senaste modet för män - tips om mode för kala män
NYHETER

Vilka är de senaste modetipsen för kala män 2023? [Ultimativ guide]

 

Vem säger att skalliga män är mindre attraktiva eller har ett mindre vinnande utseende? Om någon sa det, var det ett stort misstag! Vi har bevisat motsatsen många gånger och nu hjälper vi dig bara att göra det yttersta av ditt utseende genom att ge några användbara tips av skalliga män mode.

 

Var mer uppmärksam på: 

1. Överkroppen - Överkroppen på en rakad huvudman ser större ut. Anledningen till det är det skalliga huvudet som ser mindre ut i kontrast. Så det första och yttersta rådet för dig: undvik att bära stora och lösa skrymmande skjortor.

2. Byxor - För att välja rätt par byxor, se till att de inte är för långa och det finns två eller tre veck bara eftersom tyget tenderar att samlas runt dina vrister. Ett annat råd för dig: håll dig borta från för säckiga eller mycket magra byxor, ingen av dem ser cool ut!

3. Garderob - En annan användbar skallig modetips för män: uppdatera din garderob minst 2 gånger på ett år. På så sätt kommer du att fånga upp de senaste trenderna för varje säsong och kommer alltid att se fashionabla ut.

4. Komfort - För att springa ifrån risken att skära av ditt blod med kläder som är för små, ge din preferens till de som är bekvämare. Kom ihåg att du kommer att se bra ut när du mår bra!

5. Färg - Normalt ger håret på huvudet en kontrast till hudfärgen. Det är därför skallig mans hårbottenfärg är den mest dominerande aspekten som påverkar hans utseende. Och det enda sättet du kan skapa kontrast är med färgen på kläderna du ska bära. Här är några överväganden att tänka på:

 

Mörkare färger med ljusa hudtoner:Bleka hudtoner ser bra ut i naturliga färger och i mörkare nyanser när de kompletterar dina persika undertoner. En skallig man med ljus hud bör prova färger som bränd orange eller skogsgrön, grå och brun. Men undvik vita och pastellfärger eftersom de kommer att tvätta din hy ut.

 

Ljustonade neutrala med medelstora hudtoner:Medelstora hudtoner har en olivfärgad nyans. Om monotona utseendet inte är det du letar efter, undvik färger som gula, orange eller olivfärgade undertoner. Det vinnande alternativet för en baldie med medelhög hudton kommer att vara naturliga ljusfärger eller kunglig lila, djupröd, svart och marin.

 

Ljusa färger med mörka hudtoner:Mörkhyade män med rakat huvud ser perfekta ut med vilken färg som helst. Men nyanserna av brunt som liknar hudfärgen kan skapa en monoton och tråkig look. Så det bästa valet är ljusa färger, vita och till och med svarta.

 

6. Mönster - En annan unik lösning för att komplettera en skallig mans modestil är att bära kläder med trendiga mönster. Om mönstren väljs på rätt sätt hjälper de till att åstadkomma en senig och uttrycksfull look hos dig. Här är några av de trendiga mönstren för 2023 som du kan ha i åtanke: vertikala och horisontella ränder, geometriska mönster, bokstäver, ord eller meningar och abstrakta blommor.

7. Ålder - Kom ihåg en av de viktigaste aspekterna i skalligt killmode: att klä din ålder. Genom att fatta beslutet och raka huvudet skalligt är du närmare ett yngre utseende, så kom ännu närmare och välj kläder som motsvarar din ålder. Om du blir skallig vid 20, undvik för säckiga kläder, sandaler med strumpor och andra föråldrade trender kommer att få dig att se upp till 10 år äldre än din verkliga ålder. Och vice versa, för magra kläder och tonårstrender för skalliga män över 50 kommer att skapa en konstig och fristående look. 

8. Tillfälle - Inte bara åldern utan även tillfället måste beaktas när du väljer kläder. Man bör vara försiktig med att välja kläder för speciella evenemang, teatrar, galor etc. Vissa typer av händelser kräver bara ett presentabelt utseende och det är där du behöver uppfylla förväntningarna. Fortsätt läsa för att hitta användbara tips för att skapa din utekvällsstil.

9. Säsong - Klä dig alltid efter väder och säsong utanför. Framför allt är männens modetrender din hälsa och välbefinnande alltid den viktigaste. Dessutom kommer fräscha upp ditt dagliga utseende med nya kläder och accessoarer för varje säsong att göra ditt utseende ännu mer intressant. 

10. Tillbehör - Tillbehör är ett måste för en skallig man. Prova några fashionabla hattar på sommaren och mössor på vintern. För att slutföra mäns höst / vinter mode ser en bit av en fin halsduk och några handskar kan läggas till. Att bära ett par glasögon som motsvarar din ansiktsform och stil är också en bra idé

11. Skägg - Ett rakat huvud med en fin bit skägg är en utmärkt kombination, som du måste prova. En skallig man med skägg är en ny modeikon nu för tiden.

12. Muskler och tatueringar - Muskler och tatueringar uttrycker den manliga och tuffa sidan av en man. De ser galna och vilda ut, men samtidigt maskulina och sexiga, särskilt med ett rent rakat huvud. Så var inte rädd för att prova det trots din ålder.

 

Alla dessa attribut bildar och sammanställer ditt övergripande utseende, så att välja och kombinera dem korrekt är inte så uppenbart ibland! Men först och främst! Välj en stil som matchar din persona. 

 

 

Några användbara skalliga modetips för att skapa ditt utseende

Nu är det dags att skapa hela ditt utseende med vår ultimata guide för herrstil. Först och främst väljer du en stil som matchar din karaktär eller den du är villig att skapa. Nästa steg kommer att vara att hitta din föredragna stil från listan nedan. Ibland kräver våra jobb och möten en del formella kläder och klädkod, som också måste tänkas igenom i detalj och som vi också har återhämtat oss till.

 

 

Tuff kille look

JASON STATHAM går på gatorna i läderjacka och mode solglasögon
bild med tillstånd: http://bit.ly/33BWHV3
 
  • Läderjacka och rippade jeans 

Rocka den skalliga huvud tuffingen ser ut med en svart eller brun läderjacka. Krydda det med rippade jeans och redo att gå! 

  • Tuffa tillbehör 

Läder manschett, bandana, en band t-shirt och en näsring - det här är allt du behöver! Om du är vegan behöver du inte oroa dig: veganskt läder är lättare att hitta nuförtiden. 

  • Rätt skor 

Keds, skridskoskor med lång tunga och snören, Doc Martens och Timberlands - inte en sak missas.  

  • Odla ut skägg 

Inget kan ge en man med skalligt huvud det tuffa och maskulina utseendet bättre än ansiktshåret. Ett korrekt valt skägg kan sätta allt på plats.

  • Skaffa en tatuering

Förmodligen är ett av de bästa sätten att skapa en manlig look att få en tatuering. Få det på bröstet, benen, biceps, rygg, underarm eller överarm. De trendiga för ett maskulint utseende är hårbotten, stamtatueringar, djur, namn och bokstävertatueringar.

 

 

Den skalliga hipster-looken 

JASON STATHAM i grön jacka med yxa
bild artighet: http://bit.ly/2OMMQHK

Det finns många mäns modeidéer för att skapa en skallig hipster-look så låt oss diskutera dem alla en efter en: 

  • Undvik att köpa märkta kläder

Typiskt hipster modetips för kala killar är att köpa från lokala modebutiker som erbjuder blandade stilar.

  • Föredra magra färgglada byxor

Här är några skalliga män modetips för att välja rätt par hipsterbyxor: magra byxor i ljusa färger som grönt, blått, rött, gult etc.

  • Liva upp saker med ett par glasögon 

Överdimensionerade glasögon med en plastram är det rätta beslutet. Wayfarer-glasögon med flashiga färger är de mest älskade av hipster-baldies. Du kan läsa en annan användbar artikel för att ta reda på vad som är de rätta glasögonen. Ögonbågar enligt din ansiktsform.

  • Toppar med vintage blommig eller rutig 

En av de livliga egenskaperna hos skalliga hipsters är vintage blommiga toppar, toppar med karaktärer från barn-TV-program, med ironiska citat eller texter etc.

 

 

Mäns mode casual look

JASON STATHAM i vit skjorta, jeans, keps och solglasögon som går på gatan

 

bild med tillstånd: http://bit.ly/2qfMSOa

Casualkläder är viktiga i varje skallig mans garderob eftersom de passar för helger, utflykter och umgänge med vänner osv. En unik casual look för kala män är förmodligen en av de enklaste stilarna att skapa.

  • T-shirts eller en avslappnad skjorta 

En avslappnad t-shirt eller helt enkelt en skjorta av en fast färg eller med ett trendigt tryck är något! Skapa din avslappnade stil genom att kombinera en skjorta med ett trevligt par jeans och den sista touchen kan vara en snygg blazer eller en fin jacka. Lägg tonvikten på djärva mönster och ljusa färger för att bryta monotonin och fylla i frånvaron av hår. Linne-bomullsskjortan med säcksäckbyxor kommer att vara ditt nästa utmärkta val för att skapa ett avslappnat men ändå sofistikerat utseende!

  • Jeans och igen Jeans!

Från 1960-talet och framåt har jeans blivit mycket vanliga och anses idag vara en oskiljaktig komponent i en mans dagliga klädkollektion. Men kom ihåg att varken för säckiga eller för magra kommer att göra. Se till att välja de som är bekväma, passar bra och skapa ett smickrande fashionabelt utseende.

  • Sista ordet!

Definiera dina proportioner och se smalare ut med ett svalt bälte, lägg till ett par coola glasögon och en fin keps. Och viktigast av allt, bär ett par bekväma skor. Det är allt, den avslappnade looken är redo att rulla!

 

Formalwear och professionellt utseende 

jason statham i formell slitage med ett fall i handen

 bild courtasey: http://bit.ly/2VHylGF

Eleganta formella kläder är just det som en skallig man kan bära för att skära en streck på jobbet eller på ett affärsmöte. Krydda din garderob med dessa överväganden:

  • Knäppning skjortor och slacks 

För ett professionellt utseende är det bästa valet en skjorta med knappar med slack. Du kan leka med färger, mönster, tryck eller blåsa ett nytt liv till ditt utseende med eleganta modeskor för män och en kavaj.

  • Lek med färger, mönster och tryck 

Professionell betyder inte humdrum eller tråkig. Visuellt intressanta plagg är oundvikliga för skalliga män. Använd trendiga färger och toner, lägg till intressanta och uppdaterade mönster och utskrifter för att göra ditt utseende intressant. Men se upp för att inte gå över gränsen! Tänk på att varje säsong har sina specifika färger i trend och att följa dem är helt en bra idé.

  • Klä skor för din vinnande look! 

Stilrena klänningsskor kan inte missas från en skallig herrgarderob. Inget annat kan förgylla ditt professionella utseende bättre än ett par dressy skor av neutral färg som brun, svart, mörkblå och grå. Detta är säkerheten för ditt vinnande professionella utseende!

  • Mode blazers för män

En blazer kommer att slutföra ditt utseende och ge dig ett mer professionellt utseende. Om och om igen, lek med färger och bryt monotonin! Välj mellan mörkblå, grå, svarta färger de alltid är i trend.

 

Elegant och utekvällskläder

jason statham i utekväll bär med svart fluga
bild med tillstånd: http://bit.ly/32jxEWr

Som skallig man är de ovanliga färgerna och kombinationerna av mönster och tryck just det du bör experimentera med. Svartvitt har varit och kommer alltid att vara elegant, men att prova något nytt är alltid intressant och fängslande.

  • Extravaganta och experimentella bitar bredvid neutrala!

Svarta byxor och knapp-downs är säkra. Men för att skapa ett intressant utseende måste du lägga till plagg som sticker ut från resten. Ett bra alternativ för en man med rakat huvud är en unik kavaj av en extraordinär färg eller mönster, en jacka med ett häpnadsväckande och iögonfallande tryck eller en broderad skjorta.

  • Svartvitt - aldrig tråkigt

Utan tvekan är svartvita bitar alltid i trend. Ha denna outfit i en garderob och du kommer alltid att vara redo för en utekväll eller ett speciellt tillfälle. Svart, till exempel, är ett oslagbart sätt att skapa ett manligt och maskulint utseende efter skalliga. Å andra sidan kommer att lägga till lite färg avslöja din självsäkra sida och understryka dina intressanta egenskaper.

  • Tillbehör 

Vill du göra en häpnadsväckande titt? Lägg till accessoarer till dina skalliga män kläder som modeklockor, brosch, hattar, halsdukar, solglasögon och glasögon. Betydelsen och effekten av dessa tillbehör är obestridlig eftersom de bryter monotonin i hudfärgen.

 

Modetrender för män 2023  

Sammanfattningsvis och för att hjälpa dig vid nästa shoppingrunda är här de herrmodetrender för 2023 som du bör hålla utkik efter: 

 

  • Stora Stompy båtskor
  • Vita T-shirts av hög kvalitet
  • Byxor med avslappnat ben
  • Cross-Body Väskor
  • Monokromatiska kostymer
  • Västar
  • Avsmalnande veckade chinos
  • Läder-trimmade mesh sneakers
  • Brun färg
  • All-Over Print Logo Dunjacka

Sista ordet

Vi har försökt att avslöja de senaste modetrenderna för skalliga män och försökt förenkla din väg att skapa ett trendigt utseende. Nu vet du de viktigaste faktorerna som måste beaktas och alla knep för att skapa varje typ av stil. Vi är ganska säkra på att du är redo att erövra modevärlden! Tror du att något saknas eller bara vill dela din åsikt? Tveka inte att lämna din kommentar under artikeln!!

 

 

2 tankar om "Vilka är de senaste modetipsen för kala män 2023? [ultimat guide]"

  1. avatar Den skaldade Baldy säger:

    Wow, bra tips, tack! Jag gillade särskilt alla de där killarna som ser ut som Jason Statham!

  2. avatar Chris Harrison säger:

    Att ha en snygg look är inte bara för män med fantastiskt hår. Även en man med skalligt huvud kan skapa en fantastisk look genom att följa några modeetiketter. Tack för att du delar med dig av detta fantastiska blogginlägg.

Lämna svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *