Top 7 reisbenodigdheden voor kale mannen [2023 Holiday Packing Checklist].
Nieuws

Top 7 reisbenodigdheden voor kale mannen [2023 Holiday Packing Checklist].

  

Eindelijk is het zomer en is het tijd voor een pauze van de alledaagse levensstijl en voor te bereiden op de vakantie

Maar wacht eens even! Heb je je reis checklist al gemaakt? Zo ja, lees dan even verder om er zeker van te zijn dat je niets over het hoofd hebt gezien. Zo niet, dan hebben wij dat voor je gedaan. Lees aandachtig verder en neem alles mee van deze ultieme vakantie inpaklijst.

  

Waarom nog een paklijst maken? 

Terwijl we super enthousiast tassen inpakken voor de langverwachte reis, hebben we de neiging om een aantal van de meest belangrijke reisbenodigdheden te vergeten. Precies om die reden bestaan er inpakchecklists. Wij hebben deze unieke zomervakantie inpaklijst gemaakt om dit veel voorkomende probleem op te lossen en om u te helpen het meeste uit uw vakantie te halen.

En aangezien dit een reis checklist is die speciaal gemaakt is voor kale mannenzult u geen gewone dingen vinden zoals een tandenborstel of telefoonoplader. 

Je zou nu kunnen denken wat is het verschil tussen een gewone vakantie paklijst en de een speciaal gemaakt voor kale mannen. Het punt is dat kale of geschoren mannen hun hoofdhuid verzorgen zeer voorzichtig moeten zijn, vooral op zonnige dagen. Laten we daarom nu enkele van de belangrijkste inpakbenodigdheden ontdekken die elke kale man mee moet nemen.

 

Wat zijn de Top 7 reisbenodigdheden voor kale mannen?

 

1. Een zonnebrandmiddel 

We hebben het al gehad over het belang van het gebruik van zonnebrandcrème, speciaal voor kale mannen: een van de belangrijkste bagagebenodigdheden voor op vakantie is en blijft zonnebrandcrème! Als u echt van uw vakantie wilt genieten, neem de zonnebrandcrème dan overal mee naartoe en breng hem regelmatig, om de 40 of 80 minuten, opnieuw aan op uw hoofd om voldoende beschermd te zijn. Wij raden u aan directe blootstelling aan de zon te vermijden omdat u het risico loopt te verbranden, vooral als u uw hoofd net hebt geschoren. Uw huid kan ook worden aangetast door UVA/UVB-stralen van de zon, wat uw vakantie zeker kan bederven.

Om te weten waarom je zonnebrandcrème moet gebruiken, hoe je de juiste kiest, hoe je hem goed gebruikt en wat de top 10 zonnebrandcrèmes voor een kaal hoofd in 2023 zijn kun je ons vorige artikel lezen.

2. Een hoed

Zelfs als u zonnebrandcrème gebruikt en deze regelmatig opnieuw aanbrengt, is een hoed of pet een andere must op uw inpaklijst voor uw vakantie. De hoofdhuid verbrandt zeer snel, vooral de pas geschoren hoofdhuid onder de directe zonnestralen. Probeer bij het kiezen van uw hoed zwarte en donkere kleuren te vermijden, omdat deze UV-stralen absorberen en uw hoofd kunnen verwarmen, met vermoeidheid en hoofdpijn als gevolg. Geef in plaats daarvan de voorkeur aan wit, beige en andere lichte kleuren om je hoofdhuid koel en veilig te houden. Vergeet niet om neem een mooie zonnebril om uw look af te maken!

3. Een kaal doekje

Een kaal doekje is een stukje handdoek om je hoofdhuid mee af te drogen en op te frissen als deze zweet. Op zonnige dagen, zelfs als je niet direct aan de zon bent blootgesteld, zweten je hoofdhuid en je hele lichaam zeer actief. De druppels van een mengsel van zweet en zonnebrandcrème die op uw hoofd worden aangebracht, kunnen in uw ogen rollen en irritatie veroorzaken. Daarom bestaan er kale doekjes. U kunt een kijkje nemen op DUDE Hoofd- en Gezichtsdoekjes, die uw hoofd en gezicht de hele dag door verfrissen, het zweet wegnemen en voorkomen dat uw ogen worden aangetast. 

4. Een scheerapparaat

Om een verzorgde look tijdens het reizen, wat vrouwen wel op prijs stellenvergeet dan niet uw scheerapparaat mee te nemen. Zorg ervoor dat het een scheerapparaat kiezen geschikt is om vervoerd te worden en veilig verpakt kan worden in een koffer of in een rugzak. Ontdek een van onze scheerapparaten, die perfect aangepast zijn voor reizigers. Ze maken zelfs een snelle scheerbeurt onderweg mogelijk dankzij het ingebouwde vacuümsysteem, dat tijdens het scheren de haren opvangt en zorgt voor een scheerervaring zonder geknoei. Bovendien kunt u het apparaat tot 90 minuten snoerloos gebruiken en in de plug-and-shave-modus gebruiken voor het geval u het vergeten bent op te laden. Hij kan ook veilig worden verpakt in de reiskoffer voor een veilig transport. 

5. Scheerschuim of -crème

Nat scheren wordt sterk aanbevolen, vooral bij een droge en jeukende hoofdhuid. Daarom moet je absoluut scheercrème, -schuim, -gel of -zeep bij je hebben, want na blootstelling aan de zon wordt de huid erg droog. Overweeg de Scheerschuim van Bee Bald, die sterk wordt aanbevolen door gebruikers, omdat het licht en glad is en zorgt voor een ongelooflijk glad scheerresultaat. Zorg ervoor dat uw scheerapparaat waterbestendig is en nat of droog gebruikt kan worden, met scheerschuim of zonder. Al onze scheerapparaten kunnen zowel voor een nat en droog scheren en de opgewaardeerde modellen kunnen zelfs onder de douche gebruikt worden. 

6. Een vochtinbrengende olie 

Als je hoofdhuid aan de zon wordt blootgesteld, kan hij uitdrogen en vervellen, zodat je hem regelmatig moet hydrateren. Neem dus een vochtinbrengende olie, gel of spray mee en breng die na elke scheerbeurt aan om er fris en strak uit te zien. Vochtinbrengende oliën moeten je eerste keuze zijn, omdat het effect van frisheid dan langer aanhoudt. Het is algemeen bekend dat bio arganolie en jojobaolie perfecte biologische vochtinbrengers voor de hoofdhuid zijn. Wij raden u aan een kijkje te nemen bij bio jojoba en argan oliën van Naissance. Het zijn uitstekende vochtinbrengers voor uw hoofdhuid en ze zijn dankzij hun formaat en luchtdichte verpakking zeer geschikt om mee te nemen. Bovendien zijn deze veganistische oliën 100% zuiver en maagdelijk, zodat ze veilig zijn in het gebruik en geen huidirritatie veroorzaken.

7. Shampoo of een stuk zeep

Nogmaals, de hoofdhuid van een kaal hoofd moet zeer zorgvuldig worden verzorgd, vooral op zonnige dagen. De hoofdhuid wordt te jeukerig en droog door de UV-stralen en moet worden gevoed en gehydrateerd tijdens het scheren, maar ook na het scheren, terwijl u onder de zon bent en zelfs als de zon weg is. Vergeet daarom niet een vochtinbrengende shampoo mee te nemen om de hoofdhuid te kalmeren na een lange tijd onder de zon te zijn geweest. Kijk op CLn Shampoo voor een gezonde hoofdhuid als u op zoek bent naar een shampoo die schilfers verwijdert, poriën ontstopt en uw hoofdhuid verfrist.

 

Hier is een vakantie paklijst sjabloon voor u 

  Reizen noodzakelijk 

         Foto's

1.

  Een zonnescherm

een zonnebril voor een gestreepte zomertas

 

  2.

  Een hoed 

een hoed met zonnebril op een houten bankje bij het water

 

  3.

  Een kale veeg

 

 

  4.

  Een scheerapparaat


 

  5.

  Scheerschuim of -crème

een scheerschuim van Bee Bald in een gele fles

 

  6.

  Een vochtinbrengende olie


 

  7.

  Shampoo of een stuk zeep

Shampoo voor kaal hoofd van CLn in witte fles

 

 

 

Dat was het! Dit waren de belangrijkste vakantiebenodigdheden voor kale mannen. Vergeet niet om alle items op de lijst mee te nemen om eventuele huidproblemen te voorkomen en van je tijd te genieten!

Hopelijk helpt dit en laat het ons weten als er iets is dat we over het hoofd hebben gezien of deel uw mening over het artikel door hieronder te reageren. 

Bedankt voor uw tijd en geniet van uw vakantie!!!

 

 

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *