Tycker kvinnor att flintskalliga män är attraktiva? [2023 Ny forskning]
NYHETER

Tycker kvinnor att flintskalliga män är attraktiva? [2023 Ny forskning]

En man, som funderar på att bli skallig, tar i allmänhet hänsyn till några viktiga faktorer innan han fattar sitt beslut: "Gillar kvinnor skalliga män?", "Vad säger de om skalliga män?", "Är skalliga män lika attraktiva för dem som de med ett huvud fullt av hår" etc. Vi har skrivit den här artikeln baserat på svaren från hundratals kvinnor som undersökts för att göra det lättare för dig att bestämma om du ska gå för det eller inte!

När du har läst artikeln hittar du svar på följande frågor: 

Frågor om skalliga män i blå cirkel illustrationer

 

Låt oss upptäcka orsakerna till håravfall och räkna ut känslorna hos en skallig man, innan vi presenterar resultaten av undersökningen.


Vilka är orsakerna till att förlora hår?

Mer än 50% av männen har betydande tecken på håravfall vid 50 års ålder och det når 4 av 5 män vid 70 års ålder. Dessutom börjar den yngre generationen idag att bekämpa håravfall vid en tidigare ålder, jämfört med några århundraden tillbaka. Enligt forskning utförd av NHS börjar 25% av männen, som lider av male pattern baldness (MPB), förlora hår vid 20-21 års ålder. Orsakerna till håravfall är mycket individuella och vi har nämnt några av dem nedan:

Diagram som visar de främsta orsakerna till håravfall

 


Hur en skallig man känner sig?

Har du någonsin blivit tvungen att göra något som du egentligen inte ville göra och var osäker på om det skulle vara bra för dig? Om så är fallet kan du säkert förstå en man som tappar håret och som ska ska raka sig.

När män märker sin avslutande hårlinje blir de ofta mycket självmedvetna. Detta beror på att de tror att de förlorar attraktionskraft och börjar visa tecken på åldrande. Därför försöker alla skalliga män hitta en snabb och effektiv lösning. För det första utvärderar han alla för- och nackdelar med att vara skallig, för det andra letar han efter det bästa sättet att raka huvudetoch fattar äntligen ett beslut!

Om du kommer att se bra ut med rakat huvud eller inte beror mest på dig: om du kommer att dyka upp ditt utseende med skägg,eller om du kommer att arbeta hårdare på din kropp och alla andra funktioner som kan lägga till attraktivitet till ditt utseende, är ditt val.  

 

Den nya forskningen

Vi har nyligen undersökt 1000 kvinnor för att ta reda på svaret på denna fråga: "Vad ska man arbeta på för att rocka hans skalliga utseende?"

Låt oss se vad kvinnor rekommenderar:

kvinnors råd till skalliga män som visas på ett diagram
46,2% av kvinnorna rådde skalliga män att vara mer självsäkra och även hos människorna omkring dem.

36.8% rekommenderade att odla en fin bit skägg

12,7% föreslog att koncentrera sig på att ha en passform och maskulin kropp

10% av kvinnorna tycker att få en tatuering är ett bra sätt att rocka en skallig look

8.8% tror att mode utseende kommer att hjälpa till att rocka en rakad huvud look

6,4 % av kvinnorna tycker att kala män är attraktiva, sexiga och att kala män är attraktiva i sig själva.

 

Hur ser kvinnorna på skalliga eller rakade män? Gillar kvinnor skalliga män?

Hundratals kvinnor i olika åldrar och vanor har undersökts för att ta reda på svaren på de vanligaste frågorna. Du kanske nu tror att de flesta kvinnor gav negativa svar? Skynda dig inte att dra förhastade slutsatser, läs vidare, eftersom det finns massor av överraskande och glada fakta för dig!

På frågan "Gillar kvinnor flintskalliga män?" gav en överväldigande majoritet av kvinnorna positiva svar. 87,5 % av de tillfrågade kvinnorna i olika åldrar och med olika nationaliteter tycker att flintskalliga män är attraktiva, jämfört med endast 12,5 % av kvinnorna som gav ett negativt svar. 

Låt oss se vad de säger om skalliga killar:

 

Cirkeldiagram som visar percantage av positiva och negativa svar från kvinnor om skalliga män

"Vad tycker kvinnor om skalliga eller rakade män?"

Många kvinnor godkände att den avgörande faktorn inte är håret eller dess frånvaro, utan mannens personlighet. Vissa kvinnor nämnde till och med att de ser skallighet som en form av nakenhet som verkar vara ett tecken på ärlighet, vilket gör det lättare att lita på skalliga män.

En annan grupp av kvinnor finner håravfall som en sekundär och icke-signifikant faktor. Dessutom ägnar de mycket mer uppmärksamhet åt en mans humor och andra personliga egenskaper som intelligens, sällskaplighet och självförtroende än åt håret på huvudet. En förnuftig kvinna skulle aldrig välja sin själsfrände utifrån hans ansiktsutseende. Och de som gör det förtjänar knappast din uppmärksamhet.

Dussintals kvinnor sa, ganska ofta är ansiktet och huvudformen hos en man något som ser perfekt ut med ett skalligt huvud. Vanligtvis, genom att säga detta, hänvisar kvinnor till kändisar som Bruce Willis, Patrick Stewart, Jason Statham, Dwayne Johnson. Svaret på frågan "Är ett rakat huvud oattraktivt?" var också ett fast "nej".

Ett annat lugnande faktum för kala män - kvinnor uppskattar när män rakar sig i stället för att försöka kamouflera sitt håravfall. Det ses som en självsäker handling som gör att de beundrar mannen. Dessutom är kvinnor och rakad kvinna med rakat huvud säger att det som räknas är inte hår utan självförtroende: i det fallet spelar hår eller brist på hår inte så stor roll. Kvinnor gillar när män tar hand om sig själva, alltså en elegant och välvårdad look är alltid uppskattat․.

  Låt oss ta en titt på vad kvinnor sa. Användare från Quora och Reddit:

"Enligt all information min tonårshjärna hade tillgänglig, var den skalligaste mannen jag kände, av skäl helt orelaterade och perifera, det mest övertygande exemplet på manlighet NÅGONSIN. "

"Om du är bra med det.. säker.. tillräckligt varmt och i slutet av dagen INTELLEKTUELL. Att du är skallig spelar ingen roll. vara självsäker och bära den smart. "

"Kvinnor respekterar och uppskattar män för vilka de är och inte för hur de ser ut. Och om någon säger, utseende är allt, det är bara viktigt, jag kan inte förespråka för andra kvinnor, men personligen föredrar jag mycket hellre en skallig man med en brandbrand attityd jämfört med en man med otroligt långa lås. "

"När blev hår kriterier för att döma en man? Det finns flera andra saker att oroa sig för.. ;) Så länge mannen gillar sin stil och bär av den bra, hur spelar det någon roll om han är skallig eller sportar en Mohawk?! Det som gör dig varm och sympatisk är din personlighet, inte bara din frisyr.. "


"Tycker kvinnor att skalliga män är attraktiva?"

Anta inte att din skallighet är orsaken till alla avvisningar du får. En stor majoritet av de tillfrågade kvinnorna bekräftade att det faktiskt inte är håravfallet som spelar roll utan vem en man är, och det är det som gör en man attraktiv. Så svaret är absolut JA! Mannens inställning till sitt eget utseende och hur han ser på sig själv påverkar direkt kvinnornas inställning. Oftare går kvinnor inte bara efter utseendet, de uppskattar personlighet, manér och övergripande karisma hos en person.

Som vi alla vet lockas kvinnor i allmänhet till följande egenskaper hos män, ungefär i följande proportioner:

Fysisk: utseende, utseende, symmetri: 20%

Material: rikedom, smak, kapacitet: 40%

Social: attraktivitet för andra kvinnor, förtroende, ledarskap: 40%

Cirkeldiagram som visar en grupp mäns egenskaper som kvinnor normalt är förtjusta i

Det handlar om självförtroende, karisma och personlighet.

Om du har dessa 3 funktioner kommer skallighet inte att göra någon skillnad för att locka rätt typ av människor med rätt vibbar (^_^)"

Det minst attraktiva är att skämmas för det eller försöka dölja det. De enda gångerna när gallring är ful, är när den är parad med en inkonsekvent frisyr, t.ex. skallig på toppen, sedan långt hår på sidorna.

Men skallig överallt, eller riktigt nära beskuren, kan vara riktigt varm, beroende på om du har ett snyggt format huvud. Om du har ett fint format huvud, bli skallig. Om inte, håll håret kort, men kanske strategiskt klippa det kortare i vissa områden än andra. "

"Ja, enligt min mening ser vissa bättre ut utan hår och andra inte. Vissa ser ganska badass men det är inte att vara skallig som är den främsta orsaken till det, det bidrar bara till utseendet. För mig är hår eller brist på det inte en avgörande faktor om jag tycker att en man är attraktiv. "

"Allt som betyder något är en persons inre skönhet och inre personlighet om någon inte inser att du bara kommer attleda till missnöje senare. Jag håller med om att det första någon observerar om en person är det fysiska utseendet. Men det finns mycket mer att lära sig och uppskatta om en annan person snarare än hans / hennes fysiska skönhet.

Han kan alltid konsultera en bra hudläkare och återfå sitt förlorade hår. Om det är det viktigaste för dig.

Mitt råd är bara träffa honom lära känna honom om din personlighet matchar med honom voila du har en perfekt matchning. "

"Jag är inte säker på varför, men vissa människors huvudformer och ansiktsdrag ser bara bra ut utan hår - precis som människor kan se bättre eller sämre ut med olika frisyrer. "

"Jag tycker att killar som tappar håret, som bara inte bryr sig och rakar bort allt visar mycket självförtroende och jag tycker personligen att det är attraktivt.

Vissa killar kan ha fint hår, men har en svag käke, övervikt eller med fruktansvärd hållning, etc... Då gör det tjocka håret inte mycket för honom. "

"Har kvinnor något emot att dejta med en skallig man?"

Den stora övervikten hos kvinnor som besvarar denna fråga som nämns som skallig är inte ett hinder hittills. Men det yttre utseendet är också mycket viktigt, särskilt för det första mötet. Kvinnor rekommenderade män att slutföra sitt utseende med lite fint skägg, modeglasögon och andra modeaccessoarer för att göra det bästa av deras skalliga utseende.

 Användare från Reddit och Quora:

"Jag är villig att dejta alla män som förstår mina karriärprioriteringar, mitt ansvar gentemot min familj är lojalt och intelligent. Med eller utan hår. "

"Jag dejtar redan någon som får mig att brista ut i min telefon på övergångsställen. Men om han var skallig, skulle jag fortfarande dejta honom. "

"Japp, vissa kvinnor hatar det och kommer inte ens att överväga att dejta en man med tunnare hår eller som är helt skallig. Dessa kvinnor är ytliga idioter, som tycker att beundran av deras vänner till deras pojkvän är mycket viktig. Jag är inte någon riktigt djup person som bara tittar på inre skönhet ... Jag gillar yttre skönhet, men om han har mindre hår på huvudet än andra, ja det finns större problem och jag har verkligen daterat min beskärda del av det dåraktigt utmanade. Jag tror att de flesta kvinnor är som jag på den här. "

Ja, jag har dejtat både skalliga män och män med hår, och jag har ingen preferens alls. Denna fråga är mycket subjektiv och den kommer att variera från kvinna till kvinna.

Men min senaste dejt var med en kille med hår och den enda nackdelen är att de alltid är redo att gå - det tar dem ingen tid att göra sig redo så de kommer sannolikt att vänta på dig oftare. Men det är den enda nackdelen enligt min mening. :)"

"Skulle kvinnor gifta sig med en skallig man?"

Äktenskap är inte ett spel och tros vara ett av de viktigaste besluten i våra liv. Men alla har bestått av något i sitt äktenskap eftersom ingenting är perfekt i den här världen.

De flesta kvinnor gifter sig med en man utan att ens tänka på om han är skallig eller inte, men det finns också kvinnor för vilka skallighet kan vara ett hinder för äktenskap. Men en sak är sann, inte en enda kärleksfull kvinna kommer att lämna sin älskade på grund av att han tappar håret. Vi är dock inte här för att döma kvinnor utan för att presentera vad de säger.

 

Användare från Quora:

"Jag vet inte om du kan kalla mig en "vacker" tjej, men ja jag skulle gifta mig med en skallig man, utan tvekan. Skalliga män är heta om de inte är feta. "

"Jag vet inte riktigt om flickor i allmänhet skulle vilja gifta sig med en skallig man eller inte; eftersom jag inte kan säga för alla och jag inte heller råkar vara någon opinionsbyrå men jag har sett många flickor gifta sig med skalliga män på riktigt. "

"Jag är en kvinna, inte en tjej.. och jag kommer att svara ur en kvinnas perspektiv. Jag är inte motvillig till skalliga killar. Det är det förtroende som en man har som lockar en kvinna. Det spelar ingen roll om du är lång eller kort, atletisk byggnad eller överviktig, skallig eller har fullt hår ... Håll dig med självförtroende och attityd. Det räcker .. Jag vet att det låter som ett generiskt svar, men det är sanningen. Jag har sett killar som inte ser bra ut, men med glimten i ögat, fascinerande en folkmassa full av kvinnor. Det handlar om självförtroende. Och när det gäller att gifta sig med en, varför inte? Det är inget en kvinna skulle ha något emot. "

"Vad skulle kvinnor råda en man som förlorar hår och blir skallig?" 

Faktum är att män är de som är angelägna om att förlora hår och bli skalliga. Men tänk om ni själva börjar titta på det från ett annat perspektiv? Visste du att majoriteten av kvinnorna bevisar hur de ser och behandlar en skallig man direkt beror på männens attityd och hans fortsatta beteende? Om du är självsäker nog och gillar ditt eget utseende, kommer kvinnor att se på din skallighet som en fördel och svaret på frågan "Tycker kvinnor att skalliga män är sexiga" kommer att vara JA. Dessutom älskar kvinnor ditt övergripande utseende, din karaktär och dig som människa.

De flesta kvinnor rekommenderade män att vara stolta över att vara skalliga, men också följa med den skalliga looken med ett fint skägg och en passformskropp.

Kvinnor tycker att detta är ett bra sätt att betona den maskulina och tuffa sidan av en kille och skapa ett extremt attraktivt och charmigt utseende. Statistiken visade att bilder av skalliga män med skägg betygsattes av kvinnor 6 % mer självsäkra, 10 % mer maskulina, 13 % mer dominerande, ungefär en tum längre och 13 % starkare än bilderna på män med ett hårstrå fullt av hår.

Stapeldiagram över jämförelse mellan män med fullt av hår och rakat huvud

 

Användare från Quora:

"Du måste bara vara smartare om det.  Du måste absolut vara självsäker och du måste må bra om dig själv (vilket kan vara svårt när du hör skalliga skämt hela tiden).  Håll dig i form också! Om du låter din skallighet underblåsa din osäkerhet kommer du att skapa en ond cirkel som blir svår att bryta. VAR SJÄLVSÄKER.  VAR DJÄRV. ÄLSKA DEN DU ÄR. "

"Arbeta på att acceptera och vara hel med dig själv, precis som duär."

Topp 5 attraktiva flintskalliga män år 2023

Här hittar du topp 5 av de mest attraktiva skalliga männen år 2023!

Patrick Stewart

1 / 5

John Travolta

2 / 5

Jeremy Meeks

3 / 5

Samuel L. Jackson

4 / 5

Tyson Beckford

5 / 5

Bildkälla:
https://bit.ly/3AuvhBT
https://imdb.to/3IyxxuM
https://bit.ly/33JTs3u
https://bit.ly/3KFMmOc
https://bit.ly/3nSD0oe

Sista ordet!


I slutändan vill jag ge mitt råd till män som förlorar hår. Som kvinna kan jag bekräfta att inte en enda kvinna blir kär i bara en mans ansiktsutseende. Det som betyder mest är en mans karaktär och vem han är. Du behöver bara vara självsäker och bekämpa din osäkerhet relaterad till din skallighet. Koncentrera dig inte på det faktum att förlora hår och om du verkligen tror att skallighet är en attraktiv funktion för dig, kommer andra att se detsamma. Var bara dig själv! Skalliga människor, oavsett gamla eller unga, är heta och stiliga precis som de är!! Lycka till!

 

 

 

3 tankar om "Tycker kvinnor att kala män är attraktiva? [2023 Ny forskning]"

  1. avatar Robert Parks säger:

    När jag var ung brukade jag avgudas av en karaktär på TV som hette Kojak och spelades av Telly Savalas. Jag svor att jag aldrig skulle kamma mig. I 20-årsåldern började mitt hår bli riktigt tunt. Jag tänkte hela tiden på Telly och det självförtroende han gestaltade. När jag rakade av mig håret kände jag att världen såg annorlunda på mig ......... att damer såg lite annorlunda på mig på ett positivt sätt. Min fru älskar mig helt och hållet när jag är skallig. När jag släpper det och inte rakar mig på en vecka eller så börjar hon bli arg på mig. Raka av dig det, se dig i spegeln och var stolt. Köp några nya kläder som får dig att må bra. Jag har gått ner lite i vikt och passar i byxor i storlek 32 .......... Jag är ungefär 176 pund och för 50 känner mig bättre om mig själv nu än jag någonsin har gjort.

  2. avatar Norwoodreaper säger:

    Wow, det är riktigt bra att vara här....

  3. avatar Bill weaver säger:

    Tack jag är skallig kommentarerna du är riktigt bra precis som åldrar det är bara ett nummer fortsätt med det goda arbetet tack damer

Lämna svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *