consequent is.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *