10 bästa rakkrämerna för den renaste och smidigaste rakningen någonsin
NYHETER

Den renaste och smidigaste rakningen någonsin? De 10 bästa rakkrämerna [2023]

Vill du ha den renaste och smidigaste skalliga rakningen i ditt liv?


Här är 10 bästa rakkrämer för att få det gjort på rätt sätt.

Om du är en långvarig medlem av det skalliga brödraskapet så har du säkert redan din föredragna rakkräm eller skum. Oavsett om det är dags för några förändringar eller om du bara kommer in i vårt manliga skalliga brödraskapssamhälle eller ändå överväger att raka huvudet, måste du överväga ett par saker innan du väljer din rakkräm!

 

De 4 vanligaste rakkrämerna - rakningsprodukter för män


4 typer av de vanligaste rakkrämerna att välja mellan

  • Rakgel konserverad / rör - rakgel är mycket koncentrerad och har ett mer krämigt lödder än rakskum.
  • Löddrare Rakkräm - det här är icke-skummande krämer, som har en super tjock yta. Lödderlösa rakkrämer är den moderna formen av traditionella rakkrämer.
  • Rakskum konserverad - har en fluffig konsistens och är berikad med luft. Det ger inte samma nivå av att skydda smörjmedel för huden och kan leda till hudtorrhet och klåda.
  • Traditionellt rakkrämsrör - Traditionella rakkrämer har en mycket tjock formel och rätt val för dem som föredrar raka eller säkerhetshyvlar. Traditionell rakkräm kräver mer tid och ytterligare tillbehör som en rakborste, en scuttle, etc.

Rakhyvel och rakkräm kompatibilitet


Välj rätt rakkräm för rakkniv och rakapparat

För bästa resultat måste du också förstå vilken rakkräm som fungerar bäst med din rakhyvel. Galen, eller hur? Men tro mig, det lönar sig eftersom kvinnor tycker att det är sexigt när du får det perfekt släta rakade huvudet.
Det finns 4 olika typer av rakhyvlar; rakhyvel, rakhyvel med dubbla kanter, patron eller engångs rakhyvel och elektrisk rakapparat. Är du fortfarande osäker på vilken du ska välja? Hitta skillnaden mellan den elektriska rakapparaten vs rakhyveln och välj den som fungerar bäst för dig.

Nu när du har valt din rakhyvel, låt oss se vilken rakkräm som fungerar bäst med varje rakapparat.

  • Rakhyvel - Raktvål, Traditionell rakkräm
  • Dubbel kant rakhyvel - Raktvål, Traditionell rakkräm
  • Patron eller engångshyvel - Rakgel, rakskum, lödderlös rakkräm
  • Elektrisk rakapparat - löddrålad rakkräm, rakskum, gel och tvål



Topp 10 rakkrämer för renaste huvud- och ansiktsrakning


Nu när du vet exakt vad du behöver leta efter, låt oss se de 10 bästa rakkrämerna för huvud och ansikte.

1. Enkelt liv hälsosamt liv ört rakkräm

naturlig rakkräm - Simple Living Healthy Life Herbal Shaving Cream

För att välja den bästa rakkrämen för dig själv måste du välja den som fungerar bäst för dig. Men du kan inte bara gå och välja något, eller hur? Det allra första du ska leta efter är ingredienserna i rakkrämen eftersom de så småningom antingen kommer att vara en välsignelse för din hud eller en förbannelse. Om du inte vet hur rakkrämen fungerar och vilka ingredienser du ska undvika eller leta efter ger vi dig några snabba tips! Leta efter parabenfri rakkräm och leta efter naturliga konserveringsmedel som E-vitamin och naturliga oljor. Den bästa rakkrämen för män som är parabenfri och är gjord av premiumörter är Skull Shavers Simple Living Healthy Life Herbal Shaving Cream. Denna rakkräm är inte luftig och koncentreras på huden så att du kan se var du rakar dig och vilken del som försvann. Det förbereder hårsäckarna till rakningen genom att mjuka upp dem, rengöra porerna så att rakhyveln kan få så nära rakning som möjligt. Vad vi också älskar med denna produkt är att den är grymhetsfri och inte testas på djur! Kan du använda rakkräm med en rakhyvel? Svaret är absolut ja när det gäller dessa rakkrämer. På grund av dess konsistens kan rakkrämen användas med en elektrisk rakhyvel utan att undvika den. Dessa rakkrämer är perfekta för alla typer av hud och även för de mest problematiska. Det är praktiskt nog för dig att ta det med dig och använda det för rakning på en semester.

 

2. Clinique - Cream Shave

Clinique - Cream Shave - premium rakkräm

Om du letar efter en ansiktsspånkräm som ger dig en säker rakning och lämnar din hud mycket slät måste du kolla in Clinique's Cream rakning! Att använda Cream Shave som en förrakad kräm förbereder håret för rakning genom att göra dem mjukare. Den har en tjock konsistens så att den inte producerar mycket lödder, men genom att applicera grädden i motsatt riktning som håret växer och spara i den riktning som håret växer säkerställer bra resultat. Kunderna älskar absolut lukten av denna rakkräm samt den släta huden som ett resultat av rakning med den.

 

3. Molton Brown - Hud-lugn Rakkräm

Molton Brown - Skin-calm Shaving Cream - brittisk vegansk rakkräm

Om du letar efter grymhetsfri rakkräm är American Barley Skin-calm Shaving Cream det perfekta valet för dig! Vad är bättre än en parabenfri rakkräm som är vegansk, grymhetsfri och inte innehåller en enda ingrediens av animaliskt ursprung? Molton's Brown rakkräm är också en bra lösning för personer som letar efter rakkräm för känslig hud såväl som för torr hud. Det lugnar huden och förbereder sig för en jämn rakning. Även om det producerar lite lödder, är faktumet att för denna rakkräm behövs inte mycket lödder, eftersom det redan har en tjock konsistens och du behöver en liten mängd av det för att göra magin!


4. Bee Bald - Rakkräm

Bee Bald - Shave Cream - grädde för skalliga huvuden

Har du någonsin hört talas om fördelarna med mentol rakkräm? Tänk om jag berättade för dig, Bee Blads premium rakkräm innehåller inte bara mentol utan ingredienser som honung, pollenextrakt, salicylsyra och lakritsrot. Det kan vara tröttsamt att undersöka varje ingrediens och se fördelarna, så låt mig bryta fördelarna med denna huvudspånkräm för dig. För den smidigaste rakningen först måste du rensa dina porer, istället för att exfoliera vilket kan ta lite tid, gör Salicylsyran arbetet genom att rengöra och öppna de igensatta porerna. Du vill också se till att din hud är återfuktad och vårdad, dessa tas om hand av lakritsrot och pollenextrakt. Och slutligen, Honey Extract kommer inte att låta din hud bli inflammerad och kommer att läka de redan befintliga skadade områdena på din hud. Den härliga mentolen kommer att svalna och fräscha upp din hud. Allt detta i en produkt verkar vara en av de bästa rakkrämerna för ett skalligt huvud!


5. Ritualerna - Rakkräm

The Rituals - Shave Cream - rakkräm

Sådana ingredienser som anses vara "Herbs kung" och "Livets rot" har hittat sin plats i The Ritual of Samuaris rakkräm. Ingredienserna är Basil respektive Ginseng. Medan Basil är en helig ört i Indien symboliserar Ginseng odödlighet och maskulinitet. Med en icke-löddrande formel, Det är en av de bästa rakkrämer för ansikte och vi älskar absolut filosofin bakom produkten! Det är perfekt för alla typer av hud och tack vare dess förpackning kan du fylla på den så många gånger du vill, hålla din miljö så ren som ditt ansikte efter att ha använt denna rakkräm!

 

6. Triumf och katastrof - Gammaldags rakkräm

Triumph&Disaster - Old Fashioned Shave Cream - kvalitetsrakkräm

Om du är gammaldags och älskar traditionell rakning eller åtminstone vill prova denna ritual så erbjuder Tripum&Disaster dig den bästa traditionella rakkrämen. De viktigaste ingredienserna för detta rakskum är Lanolin och en kombination av kokosnötsoljeextrakt, organiska föreningar och fettsyror. Medan Lanolin återfuktar och skyddar din hud, skapar andra komponenter precis rätt mängd lödder och förbereder hårsäckarna för rakningen, så att bladen kan komma närmare och ge en superslät rakning. Om du ska ha en traditionell rakning för första gången och inte vet saker som hur man använder en rakborste med grädde, har vi dig! Allt du behöver göra är att mjuka upp hårsäckarna genom att applicera lite varmt vatten på huden. Applicera en liten del av rakkrämen på antingen handen eller rakborsten med lite vatten. Använd rakborsten eller händerna för att skapa ett lödder genom att göra cirkulära rörelser, applicera på huden, raka långa slag med en färsk rakhyvel, skölj rent och voila!


7. Horace - Rakkräm

Horace - Shaving Cream - rakkräm för män

Horaces nästan helt naturliga rakkräm består av 99% ingredienser av naturligt ursprung. Denna sheasmör rakkräm innehåller också viktiga ingredienser som Shorea smör, Kukui olja och Allantoin. Alla dessa produkter är utformade för att skydda mot rakbladsbrännskador, lugna huden vid irritation, återfukta och mjukna under och efter rakning. Det kan användas för alla typer av hud, även om det är en idealisk rakkräm för känslig hud och den används även för så känsliga områden som huvudet. Den levereras med två dofter, grönt och citrus som inte är för starka men lämnar en uppfriskande doft. Det är också silikonfritt, parabenfritt, mineraloljefritt.


8. Kiehl's - Rakkräm

För dig som föredrar gel rakkräm kan använda Kiehl's Smooth Glider Shave Cream. Det är en genomskinlig gel-lotion för en exakt rakning som skyddar huden. Tack vare Kukui Nut Oil och aromatiska eteriska oljor förvandlas den till en genomskinlig gel när den rör vid huden, vilket gör det möjligt att se rakningsprocessen vilket resulterar i en mycket exakt rakning. Nu, för dem som inte är säkra på vad som är bäst för dem och vill veta skillnaden mellan rakgel och grädde; Kort sagt, det är löddert. Medan rakkrämer är avsedda att blandas med vatten för att skapa ett lödder, har rakgeler en tjockare konsistens och producerar inte lödder. Nu har du bestämt dig och vill ha rakgel, Kiehls rakgel är full av eteriska oljor och E-vitamin som tar hand om din hud även efter rakning, detta borde vara ett bra val!


9. Crabtree & Evelyn - Rakkräm

Kiehls - Rakkräm

Vi kan inte säga tillräckligt hur viktigt det är att exfoliera din hud. Men om du inte vill störa dig själv för mycket och älskar produkter som ger allt-i-ett, så är Crabtree & Evelyn's Clean +Smooth Shaving Cream helt rätt för dig! Denna rakkräm med vispad konsistens består av Äppelfiber som är en naturlig exfolierande massa. Det torkar försiktigt bort de döda hudcellerna medan Apple AHS; Alfahydroxisyror, "olue" dem och avslöjar en ljusare hud. Blackvinrant Seed Oil avslutar arbetet genom att skydda och mjuka upp huden med Omega 6. Allt du behöver göra är att applicera ett tjockt lager av rakkrämen på din våta hud, glida rakhyveln över huden och skölj med vatten och klappa torrt.

10. Cremo Company - Original Rakkräm

Cremo Company - Original Rakkräm

Många människor undviker att använda billig rakkräm, men tänk dig för innan du undviker denna sista rakkräm på vår lista! Cremo's original rakkräm må vara förvånansvärt billig men vi kallar den gärna för mycket prisvärd eftersom priset inte påverkar kvaliteten på denna rakkräm. Den har alla nödvändiga ingredienser för att bli en bra rakkräm för dig med en subtil citrusdoft. Det vi älskar med denna produkt är att den ger den bästa formeln för rakkrämer som koncentreras på din hud och inte stör dig genom att ha grumlig, luftig formel som faktiskt inte är det bästa glidmedlet och kan ge din rakhyvelbollar efter rakning.



5 Enkla steg för att applicera rakkräm

5 enkla steg för att applicera rakkrämen för bästa användning


Om karantänen har fått dig att tänka på rakning under avspärrningenOm du har behov av eller helt enkelt vill raka dig, har vi förberett snabba riktlinjer för hur du använder rakkräm på kalhårig skalle!

För att applicera rakkrämen behöver du en rakmugg och en rakborste eller så kan du applicera krämen med bara handen. Naturligtvis finns det flera fördelar med att använda en rakborste: den mjukar upp hårstråna, lyfter dem och exfolierar huden som förbereder för en smidig, säker och smärtfri rakning.


Följ dessa 5 enkla steg för att applicera rakkrämen på rätt sätt:

1. Absorbera rakborsten i varmt vatten
Med det första steget bör du blötlägga rakborsten i varmt vatten eller bara hålla den under rinnande vatten i 30 sekunder.

2. Få huvudet mättat med varmt vatten
För att få en mjuk och slät rakning rekommenderar vi att du får håret mättat med varmt vatten. Det kommer att mjuka upp ditt hår och din hud, förbereda sig för en extremt nära och silkeslen rakning.

3. Applicera rakkrämen på rakborsten
Nu ska du applicera rakkrämen på rakborsten eller på handen. Mängden rakkräm som används beror på hårets tjocklek och i de flesta fall räcker det med ungefär tre fjärdedelar av en tum grädde.

4. Vispa rakborsten i rakmuggen
Du måste få rakkrämen i ett rikt lödder, så ditt fjärde steg borde vara att vispa rakborsten i rakmuggen.

5. Applicera rakkrämen
Och det sista steget kommer att vara att applicera rakkrämen på det område du ska raka. Som nämnts ovan kan du applicera den antingen med en rakborste eller med handflatan och se till att du gör det noggrant.

 

Slutligen är det viktigaste konsekvens. Välj vad som fungerar bäst för dig och använd våra diagram för att se vilken rakhyvel som ger bäst resultat med vilken typ av rakkräm. Efterdyningarna av rakningen är lika viktiga, så se till att din vårdrutin för ditt rakade huvud också är korrekt och konsekvent.

Lämna svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *