Skallig man maskeradkläder för halloween
NYHETER

Topp 20 idéer till Halloween-kostymer för 2023

Topp 20 idéer till Halloween-kostymer för 2023

Om du är en stor älskare av Halloween-fester är den här artikeln rätt för dig!

Som du säkert vet firas Halloween varje år den 31 oktober över hela världen. Den här dagen anordnar varje bar, pub, restaurang eller till och med en vän en fest där du bör dyka upp i en lämplig kostym. Eftersom du är flintskallig har du turen att få chansen att förvandla dig till en av många signatur Skallig karaktärer genom tiderna. För att göra det lättare för dig har vi bestämt oss för att presentera en lista över de mest kända Skallig karaktärer, som skulle göra dig till festens stjärna.

Här är de 20 bästa idéerna för Halloween-kostymer för kala personer år 2023! 

1. Soldat - bläckfiskspel

 

Skallig man maskeradklänning - squidgame
bild med tillstånd av: https://bit.ly/3b8Lfpy

Är du redo att starta spelet? Om du vill ha den trendigaste kostymen år 2023 är den röda jumpsuiten från Squid game rätt för dig! Ingen tvekan om att en soldatmask passar perfekt till ditt kala huvud! Dessutom är en soldatdräkt det perfekta valet för dig om du inte är bra på att sminka dig, för i det här fallet behöver du ingen smink. När du väljer mask, tänk på vem i hierarkin du vill vara: triangel, cirkel eller kvadrat.
Få kostymer Här!

 

2. Freddy Krueger - En mardröm på Elm Street 3

Freddy Krueger med en hårbotten i handen
bild med tillstånd: http://bit.ly/2MM7eaJ

Genom att säga Freddy Krueger, föreställer vi oss alla brända, skadade ansikte, smutsig röd-och-grön randig tröja och brun fedora. Och den viktigaste punkten i karaktären - metallkloderad brun läderhandske endast på höger hand. Kontrollera också denna Freddy Krueger makeup handledning. Har du redan föreställt dig själv i den här läskiga Halloweendräkten? Skynda dig att göra det yttersta av ditt utseende!   Hämta kostym här.   

 

3. Morpheus - Matrix 

Morpheus från Matrix i svart lång läderrock och med en pistol i handen

bild med tillstånd: http://bit.ly/2JkXh1B

En ledare i den verkliga världen, trogen och modig inför stora faror och utmaningar - det här är en annan cool Halloweenkostymidé för dig. Svarta runda glasögonEn läderjacka och formella kläder med en fin slips - det här är allt du behöver ha på dig! Få kostym här.

 

4. Hitman

lätt kalig halloweenkostym - Hitman

bild med tillstånd: http://bit.ly/2pU5X8b

Om du inte har haft tid att göra dig redo för Halloween kommer denna sista minuten Halloween kostym att vara ditt bästa val! Elegant och spännande på samma gång! Nedtryckta vita skjortor, svarta byxor och kavaj, röd slips och läderhandskar. Pudra ansiktet, ta "pistolen" och njut av festen! 

 

5. Thanos - Avengers 

Thanos från Avengers står med händerna nere

 bild artighet: http://bit.ly/35Ybawl

Övermänsklig styrka, snabbhet, uthållighet, odödlighet och osårbarhet bland andra egenskaper som samlas i en karaktär. Lägg tonvikten på smink och välj en lämplig dräkt. Detta kan också förvandlas till en uppblåsbar halloweenkostym om du bestämmer dig för att se lika stor ut som Thanos i själva verket! Skaffa kostym här.

 

6. Professor X - X-Men

Professor x från X Men i svart jacka
bild med tillstånd: http://bit.ly/2MKSUyQ

Den seriösa looken och den oslagbara karisma är allt du behöver för att förvandla dig till en aldrig bleknande karaktär! En svart turtlenecktröja, en pansarväst och en läderjacka kommer att hjälpa dig om du inte kunde hitta den exakta Professor X-dräkten.

7. Genie - Aladdin 

Skallig man maskeradklänning för halloween - aladdin
bild artighet: http://bit.ly/32MIZhS , https://bbc.in/2qH0Cle , http://bit.ly/32EKbUB

Här har du två alternativ: antingen kommer du ut ur blå rök eller på två ben! Svart hår bundet i en hästsvans (lätt att fästa en falsk hästsvans) och ett skägg med en virvel som sticker ut vid hakan är ett måste i alla fall. Liva upp det hela med en typisk sminkning och tillbehör för att få en av de berömda manliga halloweenkostymerna för män! Skaffa kostym här.


8. Sjömannen Popeye 

Popeye sjömannen står med ett rör i munnen

bild med tillstånd: http://bit.ly/2Pglyd9

Vem minns inte den här lilla sjömannen med en ständigt närvarande pipa i munnen, utbuktande underarmar, skelögda ögon och ett förvridet ansikte - en rolig Halloweenkostym för män. Hitta den matchande dräkten och krydda den med en modig, manlig uppförandekänsla av en gentleman - du är redo och det är dags att ha kul! Skaffa kostym här.

 

9. Masken 

Masken Jim Carey i gul kostym och grön mask

bild med tillstånd: http://bit.ly/35ZkakW

I det breda utbudet av Halloweenkostymer för män är detta en av de mest populära 90-talets Halloweenkostymerna. "The Mask", även känd som "Big Head", är en klassisk Halloween-karaktär - alltid oslagbar, aldrig glömd! Allt i gult - blazer, byxor och hatt med fjäder på, svart slips med hängslen, vit skjorta och den välkända gröna masken! Kom ihåg att bleka bort ögonbrynen för att avsluta din oklanderliga look! Skaffa kostym här.

  

10. Varys - Game of Thrones

Varierar från Game of Thrones som står i svarta kläder

 

 bild med tillstånd: http://bit.ly/31EDHnf

Letar du efter en prisvärd och enkel Halloween-kostym? Försök att inkarnera till Varys från Game of Thrones. En oerhört intelligent, mystisk och feg man med utsplånat beteende.  Pudra ansiktet, sätt på dig mjuka tofflor och kläder i upprörande färger. En snäll påminnelse, att Varys vanligtvis luktar lila:)

11.Voldemort - Harry Potter

Voldemort från Harry Potter med vita svarta kläder

 bild med tillstånd: http://bit.ly/361t1CK

Voldemort eller "den ondaste trollkarlen i hundratals och hundratals år" - en enastående Harry Potter Halloween-dräkt. En rasande psykopat med en enda ambition i sitt liv - att bli allsmäktig och odödlig. Den platta näsan (som du kan få med en smink), vitpudrat ansikte och en mystisk blick. En av de enklaste pojkar Halloweenkostymerna om det inte vore för sminket - en lång svart kappa som täcker dig under halsen, förutom händerna. Skaffa kostym här.

12. Dr Evil - Austin Powers 

Dr Evil från Austin Powers sitter med lillfingret i munnen

bild med tillstånd: http://bit.ly/342nwC6

Ett kriminellt geni som har svårt att förstå pengar. Blå linser, lätt blekta ögonbryn, stor ring på lillfingret och gråblå turtleneckblazer. Och den sista bilden - höj ögonbrynen som Dr Evil gör. Skaffa kostym här.

 

13. Farbror Fester - Addams Family

Farbror Fester från Addams Familj med vitt ansikte och mörka undereyes

  bild med tillstånd: http://bit.ly/2oiRgeG 

En enkel Addams Family Halloween-dräkt: Farbror Fester. En hängande, tunnformad skallig man med mörka, insjunkna ögon (lägg svart ögonskugga under ögonen efter att ha pudrat ansiktet) och ofta ett stört leende. Bär helt enkelt en tung, heltäckande päls och pudra ansiktet. Mycket enkelt och en perfekt idé för en Halloweenkostym i stora storlekar,- eller hur? Skaffa en kostym här.

 

14. Greve Orlok - Nosferatu

Nosferatu vampyr i svart lång kappa

 

image courtesy: http://bit.ly/2NeFM46
En konstig vampyrkostym för Halloween: en skrämmande och skrämmande vampyr som kan skrämma alla i staden! Vitt ansikte, långa och spetsiga öron, långa fingrar, tuffa ögonbryn och lång, lång svart rock (sminkhandledning för Nosferatu-ansikte) - en av de bästa halloweenkostymerna genom tiderna. Du kan skrämma gästerna till döds med Nosferatu-vampyren. Skaffa kostym här
.

15. Nux - Mad Max: Fury Road

sexiga halloweenkostymer för män - Naken Nux från Mad Max
bild med tillstånd: http://bit.ly/2MJWF7S
En "svår nöt att knäcka" med en religiös hängivenhet representerad av motorblocksberedning på bröstet. Nux är förmodligen en av de bästa Halloween kostymerna för män skalliga vid 20. Blå linser, läderkläder och rätt smink kan förvandla dig till Nux på bara några minuter och din heta och sexiga Halloween-kostym är klar!
 

 

16. Val Valentino - Magiker Secret 

Val Valentino från magiker hemlighet
bild med tillstånd: http://bit.ly/2Nco559
En mystisk och besser- och know-it-all personlighet! Svarta velourhandskar, svart kavaj och den välkända svartvita masken - det är allt, redo att gå!

  

17. Darth Maul - Star Wars

Darth Maul från Star Wars står i svarta kläder och röd mask

 

bild med tillstånd: http://bit.ly/2BHu0da
En skicklig fighter med ljussabel och en skrämmande look - med en ljussabel - röd mask, gulröda ögon, svart lång kappa med en enorm huva - denna kreativa Halloween kostymidé är exakt vad du behöver. Och denna makeup tutorial kommer att få dig att slutföra utseendet. Hämta kostym här.

 

18. Walter White - Breaking Bad

Walter White i gul jumpsuit och en rosa gasmask
bild med tillstånd: http://bit.ly/2PiYzxY

Walter Whites karaktär är en perfekt idé för en hemlagad och enkel Halloween-kostym om du har en praktisk gul jumpsuit! Mild-mannered skollärare och familjeman till hänsynslös kriminell mastermind och mördare - den 50-årige Walter White från Breaking Bad är en av de mest motsägelsefulla karaktärerna i vår tid.  En gul jumpsuit och en gasmask - din version av Walter White är helt inställd! Detta är en perfekt Halloween kostym för skalliga män med skägg!  Hämta kostym här.

  

19. John Coffey - Den gröna milen 

sexiga halloweenkostymer för män - John Coffey från The Green Mile

bild med tillstånd: http://bit.ly/2Nayz53

En ganska bra och enkel Halloween-kostym för dig: oskyldigt, barnliknande sinne mättat i en kraftfull fysisk kropp! Ta på dig en denim utriven jumpsuit och en gul smutsig t-shirt - din Halloween kostym kunde inte vara lättare!

  

20. Ragnar Lodbrok (Lothbrok) - Vikingarna

 sexiga halloweenkostymer för män - Ragnar Lodbrok

  bild med tillstånd: http://bit.ly/2qzv28P

Behöver du några sexiga idéer till Halloweenkostymer, så är Ragnar Lodbrok här för dig! Smart, modig, blodtörstig krigare helt och hållet dedikerad till sin familj, sina vänner och sina krigare. A ren rakning med ett trasigt fullskägg och vikingadräkt är det bästa sättet att skapa karaktären Ragnar Lodbrok! Skaffa kostym här.

 

21. Har vi missat något? Om du tycker det, föreslå din version av en skallig Halloween-karaktär i kommentarerna. Den bästa idén får 5 % rabatt på alla köp på vår webbplats !

 

 

Lämna svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *