De 7 viktigaste resetillbehören för kala män [Checklista för 2023 års semesterpaket]
NYHETER

De 7 viktigaste resetillbehören för kala män [Checklista för 2023 års semesterpaket]

  

Slutligen har sommaren kommit och det är dags att ta en paus från den vardagliga livsstilen och förbereda sig för semestern

Men vänta lite! Har du redan gjort din resechecklista? Om ja, läs bara vidare för att se till att du inte har missat något. Om inte, så har vi gjort det för dig. läs noggrant och ta allt från denna ultimata semesterförpackningslista.

  

Varför ens göra en packlista? 

Samtidigt som vi är superglada packväskor för den efterlängtade resan tenderar vi att glömma några av de viktigaste researtiklarna. Av just den anledningen finns förpackningschecklistorna. Vi har skapat denna unika sommarsemester packlista för att lösa detta vanliga problem och för att hjälpa dig att få ut det mesta av din semester.

Och eftersom detta är en resechecklista gjord speciellt för skalligamän , hittar du inga vanliga föremål som tandborste eller telefonladdare. 

Du kanske nu tänker vad som är skillnaden mellan en gemensam semesterförpackningslista och den speciellt gjord för skalliga män. Saken är att skalliga eller rakade män måste ta hand om sin hårbotten mycket noggrant, särskilt på soliga dagar. Så låt oss nu upptäcka några av de viktigaste packnings väsentligheter varje skallig man måste ta med sig.

 

Vilka är de 7 bästa reseementen för skalliga män?

 

1. Solskyddsmedel 

Vi har redan talat om vikten av att använda solskyddsmedel,särskilt för   skalliga män: en av de viktigaste semesterförpacknings väsentligheterna har varit och kommer alltid att vara solskyddsmedel! Om du verkligen vill njuta av din semester, ta solkrämen överallt med dig och applicera den regelbundet var 40 eller 80 minuter på huvudet för att vara tillräckligt skyddad. Vi rekommenderar att du undviker direkt solexponering eftersom du riskerar att få solbränna, särskilt om du just har rakat huvudet. Din hud kan också påverkas av solens UVA/ UVB-strålar, vilket definitivt kan förstöra din semester.

Att veta varför du ska använda solskyddsmedel, hur man väljer rätt solskydd, hur man använder det på rätt sätt och vilka som är de 10 bästa solskydden för skalligt huvud år 2023 kan du läsa vår tidigare artikel.

2. En hatt

Även om du använder solskyddsmedel och applicerar det regelbundet, är en hatt eller en keps ett annat måste av din semesterförpackningslista. Hårbotten blir solbränna mycket snabb, särskilt den nyrakade under de direkta solstrålarna. När du väljer din hatt, försök att undvika svarta och mörka färger, eftersom de absorberar UV-strålar och kan värma huvudet, vilket resulterar i trötthet och huvudvärk. Föredra istället vita, beige och andra ljusa färger för att hålla hårbotten sval och säker. Kom ihåg att ta ett par snygga solglasögon för att slutföra ditt utseende!

3. En skallig våtservett

En skalltork är en bit av en handduk för att torka och fräscha upp hårbotten när den svettas. Under soliga dagar, även när du inte är direkt utsatt för solen, svettas din hårbotten och hela din kropp mycket aktivt. Dropparna av en blandning av svett och solskyddsmedel som appliceras på huvudet kan rulla ner i ögonen och orsaka irritation. Det är därför som de skalliga torkdukarna finns. Du kan ta en titt på DUDE Head and Face Wipes (huvud- och ansiktsrengöringsdukar), som kommer att fräscha upp ditt huvud och ansikte under hela dagen, ta bort svetten och förhindra att ögonen skadas. 

4. En rakapparat

För att ha en välskött look under resan, vilket kvinnor uppskattar , komihåg att ta din rakapparat med dig. Se till att välja en rakapparat som är lämplig att transporteras och säker för att packas i en resväska eller i en ryggsäck. Upptäck någon av våra Skull Shavers, som är perfekt anpassade för resenärer. De tillåter till och med en snabb rakning på språng tack vare det inbyggda vakuumsystemet, som samlar hår medan du rakar och säkerställer en rörafri rakupplevelse. Dessutom kan du njuta av upp till 90 minuters trådlös användning och använda den i ett plug-and-shave-läge om du har glömt att ladda den. De kan också packas säkert i reseväskan för att säkerställa säker och säker transport. 

5. Rakkräm eller skum

En våträkning rekommenderas särskilt vid torr och kliande hårbotten. Därför måste du absolut ha med dig rakkräm, skum, gel eller tvål eftersom huden blir mycket torr efter solexponering. Tänk på Rakkräm från Bee Bald, som rekommenderas starkt av användarna, eftersom den är lätt och smidig och garanterar en otroligt smidig rakning. Se till att din rakapparat är vattenresistent och kan användas våt eller torr, med rakskum eller utan. Alla våra Skull Shaver kan användas både för en våt och torr rakning och de uppgraderade modellerna kan till och med användas i duschen. 

6. En fuktgivande olja 

När du utsätts för solen kan din hårbotten torka ut och skala sig, vilket gör att du måste återfukta den regelbundet. Kom ihåg att ta med dig en fuktgivande olja, gel eller spray och applicera den efter varje rakning för att få en fräsch och slät look. Fuktgivande oljor bör vara ditt förstahandsval eftersom effekten av fräschhet håller längre. Det är välkänt att bio argan- och jojobaoljor är perfekta ekologiska fuktgivare för hårbotten. Vi rekommenderar att du tar en titt på ekologisk jojoba och argan oljor från Naissance. De är utmärkta fuktgivare för din hårbotten och är mycket lämpliga att bära med sig tack vare sin storlek och lufttäta förpackning. Dessutom är dessa veganska oljor 100 % rena och jungfruliga och är därför säkra att använda och orsakar ingen hudirritation.

7. Schampo eller bartvål

Återigen måste den skalliga huvudskalpen tas om hand mycket noggrant, särskilt på soliga dagar. Hårbotten blir för kliande och torr från UV-strålarna och måste ges näring och återfuktas medan du rakar dig, liksom efter rakning, medan du är under solen och även när solen är borta. Det är därför glöm inte att ta med dig ett fuktgivande schampo för att lugna ner hårbotten efter att länge ha varit under solen. Kontrollera CLn Shampoo för Scalp Health om du letar efter ett schampo som eliminerar flingor, rensar porer och uppdaterar hårbotten.

 

Här är en mall för semesterförpackningslista för dig 

  Resor är nödvändiga 

         bilderna

1.

  En solskyddsmedel

en solkräm framför en randig sommarväska

 

  2.

  En hatt 

en hatt med solglasögon på en träbänk nära vattnet

 

  3.

  En skallig våtservett

 

 

  4.

  En rakapparat


 

  5.

  En rakkräm eller skum

en rakkräm från Bee Bald i gul flaska

 

  6.

  En fuktgivande olja


 

  7.

  Schampo eller bartvål

Schampo för skalligt huvud från CLn i vit flaska

 

 

 

Så ja! Det var de viktigaste semester väsentligheter för skalliga män. Kom ihåg att ta alla objekt på listan för att undvika hudproblem och njuta av din tid!

Hoppas detta hjälper och låt oss veta om det finns något vi har missat eller dela dina tankar om artikeln genom att kommentera nedan. 

Tack för att du tog dig tid och njut av din semester!!!

 

 

Lämna svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *