Bästa rakhyvel för skalliga huvuden
NYHETER

Bästa rakhyveln för skalliga huvuden: Vad man ska tänka på, hur man väljer [2023]

Det här är den ultimata guiden om du letar efter den bästa rakapparaten för skalligt huvud! Läs vidare för att upptäcka

Hur väljer man en elektrisk rakapparat?
Vad ska man tänka på innan man köper en elektrisk rakapparat för skalligt huvud?

Om du är på jakt efter en rakhyvel för kala huvuden vill du vara säker på att du hittar den bästa rakapparaten för dina behov. Rätt rakapparat kan göra hela skillnaden i resultatet av din groomingrutin. När du handlar efter en rakhyvel för skalligt huvud vill du ta hänsyn till faktorer som bladtyp, motoreffekt och handtagets grepp. Vissa rakapparater är utformade speciellt för skalliga huvuden, medan andra kan vara mer lämpade för att upprätthålla en tättklippt frisyr. Det är viktigt att undersöka och jämföra olika modeller innan du gör ett köp för att försäkra dig om att du får den bästa produkten för pengarna.

Elektriska rakapparater är verkligen mycket bekvämare och lättare att använda än rakhyvlar. De har de bästa funktionerna, extrafunktioner och tillbehör som gör din rakningsprocess till mer än bara en daglig rutin, utan till en njutbar process.

Processen att hitta den bästa huvudrakern kanske inte är så självklar så här är några viktiga punkter hos en elektrisk rakapparat du bör leta efter.

1. Folie mot roterande 

Elektriska rakapparater finns i två typer: folier och roterande rakapparater. En roterande rakapparat har vanligtvis tre eller flera cirkulära huvuden som rör sig i rotation på det fulla bladhuvudet. En folierad rakapparat har oscillerande blad som är täckta med ett folieark. Foliearket drar in håret innanför och det skärs av bladen. Folie vs roterande rakapparat: Det är upp till dig att fatta beslutet.

2. Vått kontra torrt

De bästa rakhyvlarna för skalliga huvuden fungerar utmärkt med både vått och torrt rakande. Om du använder din elektriska rakapparat med folie eller roterande rakhyvel med rakskum eller kräm får du mer komfort, och det varma vattnet mjukar upp håret och förbereder huden för en mjukare rakning. Många föredrar dock en snabb torrrakning, och då är elektriska rakapparater bäst.

3. Rengöring

Alla rakapparater kräver rengöring och underhåll. En del av dem måste rengöras dagligen, medan andra bara behöver rengöras med jämna mellanrum.
Vanligtvis kommer roterande rakapparater med blad som är utformade för att fånga upp rakade hår i sina stora rakkamrar. Dessa avtagbara roterande blad tas normalt av i ett ögonblick, vilket gör det enkelt att ge dina blad en grundlig rengöring inuti och utanför, vilket förlänger bladens livslängd och gör att dina rakar blir lika smidiga som dag ett. 

4. Batteriets livslängd

Om du väljer en rakapparat med möjlighet till sladdlös användning bör du kontrollera batteritiden. Hur länge kommer du att kunna använda rakhyveln på en full laddning? Hur lång tid tar det för rakapparaten att vara fulladdad?
Många huvudrakhyvlar har ett integrerat litiumjonbatteri, vilket möjliggör snabb laddning och långvarig sladdlös användning. Detta ger dig friheten att raka dig var som helst och när som helst när det passar dig. 

5. Tillbehör och extrafunktioner

De bästa rakapparaterna är tillverkade med tanke på både resor och komfort och har ofta avancerade funktioner och tillbehör som bidrar till en bekväm rakupplevelse.

  • Många rakapparater har LCD-displayer som visar batterinivån i procent för att göra det ännu mer praktiskt att använda rakapparaten dagligen.
  • Många av modellerna har en smart reselåsfunktion för att förhindra att enheten oavsiktligt slås på när den ligger i bagaget. Den här funktionen är utmärkt för resenärer.
  • En annan funktion som rakhyveln kan ha är en tvättindikator som visar när det är dags att rengöra knivarna.
  • Vissa rakapparater levereras med tillbehör som en resväska, en rakborste eller ett sköljställ som är avsedda att göra användningen och rengöringen bekvämare och effektivare.

6. Pris

Priset på elektriska rakapparater kan variera kraftigt. När du väljer en är det viktigt att hitta en modell som passar din budget och har bra kvalitet. Tänk på att du måste byta ut bladen var 3-6 månad, så ta med kostnaden för dessa i ditt beslut. Det är också viktigt att se till att den totala kostnaden för att underhålla rakapparaten passar in i din budget.

7. Garanti

När du överväger en elektrisk rakhyvel är det viktigt att tänka på garantin som följer med den. Om din rakapparat drabbas av problem kan du behöva få den reparerad eller utbytt. En tillverkargaranti kan skydda dig från extra kostnader i dessa situationer, eftersom tillverkaren kan ge dig en ny rakapparat utan extra kostnad.

 

Den bästa rakhyveln för kala huvuden

Innovativ design

När du väljer den bästa rakapparaten måste du leta efter en produkt som håller länge med kvalitet och design.
Skull Shavers huvudrakhyvlar har en unik, innovativ design och är utrustade med det karakteristiska ergonomiska handtaget som passar perfekt i handflatan. Ett sådant enkelt och bekvämt grepp ger mer frihet och flexibilitet i rörelsen som ger bättre tillgång till oåtkomliga områden på huvudet. Du kan antingen hålla rakapparaten mellan fingrarna för en intuitiv och bekväm huvudrakning eller ta tag i handtaget med handen för en jämn och nära rakning av ansiktet. Med ett sådant innovativt tillvägagångssätt kan du spara tid och ansträngning och ta rakningen till en helt ny nivå.

Ersättningsblad i 3 olika utföranden med 3, 4 eller 5 spinnhuvuden

Vi erbjuder tre alternativ för Skull Shaver PRO-blad: Carver, Forte och Baron. Carver är lämplig för grovt hår och har dubbla skärringar och ett platt folienät. Forte har dubbla skärringar och ett fasat folienät för en jämn rakning. Baron, som rekommenderas för dem med känslig hud och fint hår, har tre skärringar per huvud med S-formade öppningar och prickar. Dessutom kan du välja ett ersättningsblad med 3, 4 eller 5 huvuden, beroende på dina önskemål och behov.

Skydd

Skull Shavers huvud- och ansiktsrakare är utformade för att ge dig en ren look utan skärsår. De anses vara bäst i klassen, eftersom de levereras med en folie som förhindrar att bladen kommer i direkt kontakt med huden, vilket gör att du tryggt kan raka dig utan att oroa dig för att skära dig.

Rengöring

De uppgraderade PRO-bladen kan öppnas på ett ögonblick för en djupgående rengöring på insidan och utsidan. Detta förlänger livslängden på dina blad och gör att din rakning blir lika smidig som den var första dagen du använde den.

Vattentålighet

Rakarna är vattentåliga. Du kan använda dem för våt- eller torrrakning, och de kan användas i duschen med rakkräm eller skum.

Skärpa

Skull Shaver PRO-bladen är tillverkade av ett premium hypoallergeniskt japanskt rostfritt stål, som har förmågan att ge och hålla en extremt skarp kant samtidigt som det ger en långvarig användning.

Fri från irritation

Mäns huvuden har ofta konturer som kräver en noggrann och smidig rakning utan att orsaka brännskador eller irritation. En av de främsta orsakerna till irritation är att man utövar för mycket tryck under rakningen. Skull Shaver PRO-bladen är fjäderbelastade och dras in i höljet om de trycks för hårt, vilket hjälper till att upprätthålla rätt mängd tryck mot huden för att minimera irritation. Om du råkar trycka för hårt kommer rakapparaten också att sakta ner, vilket varnar dig för att minska trycket. Med Skull Shaver kan du raka dig på det sätt som du föredrar, vare sig det är vått eller torrt, med eller utan rakskum, och levererar konsekvent oklanderliga resultat.

Garanti

Skull Shavers rakhyvlar för skalliga huvuden omfattas av en 2-årig garanti från och med inköpsdatumet. Garantin omfattar eventuella defekter eller fel i tillverkning eller utförande. 

PRIS

Skull Shaver erbjuder ett brett utbud av elektriska rakapparater med roterande rakhyvlar i olika prisklasser, så att du kan hitta en som passar din budget och uppfyller dina kvalitetskrav. Att välja en rakapparat som har alla nödvändiga funktioner och ligger inom din budget kommer att vara en investering som är värd att göra.

Jämförelse mellan Platinum, Gold, Silver och Palm

För att utforska de olika typerna av rakapparater som erbjuds av Skull Shaver och välja den bästa för dig är det bra att lära sig hur de skiljer sig från varandra.

Palm by Skull Shaver

Palm Shaver från Skull Shaver
Palmhuvudrakern är utrustad med ett CR-3-blad, som är utformat med tre unika stora böjbara och svängbara huvuden som garanterar effektiv närrakning för alla hudtyper. Var och en av de tre roterande huvudena i CR-3-bladet böjer sig oberoende av varandra, vilket möjliggör en nära och exakt skärning i alla delar av huvudet och ansiktet.

För att rengöra CR-3-bladet behöver du bara öppna det och hålla det under rinnande vatten. Alternativt kan du använda Skull Shaver Rinse Stand (säljs separat) för att helt enkelt fördjupa rakbladet i varmt vatten medan det är på.

Palm rakhyveln för skalliga huvuden är den enda rakapparaten som också har ett tillbehör för öron/näs-trimmer, som är avsett för svåra, svåråtkomliga områden.

Skull Shaver Silver Pro huvud- och ansiktsrakhyvel

Silver PRO från Skull Shaver
Den nyaste Skull Shaver Silver PRO rakhyveln för skalligt huvud och ansikte är tillverkad av högkvalitativa material med hjälp av tekniskt avancerad utrustning och produktionsanläggningar. Den här rakapparaten levereras med vårt helt nya Carver PRO-blad med 4 huvuden: en ny design från Skull Shaver som lovar lång livslängd ännu.

Pitbull Silver PRO elektrisk huvudrakhyvel är utrustad med ett kraftfullt integrerat litiumjonbatteri (600 mAh) som möjliggör snabb laddning och 60 minuters sladdlös användning.

Skull Shaver Silver PRO elektrisk huvud- och ansiktsrakapparat använder IPX5 100% vattentät teknik, vilket ger dig friheten och bekvämligheten att raka dig i duschen, samt att enkelt skölja rakhyveln under rinnande vatten. Huvudrakhyveln är också perfekt anpassad för torrrakning, vilket ger extremt nära rakning och exceptionella resultat.

Denna rakapparat har en integrerad LED-ljusindikator som visar batterinivån, som är grön när rakapparaten är laddad och blir röd när batteriet är slut.

Det nyaste Carver PRO-bladet med 4 huvuden är perfekt lämpat för både huvud- och ansiktsrakningar. Du kommer att uppleva en exceptionellt nära och säker rakning tack vare de omarbetade PRO-bladen som är tillverkade av förstklassigt japanskt rostfritt stål.

Skull Shaver Gold Pro huvud- och ansiktsrakapparat

Gold Pro huvud- och ansiktsrakapparat från Skull Shaver
Pitbull Gold PRO rakhyveln är tillverkad med högkvalitativa material och avancerad utrustning och produktionsanläggningar. Den levereras med en 4-huvud Forte PRO bladdesign, vilket är en ny och innovativ design från Skull Shaver som ger utmärkt prestanda och en lång livslängd för rakapparaten.

Pitbull Gold PRO elektrisk huvudrakhyvel är utrustad med ett kraftfullt integrerat litiumjonbatteri (1400 mAh) som möjliggör snabb laddning och 90 minuters sladdlös användning. Detta ger dig friheten att raka dig var som helst och när som helst när det passar dig. Detta gör också Pitbull Gold till ett måste för resenärer som ofta behöver en snabb rakning på språng. Rakhyveln fungerar också perfekt i plug-and-shave-läge: ett bra alternativ om du glömt att ladda den.

Skull Shaver Gold PRO elektrisk huvud- och ansiktsrakapparat använder IPX5 100 % vattenresistent teknik, så du kan fritt våtraka dig i duschen.

Den integrerade LED-displayen med en LCD-skärm gör att du enkelt kan se batterinivån i procent, så att du vet när det är dags att ladda rakhyveln. Displayen gör det bekvämt att använda rakapparaten dagligen och prestandan förblir jämn tills batteriet är helt slut.

Skull Shaver Platinum Pro huvud- och ansiktsrakhyvel

Platinum PRO huvudrakapparat från Skull Shaver
Den nyaste Skull Shaver Platinum PRO rakhyveln för skalliga huvuden är den bästa rakhyveln i sitt slag, tillverkad av produkter av högsta kvalitet. Rakhyveln levereras med vårt helt nya Forte PRO-blad med 4 huvuden (samma blad som Gold Pro-rakern) som lovar bästa prestanda.

Pitbull Platinum PRO elektriska huvudrakhyveln är utrustad med ett kraftfullt integrerat litiumjonbatteri (1400 mAh) som möjliggör snabb laddning och 90 minuters sladdlös användning.

Skull Shaver Platinum Pro är särskilt utformad för att passa dina behov när du reser. Den här huvudrakhyveln är utrustad med ett smart reselås som förhindrar att den slås på när den ligger i ditt bagage.

Rakapparaten använder IPX5-teknik som är 100 % vattentät Den har en integrerad LCD-display med LED-belysning (på samma sätt som Gold Pro-modellen) som visar batterinivån i procent.

Skull Shaver Platinum levereras med en praktisk resväska som är perfekt för förvaring och säker transport av din rakapparat och tillhörande tillbehör.

Dessutom ingår en Platinum Rinse Stand, som är särskilt utformad för enkel rengöring och underhåll av Skull Shaver rakapparater. Placera helt enkelt din rakapparat på sköljstället och fördjupa bladen i varmt vatten. Slå på rakapparaten och vänta i 10-15 sekunder. Och så är det klart. Din rakapparat är ren och redo för nästa användning.
Här är ett jämförelseschema för alla de skillnader som presenteras ovan.

Vanliga frågor och svar

Vad är skillnaden mellan Silver, Gold och Platinum?

Det finns tre huvudsakliga skillnader mellan de olika Pitbull-rakrarna: typ av blad, tillbehör och funktioner.
Pitbull Silver levereras med ett Carver-blad som är speciellt utformat för grovt eller tjockt hår. Pitbull Gold och Pitbull Platinum levereras med vårt mest populära blad, Forte. Pitbull Platinum har alla samma funktioner som Pitbull Gold, plus en tvättindikator, en reselåsfunktion, en premium reseväska och ett Platinum-sköljställ.

 

Vilket blad är bäst för mig?

Rakapparater finns med 5 rakblad och PRO-blad i tre olika stilar: Carver, Forte och Baron.

  • Carver har dubbla skärringar och ett platt folienät. Carver rekommenderas för grovt hår. Om du har grovt hår, välj den.
  • Forte har dubbla skärringar och en fasad foliehåla. Carver och Forte har liknande skärprestanda, även om Forte kommer att kännas mjukare när den glider över huden på grund av de böjda och fasade folierna. Forte är vår mest populära och är det bästa valet för de flesta.
  • Baron har tre skärringar per rakhuvud: två med S-formade öppningar och en skärring med prickar. Om du har känslig hud och/eller fint hår kommer du att älska den här stilen.

 

Sista ordet

I vår sökning efter den bästa rakapparaten för skalliga huvuden har vi tagit hänsyn till en rad viktiga faktorer och funktioner för att hjälpa dig att göra det bästa valet. Det finns många alternativ, men vi anser att Skull Shaver-produkterna erbjuder den bästa kombinationen av prestanda, bekvämlighet och värde. Dessa rakapparater är utformade för att ge en nära och jämn rakning, med ett hållbart batteri som snabbt kan laddas. De är också resevänliga, bekväma att hålla i handen och lätta för budgeten. Oavsett om du letar efter en rakapparat för att underhålla ett kalhygge eller en tättklippt frisyr anser vi att Skull Shaver-produkterna är det bästa valet!

Lämna svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *